Lasting innhold ...

Marius Sørlie

Marius Sørlie

Mental trener med bakgrunn innen idrettspsykologi og positiv psykologi. Svært ærlig og personlig foredragsholder!

Marius Sørlie er en selverklært tankenerd, og fascinerer seg over faktumet at du aktivt kan tenke deg til et bedre liv. Ved hjelp av tankestyring er det meste mulig. Mental trening handler om å ha fokus på de tingene som sørger for utvikling – ikke innvikling, og Marius brenner for å vise folk hvordan.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Marius Sørlie er en engasjerende og berørende foredragsholder. Han jobber til daglig som Mental Trener i Fearless Mind, verdens første treningssenter for mental trening. I et foredrag med Marius vil du få ærlige og ekte personlige historier, blandet med forskningsbaserte øvelser i mental trening.

Marius underviser i teknikker innen idrettspsykologi og positiv psykologi som en del av sine foredrag. Dette er for å styrke ankringen av det som blir formidlet, og fordi det er minst like viktig at mental trening er erfaringsbasert. Du vil ikke få presentert øvelser han ikke har erfaring med selv, eller som ikke er ankret i forskning. Fearless Mind har et eget fagteam som kvalitetssikrer øvelsene.

Marius’ historie begynte da han mistet kontrollen etter for mye alkohol på kort tid. Som en følge kjørte han i beruset tilstand og havnet i fengsel.

Hendelsen kom som lyn fra klar himmel og snudde livet hans opp ned – han var den siste i vennegjengen noen trodde skulle begå en kriminell handling. Da dette hendte i 2013 var mental trening et ukjent konsept for Marius. Nå skriver han og holder foredrag om det han selv lærte i perioden hvor det stormet som verst.

Marius brenner spesielt for at ungdom skal styre tankene sine inn mot at de er verdifulle mennesker, etter at han selv har slitt med dårlig selvtillit og indre dialog da han var yngre, uansett hva han fikk til. Han klarte ikke å se sin verdi som ungdom, for ingen hadde lært han det. Nå har han kunnskapen og ønsker å vie livet sitt til å lære den bort. Han er også medforfatter av boken ”Talentets Indre Kamp” av Anja Hammerseng-Edin.

Marius Sørlie foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Marius Sørlie foredrag

  STERK AV MOTGANG

  I dette Marius Sørlie foredrag blir du kjent med teknikker som kan hjelpe deg inn på sporet av utvikling og utfordre de negative tankene dine.

  Marius forteller om hvordan det var å miste kontrollen på en fest, krasje med promille og havne i fengsel for deretter å finne en vei ut av skammen. Og at ikke krasjet i seg selv var den største tabben, men de urealistiske tankene om seg selv som lot det skje. Noen av de viktigste punktene i foredraget er:

  • Hvordan komme styrket ut av motgang og se på det som verdifull læring?
  • Hvordan kan jeg snu min indre dialog og få det bedre med meg selv?
  • Hvorfor er jeg selv min største kritiker?
  • Hva er viktig for deg – og bruker du nok tid på det?

   

  Du får innblikk i tanker om perspektiv og hvordan du kan tenke for å bli en forbedret utgave av deg selv. Ved å utfordre den negative indre dialogen gjennom å bruke andre ord og spørsmål til seg selv, vekker Marius følelser og løser opp tankefloker som ofte oppstår i hverdagen. Du får også teste ut enkle og effektive øvelser i mental trening som gir mental styrke.

  Marius har også jobbet mye med ungdom og sett verdien av å starte tidlig med mental trening for å kartlegge hva som er viktig for dem, og hva de må gjøre for at disse tankene skal sørge for utvikling nå og senere i livet.

