Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Verktøy til å hjelpe unge og omsorgspersoner

Trygve Børve

Trygve Børve

En av Norges fremste foredragsholdere innen psykologi og belastning hos barn og unge.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Trygve Børve

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Trygve

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Trygve Børve er en anerkjent og erfaren psykolog, foredragsholder, kliniker, veileder og programutvikler. Han underviser ved flere universitet, høyskoler og holder kurs for fagpersoner i helsesektor og barnevern, for lærere, kommuner og bedrifter samt  foresatte.

Et foredrag med Trygve Børve gir deg:

 • En av Norges fremste foredragsholder på sitt felt.
 • Inspirasjon, nye ideer og anvendbare metoder. 
 • Kunnskap som utvider din forståelse og perspektiv som tydeliggjør eget handlingsrom og ansvar.

Trygve Børve er opptatt av og underviser i tema knyttet til belastning og belastningshåndtering, nevrobiologisk forståelse av utviklingsskader, tilknytning, kognitiv forståelse og livsmestring. 

Han har i mange år jobbet med barn som av ulike grunner ikke kan bo hos biologiske foreldre, blant annet som behandler og veileder for veiledere.

Trygve har også bidratt til og utviklet flere program for voksne og ungdom der målet er å utvikle ferdigheter i å mestre ulike former for belastning.

Han har blant annet utviklet Kurs i mestring av Depresjon (KiD) og Kurs i mestring av Belastning (KiB) sammen med sykepleier/forsker Anne Nævra og professor Odd Steffen Dalgaard. Børve har også utviklet DU (Mestringskurs for ungdom) og Tankekraft programmet, og han holder kurs i utviklingstraumatologi for fagfolk innen helse, skole og barnevern. Han har også kurs i kognitiv teori og terapi.

Vis foredrag med Trygve Børve
Trygve Børve foredrag

Trygve Børve holder foredrag om: 

 • Belastningsmestring: Å stå i belastning over tid. 
 • Ungdom og deres opplevelse av belastning/psykisk helse.
 • Ungdoms utvikling – ungdomshjernen.
 • Nevrobiologisk forståelse av skader etter traumatisering og omsorgssvikt.
 • Kognitiv forståelse av emosjonelle problemer.
 • Barn og ungdom som ikke klarer å regulerer seg selv.
 • Reguleringsvansker: Tilrettelegging på skole.

Referanser

Vi arrangerte en fagkonferanse i forbindelse med lansering av handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Jeg tror jeg på vegne av samtlige tilhørere si at Trygve B leverte et fantastisk foredrag og at han traff 100% på både innhold og formidling. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på konferansen og at foredraget var "spot on" ift det som var tema for denne konferansen. Vår opplevelse er at Trygve, på en veldig god måte, klarte å knytte teori mot praksis og relatere både teori og praksis opp mot kliniske eksempler.

Joakim Varvin

Kristiansund kommune

Trygve bidro med et foredrag som traff deltakerne våre både faglig og emosjonelt. Han klarer å formidle budskapet sitt på en humoristisk måte, med mange konkrete eksempler, som gjør at det er lett å henge med på hva han forsøker å forklare.

Gøril Dønheim-Nilsen

Åfjord kommune

Gjennomgående kommenterer fra deltakere: «Jeg syntes pausen ble for lang, jeg ville bare høre mer av Trygve.» «Vanligvis blir jeg trøtt på sånne dager, men det ble jeg ikke i dag. Dette var veldig bra» «Alle skulle hørt dette» «Dette var relevant for både jobb og fritid» «Vi vil ha mer av Trygve» «Dette var veldig bra, altså» «Trygve kommuniserte så godt med salen» «Dette berørte oss». Deltakere var rett og slett svært fornøyde, og det har ikke kommet meg en eneste negativ kommentar for øret. Faglig sterkt, motiverende, det skapte refleksjon over jobben, en selv som hjelper og som medmenneske.

Line Merete Elvrum

Steinkjer kommune, enhet rus og psykisk helse

Et lærerikt, energisk, inspirerende og meget bra foredrag. Alle deltagerne var kjempefornøyd "spot on" i forhold til elevene vi jobber med i skolen. Foredrag med Trygve Børve anbefales på det sterkeste.

Matz Antonsen

Viken Fylkeskommune v/ Vestby vgs

Et foredrag som gav mening og gjenkjennelse for alle uansett alder, sivilstatus, foreldre og personale! Vi opplevde å få en felles referanseramme av høy kvalitet! Dette vil brukes til refleksjonsarbeid i videre utviklingsarbeid som omhandler livsmestring.

Anita Heimstad Hanssen

Aurora Baldershage barnehage

Strålende, akkurat som sist gang. Levde opp til forventningene.

Lars Kvendbø

Hoeggen skole
Uforpliktende forespørsel på Trygve Børve

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Trygve Børve