Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Populær foredragsholder om presentasjonsteknikk, tidsstyring og kundeservice

Cecilie Thunem-Saanum

Cecilie Thunem-Saanum

Tidsbruksekspert med bakgrunn innen ledelse. En foredragsholder med fokus på konkrete tips og nytteverdi for lyttene.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Cecilie Thunem-Saanum

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Cecilie Thunem-Saanum er en av Norges ledende kurs- og foredragsholdere i kommunikasjon og tidsbruk. Hun er fast gjestekommentator og kronikør i flere aviser og tidsskrifter, og forfatteren bak den kritikerroste boken «Tid til alt».

Cecilie Thunem-Saanum har bakgrunn i ledelse knyttet til salg og markedsføring innen reiseliv og kultur. Siden 2004 har hun reist Norge rundt og jobbet som kurs- og foredragsholder, med nærmere 200 avholdte foredrag i året, fordelt på mer enn 25 byer.

Cecilies spesialfelt er kommunikasjon og tidsbruk. Typisk holder hun foredrag om temaer som presentasjonsteknikk, tidsstyring og kundeservice. Hun arbeider både med offentlige og private virksomheter, fra toppledere til taxisjåfører.

Alle seanser gjennomføres med en løs tone, stram regi og klare mål. Hun har alltid en klar visjon hun deler med deltakerne: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør. Cecilie er opptatt av at ethvert foredrag hun leverer, både korte og lengre seanser, skal gi konkrete tips og praktisk nytteverdi.

I 2016 vant hun Årets Hederspris (Confex) for sitt arbeid som en engasjerende formidler. Hun byr på seg selv, stiller alltid opp og er alltid godt forberedt. Med boken «Tid til alt» beviser Cecilie at budskapet hun leverer er ekte, gjennomtenkt og etterlevd.

I tillegg til sitt arbeid som foredragsholder er Cecilie NLP sertifisert. I 2004 startet hun sitt eget rådgivningsfirma, CecilieTS, hvor hun i dag arbeider for en rekke norske og internasjonale selskaper med ulike interne prosesser og forbedringer.

Cecilie er også en aktiv blogger og skriver relevante fagartikler på sin blogg og facebookside, hvor man kan finne tips og artikler.

Cecilie Thunem-Saanum foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Cecilie Thunem-Saanum

  Cecilie Thunem-Saanum foredrag 

  Fra negativt stress til positiv travelhet / Tid til alt

  • I dette foredraget deler Cecilie nøkkelen til hvordan vi kan være travle, uten å bli stresset.
  • Det handler om teknikk, tankesett og verdivalg. Vi stuper inn og ut av møter, telefonsamtaler, hasteoppgaver på jobben, vennetreff, mm. Indre og ytre forventningspress gjør at vi forsøker å være alle steder på én gang, med alle våre ulike roller.
  • Cecilie forteller om å ta tilbake kontrollen over egen tid, og gir konkrete tips til hvordan få til det i en hverdag hvor mange krever mye av oss.

   

  Cecilie Thunem-Saanum foredrag 

  Kommunikasjon som virker

  • Et foredrag om det å bli sett, hørt og forstått med treffsikker kommunikasjon.
  • Nyttige tips i hverdagskommunikasjon, så vel som i faglige diskusjoner, møteledelse, salgssituasjoner eller for den som skal presentere et budskap foran en forsamling.
  • Cecilie kommer med tips og råd til hvordan bruk av kommunikasjon kan påvirke situasjoner i jobbsammenheng og i hverdagen ellers.

   

  Cecilie Thunem-Saanum foredrag

  Service som stammekultur

  • Dette foredraget gir bevissthet og kompetanse om hvordan vi virker på hverandre, og om hvordan yte service internt, så vel som eksternt.
  • Foredraget passer for de fleste næringer, om det er ledere eller ansatte, og om det er i en operativ servicebedrift eller hos dem som har arbeidsdagen på kontor.
  • For Cecilie er service undervurdert som begrep ­– for hva enn vi gjør, ønsker vi oftest å selge inn vårt budskap, eller å hjelpe kunder og kolleger. Cecilies definisjon på service er nettopp det: Salg = service = å hjelpe kunde eller kollega.
  • Cecilie foredrar også om samme tema med salg som vinkling: Salg som stammekultur!
Uforpliktende forespørsel på Cecilie Thunem-Saanum

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Cecilie Thunem-Saanum