   

  Marius Sørlie foredrag

  TALENTETS INDRE KAMP

  • Marius Sørlie har truffet tusenvis av ungdom, trenere og foreldre som på hver sin måte har bidratt til innholdet i dette foredraget.
  • Dette er den rå virkeligheten. Historiene er ekte. Følelsene er ekte. Dette er foredraget om talentene som kjemper hver sin indre kamp. Som tror de må kjempe den alene, og som tror de er alene med følelsene de innehar. Disse spillerne har foreldre og trenere som på hver sin unike måte gir dem tilbakemeldinger. De aller fleste med intensjon om å hjelpe. Bidra til sportslig vekst. Og i mange tilfeller – bidra til at den neste landslagsspilleren vokser frem.
  • Marius har møtt enormt mange voksne med store ambisjoner for akkurat sitt talent. Som av og til blir nettopp det – den neste landslagsspilleren, og som i andre tilfeller blir lasset med trening, skader, motivasjonsbrist, og depresjon som en følge av frykten for å skuffe sine støttespillere. Og mange unge spør seg selv: Hva er egentlig godt nok? I et samfunn hvor vi daglig får høre at vi må utvikle oss, kan det være vanskelig å tro at vi noensinne er gode nok. Mange lever i et jag etter noe mer. Uten helt å vite hvorfor.
  • Dette Marius Sørlie foredrag er laget for å sette ord på tankene og følelsene idretten drar med seg. Og for å bidra til en måte å håndtere dem på. Det finnes utallige foredrag rundt idrettspsykologi og teknikker som kan benyttes for å håndtere ulike idrettsutfordringer. Det er bra, og noen teknikker vil du også se her, men det viktigste budskapet i foredraget er de reelle følelsene og problemstillingene utøverne kjemper med.
  • Marius tar også opp tematikk rundt det å møte motgang i idretten som gutt? Marius har selv slitt med prestasjonsangst og negativt fokus på fotballbanen. Etter samtaler med mange andre gutter som driver med idrett som research til boka, kom det fram at mange gutter opplever høye forventninger og bruker mye tid med sin indre kritiker. Det er også en veldig høy terskel for å sette ord på tanker og følelser som oppstår, og veien er veldig kort til å føle skam over egen innsats. Marius vil lære deg teknikker som bidrar til å snu denne tankegangen og fokusere på utvikling.
  • Viktige spørsmål som blir tatt opp i foredraget: 1) Hva er et talent? 2) Hva er forskjellen på talent og identitet? Og kanskje det viktigste spørsmålet 3) Hvordan påpeker vi voksne denne forskjellen?
  • Foredraget passer for idrettslag, trenere og foreldre.

   

  Marius Sørlie foredrag

  TANKESETT FOR BARN MED WILMER

  • I denne timen får barna møte klovnen Wilmer som skal ha sirkusshow, helt til han oppdager noe veldig trist – han klarer ikke utføre triksene han skulle fremføre! Hva skal til for at Wilmer skal våge og prøve igjen? Hva kan Wilmer si til seg selv for å oppleve mestring? Og er det egentlig så viktig å være flink – eller er det viktig at han våger å prøve?
  • Det blir både lek og sang i treningsssenteret i Larvik, og barna får delta aktivt for å hjelpe Wilmers indre dialog i møte med motgang og mestring av utfordringer. Foreldre vil også få en PDF med forskningsbaserte tilbakemeldinger som kan gis til barna for å styrke deres tankesett.
  • Det blir litt fri lek i første del av timen, så ta gjerne med behagelig tøy.

   

  Timen ser slik ut;
  · 10 min fri lek – lek dere i senteret og slå dere løs (selvsagt med kul musikk)
  · 10 min felles lek med Wilmer
  · 30 min sirkusshow med Wilmer med fremvisning av video og sang om hjernen
  · Fri lek til timeslutt

  Marius har over 3 års barnehageerfaring og har jobbet som barnehageassistent og assisterende pedagogisk leder.

  Det er lagt fokus på å involvere barna i problemstillingene Wilmer opplever i møte med motgang, for å bevisstgjøre indre dialog og tankesett som enkelt kan oppstå når vi møter utfordringer.

  Fearless Mind har et stort rom for lek og dans, samt boksebager og whiteboards som barna kan leke med!

  Wilmer har også et reisende sirkus og kan besøke ditt barnearrangement. På timer hvor Wilmer er på reisefot vil det bli sirkusshow med sang og fremvisning av video om hjernen.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Marius Sørlie

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Marius Sørlie