Lasting innhold ...

Erik Hanøy

Erik Hanøy

En tidligere medieprofil med et sterkt engasjement om å hjelpe deg oppnå en bedre arbeidsdag.

Erik Hanøy var i 25 år medieprofil med erfaring hos Radio 1 og NRK Hordaland. I foredragene hans viser han engasjement for tema som endring, arbeidsglede og motivasjon og hvordan de passer inn i din arbeidsdag.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Erik Hanøy er en underholdende og engasjerende foredragsholder med mye erfaring fra scener over hele Norge. Han har 25 års erfaring fra media som programleder for Radio 1 og NRK Hordaland.

Erik var fast skribent for Bergens Tidende i 2015-16, og underholdte leserne med sitt unike perspektiv på livet. I Norge kommenterer han også fotball for Eurosport Norge.

De to siste årene har Erik blitt en etterspurt foredragsholder og konferansier med oppdrag landet over. Eksempler på oppdragsgivere er Equinor, Helse Bergen, Sparebanken Vest, NAV og flere fagforeninger.

Erik er både engasjerende og inspirerende som foredragsholder. Han utfordrer ofte publikum på konkrete handlinger og valg de selv kan og bør ta for å skape en bedre arbeidsdag. Han blir også brukt mye som konferansier og taler på konferanser og idrettsarrangementer.

I Bergen er Erik kjent for sterkt engasjement og sin munnrappestil.

  Erik Hanøy foredrag

  Skap deg en bedre arbeidsdag

  I dette foredraget tar Erik Hanøy for seg metoder for hvordan du kan skape en bedre arbeidsdag. Flere spørsmål kommer opp som relevante i dette foredraget. Hvorfor gi din beste innsats hver dag? Hvordan skal man forholde seg til stadige endringer på arbeidsplassen?

  Det er flere grep vi selv kan ta for å gjøre vår arbeidsdag bedre. Erik liker å sammenligne en arbeidsdag med en treningsøkt. Er man flink har man det mer gøy på jobben. Gjennom hard trening og med mye viljestyrke kan man bli enda flinkere på jobben og ha det enda mer gøy.

  Erik deler erfaringer som er relevante for alle, uansett hvilken bransje de er i. Han vil også garantert vekke en god latter hos de aller fleste.

   

  Erik Hanøy foredrag

  Fra NAV-besøkende til aktiv foredragsholder

  Til tross for et 25 år langt yrkesliv som radiojournalist og skribent måtte Erik Hanøy søke hjelp hos NAV. Det var uklart hvordan han hadde endt opp her, men han var sikker på at han måtte ta grep for å komme seg videre.

  Erik bygget seg en inntekt som foredragsholder og ble svært ettertraktet på dette området. Dette foredraget bygger på hans selvlærte innsikt og kunnskap om hvordan du kan skape deg en ny karrière selv når det virker svært vanskelig. Han har også tips om hva du kan gjøre for å sikre sjansene dine for å beholde jobben din i utgangspunktet.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Erik Hanøy

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Erik Hanøy