Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Sensitive barn

Foredragsholdere om Sensitive barn

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om sensitive barn. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Sensitive barn

  • Sensitive barn er barn som på forskjellig vis er mer følsomme enn dere jevnaldrende. Det kan f.eks. være i forhold til empati, men også nervøsitet.
  • Sensitive barn gjør seg ofte mange tanker og refleksjoner og er kanskje knapp så tilbøyelige til å kaste seg ut i nye og annerledes situasjoner uten først å ha vurdert konsekvenser.
  • Man kan ikke si at det er verken bra eller dårlig å være et sensitivt barn. Men er man forelder, venner eller på annen måte knyttet til barnet, så kan det kanskje lette kommunikasjonen, hvis du vet.
  • Foredrag om sensitive barn kikker nærmere på selve begrepet, dets betydning, dets rolle i forhold til pedagogikk, undervisning, etc.