Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Terrorisme

Foredragsholdere om Terrorisme

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Terrorisme. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Terrorisme

  • Begrepet terrorisme omfatter forskjellige tiders forsøk på å gjennomtvinge endringer i samfunnet gjennom voldelig press på regjeringer og sivilbefolkningen. Den moderne terrorisme var først tett knyttet til israelere, som brukte det til å fjerne engelske soldater fra landet.
  • Siden da er det blitt forbundet med de afrikanske og midtøstlige nasjoners opprør og revolusjonære bevegelser i Europa. Idag forbinder det især Al-Qaeda og muslimsk fanatisme.
  • Foredrag om terrorisme kan spesifiseres til foredrag om trusslen fra terrorisme og dens historie. Det kan også være foredrag fra journalister, eksperter for terrorisme eller politikere, som har bakgrunn i kampen mot terrorisme.