Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Hvordan forbedre resultater gjennom effektivitet og produktivitet

Cecilie Thunem-Saanum

Cecilie Thunem-Saanum

Cecilie Thunem-Saanum er en prisvinnende foredragsholder innen kommunikasjon og tidsstyring. Hun er også forfatter, rådgiver og mentor.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Cecilie Thunem-Saanum

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Cecilie

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Cecilie Thunem-Saanum er en av Norges ledende kurs- og foredragsholdere i kommunikasjon og tidsbruk. Hun er fast gjestekommentator og kronikør i flere aviser og tidsskrifter, og forfatteren bak de kritikerroste bøkene «Tid til alt» og “Vinterbading”.

Nytteverdi er en av Cecilies viktigste drivkrefter, og hun er opptatt av at enhver som investerer tid sammen med henne får god valuta tilbake.

Et foredrag med Cecilie Thunem-Saanum gir deg:

 • En foredragsholder med fokus på å gi deg praktisk nytteverdi.
 • Et klart budskap med god faglig forankring.
 • En nøye planlagt seanse så du får mest mulig ut av din booking.

Uansett hvilken rolle Cecilie er i, lever hun etter det samme prinsippet: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør. Foredragene hennes kjennetegnes av en løs tone, stram regi og klare mål. Hun er opptatt av å gi deg verktøy som kan tas i bruk i hverdagen, og som er realistiske og gjennomførbare.

Cecilie er opptatt av å formidle veien til bærekraftig arbeidskultur, og at gode verktøy må virke, gi nytteverdi og gjøre hverdagen enklere. Teori alene er lite verdt om vi ikke vet hvordan vi bruker den. For, livet skjer ikke i teorien. Livet skjer i praksis – med god støtte fra fakta og forskning.

CecilieTS har drevet sitt virke siden 2004, og jobber med alt fra toppledere til taxisjåfører. Før hun startet for seg selv har hun i mange år jobbet som leder innen kultur, hotell og reiseliv. Cecilie har utdannelse innen språk, kommunikasjon og ledelse.

Hun har også eget studio med produsent, og tilbyr mange foredrag live fra studio – med opptak om ønskelig. Cecilie kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Cecilie Thunem-Saanum holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Cecilie Thunem-Saanum
Cecilie Thunem-Saanum foredrag 

Tid til alt - Fra negativt stress til positiv travelhet

 • Hvordan prioritere og kommunisere når «alt» er like viktig?
 • I dette foredraget får deltakerne konkrete tips for en mer effektiv hverdag, samt teknikker for grensesetting og håndtering av avbrytelser.
 • Velkommen til en seanse med Cecilie: Hun gir deg verktøyene du trenger for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag, slik at du kan ta tilbake kontrollen over egen tid.

Seansen kan kjøres som foredrag, eller som et dagskurs for en mindre gruppe.

Cecilie Thunem-Saanum foredrag 

Kommunikasjon som virker

 • Et foredrag om det å bli sett, hørt og forstått med treffsikker kommunikasjon. Cecilie deler konkrete tips til hvordan effektiv og presis kommunikasjon påvirker situasjoner i jobbsammenheng, og i hverdagen ellers.
 • Gjennom teori og praktiske eksempler blir deltakerne mer bevisste på hvordan egen kommunikasjon fremmer en god arbeidskultur.
 • Nyttige råd for hverdagssnakk, så vel som i faglige diskusjoner, møteledelse, salgssituasjoner – eller for den som skal presentere et budskap foran en forsamling.
 • Et matnyttig og konkret foredrag som fenger og som virker.

Seansen kan kjøres som foredrag, eller som et dagskurs for en mindre gruppe.

Cecilie Thunem-Saanum foredrag 

Service som arbeidskultur

 • Foredraget gir bevissthet og kompetanse om hvordan vi virker på hverandre, og om hvordan fremme arbeidskulturen ved å yte service både internt og eksternt.
 • Foredraget passer for de fleste næringer i både offentlige og privat arbeidsliv. Det favner både ledere og ansatte i operativ service, og dem som har arbeidsdagen på kontor.
 • For Cecilie er service undervurdert som begrep: Hva enn vi gjør, ønsker vi å nå ut til andre med budskapet vårt, fordi vi vil hjelpe dem – ved å tilføre verdi – både på jobben og ellers. Cecilies definisjon på salg er: Salg = service = å hjelpe kunde/kollega/andre.
 • Cecilie foredrar også om samme tema med salg som vinkling: Salg som arbeidskultur!

Seansen kan kjøres som foredrag, eller som et dagskurs for en mindre gruppe.

Cecilie Thunem-Saanum foredrag 

Presentasjonsteknikk i teori og praksis

 • Hvordan nå enda bedre frem til kunder og kolleger? Bli mer bevisst din presentasjonsform – rundt møtebordet og foran en forsamling: Gjennom konkrete tips får deltakerne større trygghet og økt troverdighet når et budskap legges frem.
 • Kurset gir innsikt i hvordan andre opplever den enkeltes kommunikasjon, og du vil få gode råd om hvordan du kan beherske ulike situasjoner når du har ordet.

Kurset skreddersys til hver gruppe, og tilbys som et- og to-dagers, eller halvdags kurs inkludert videofilming om ønskelig.

Cecilie Thunem-Saanum foredrag 

Møtekultur og møteledelse

 • Hvordan skape en god og effektiv møtekultur.
 • I dette foredraget får deltakerne innsikt i hvordan skape en god og effektiv møtekultur gjennom god møteledelse og struktur.
 • Cecilie gir konkrete verktøy og tips for hvordan være tydelig og mer effektiv i møter. Teknikkene vil også bidra til at du oppnår større gjennomslagskraft i møter, og i enhver annen kommunikasjonssituasjon.

Du vil blant annet lære mer om dette:

 • Suksesskriteriene for gode møter
 • Sjargong og språkbruk internt og eksternt
 • Hvordan håndtere spørsmål, kommentarer og innvendinger
 • Kroppsspråk og presentasjonsteknikk i møtesammenheng
 • Oppbyggingen av møter og innledning av agenda.

Teknikkene er like relevante for møtedeltakeren som for møtelederen, og seansen kan kjøres som foredrag, eller som et dagskurs for en mindre gruppe.

Cecilie Thunem-Saanum kurs

Kurs

 • Cecilie kan også levere kurs innenfor samme tematikk som hun holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Referanser

Cecilie er en sprudlende foredragsholder som virkelig leverte til forventningene. Vi hadde god kontakt med henne i forkant og hun var svært imøtekommende. Vi følte at våre interesser ble ivaretatt på beste måte. Hun presenterte veldig gode verktøy som vi helt klart kommer til å ta med oss videre, og det er sjeldent vi har sett våre medarbeidere følge så interessert med i et foredrag. Våre varmeste anbefalinger til de som ønsker å lære mer om hvordan få tid til alt i en hektisk hverdag, både på jobb og privat.

Kjetil Haagensen

Gjensidige

Et meget bra foredrag som traff spot on med tanke på våre ønsker og behov. Cecilie har vært svært engasjert både i forberedelsesfasen og under selve gjennomføringen av foredraget. Hun var meget godt forberedt og presenterte et opplegg som var svært godt tilpasset oss. Jeg har opplevd dialogen med henne som genuin, åpen og utelukkende positiv, og foredraget har fått svært gode tilbakemeldinger også fra resten av tilhørergruppa. Fantastisk dame!

Marte Pettersen

NAV Klageinstans Midt-Norge
Uforpliktende forespørsel på Cecilie Thunem-Saanum

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Cecilie Thunem-Saanum