Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Om å skape engasjement og handlingsvilje for positive endringer

Nassima Dzair profilbilde

Nassima Dzair

Oppdag Nassima Dzair, en inspirerende foredragsholder som skaper positiv endring for organisasjoner. Få verdifull innsikt og nye perspektiver for å bygge et mer inkluderende og bærekraftig samfunn.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Nassima Dzair

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Nassima

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Nassima Dzair er sosial entreprenør, verdensborger og har unik tverrfaglig bakgrunn og karriere som gir verdifull innsikt. Hun er en inspirerende foredragsholder, kursholder og moderator som fokuserer på å skape positiv endring, både ved å starte med individet og jobbe med strukturer. 

Hennes karriere og lidenskap består av å bygge broer mellom sektorer, kulturer og mennesker for å skape og implementere løsninger for et mer inkluderende og bærekraftig samfunn. Få inspirasjon, nye perspektiver og konkrete tips. Book en inspirerende opplevelse som vil utløse positiv endring i ditt arrangement.

 

Et foredrag med Nassima Dzair gir deg:

 • dyptgående innsikt og nye perspektiver for å takle utfordringer og oppnå suksess
 • praktiske verktøy som vil hjelpe deg med å implementere løsninger for bærekraftig utvikling
 • inspirasjon som vil drive positiv endring i din organisasjon.

Leter du etter en inspirerende foredragsholder som kan skape en positiv endring i din organisasjon? Da bør du definitivt vurdere å booke Nassima Dzair til ditt neste arrangement. La meg ta deg med på en reise og visualisere hvorfor hun kan være den perfekte taleren for deg.

Forestill deg følgende scenario: Du er en leder i en organisasjon som står overfor utfordringer knyttet til mangfold, bærekraft og inkludering. Du vet at det er behov for nye perspektiver og konkrete verktøy for å møte disse utfordringene. Her kommer Nassima Dzair inn i bildet.

Hun er en erfaren foredragsholder som fokuserer på å skape positiv endring gjennom sin unike tverrfaglige bakgrunn. Hun har bygget broer mellom sektorer, kulturer og mennesker for å implementere løsninger som bidrar til et mer inkluderende og bærekraftig samfunn. Med Nassima som foredragsholder vil du få inspirasjon, nye perspektiver og konkrete verktøy som vil hjelpe deg med å ta tak i de aktuelle problemstillingene i din organisasjon.

Å booke Nassima Dzair til ditt arrangement vil gi deg en unik mulighet til å dra nytte av hennes ekspertise. Hun har blitt anerkjent som en av Norges topp 100 ledertalenter av E24, og hennes arbeid har vunnet flere priser. Med innsikt fra Generasjon Z tilbyr hun verdifulle perspektiver og strategier for å engasjere den neste generasjonen.

Enten du trenger et foredrag, en workshop eller en modererende rolle, kan du stole på at Nassima Dzair leverer en engasjerende opplevelse. Hun snakker flytende norsk, engelsk, fransk, spansk og arabisk, noe som gjør henne i stand til å kommunisere på tvers av kulturer og gi deg en global tilnærming.

Så hvorfor vente? Book Nassima Dzair til ditt arrangement og gi din organisasjon en mulighet til å få verdifull innsikt, inspirasjon og konkrete verktøy til å skape en positiv endring. Ta det første steget mot suksess ved å kontakte oss i dag og sikre deg Nassima Dzairs foredrag som vil gi deg den nødvendige boosten for å takle fremtidens utfordringer.

Vis foredrag med Nassima Dzair
Nassima Dzair foredrag

Mangfold

Gjennom sine foredrag deler Nassima Dzair verdifulle innsikter og konkrete verktøy som vil hjelpe deg med å utnytte mangfoldets potensial i organisasjonen din. Hun viser hvordan mangfold kan være en styrke og bidra til økt konkurransedyktighet.

 • Maksimer kulturell kapital og styrk konkurransedyktigheten
 • Utvikle en inkluderende kultur som utnytter mangfoldets potensial
 • Implementer konkrete strategier og tiltak for å dra nytte av mangfold
 • Skap en organisasjon som omfavner mangfoldets styrke
Nassima Dzair foredrag

Gen Z og fremtidstrender

Gjennom Nassima Dzairs foredrag vil du få dypere forståelse for Gen Z og deres unike perspektiver. Du vil oppdage hvordan du kan tilpasse lederskapet og arbeidsmetodene for å utnytte deres kreativitet, innovasjon og digitale kompetanse.

 • Skap en inkluderende arbeidskultur for fremtidens generasjon
 • Utvikle strategier for å utnytte Gen Z’s potensial
 • Forstå fremtidstrender og behovene til den nye generasjonen
 • Tilpass lederskap og arbeidsmetoder for å lykkes i dagens arbeidsliv

 

Nassima Dzair foredrag

Sosial Bærekraft

Ved å lytte til Nassima Dzair vil du få en dypere forståelse for hvordan du kan bygge en inkluderende kultur og skape en positiv samfunnseffekt. Gjennom hennes inspirerende foredrag vil du lære hvordan du kan skape en sosialt bærekraftig virksomhet som inkluderer alle samfunnslag og respekterer mangfold.

 • Implementer inkludering, interseksjonalitet og interkulturalitet
 • Mål effekten av sosial bærekraft
 • Styrk omdømmet og tiltrekk talenter gjennom sosial bærekraft
 • Øk konkurransekraften gjennom sosialt bærekraftige tiltak

Referanser

Veldig bra foredrag! Vi hadde kontakt i forkant hvor vi fikk planlagt en sesjon som traff vår organisasjon veldig godt! Nassima var perfekt match, og hadde utrolig god energi med seg inn til oss! Velkommen tilbake!

Marte Laugen

Brønnøysundregistrene
Uforpliktende forespørsel på Nassima Dzair

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Nassima Dzair