Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring

Samuel Massie

Samuel Massie

Lær hvordan Samuel Massie bruker positivitet og utholdenhet til å forvandle livets nedturer til triumfer, et foredrag om mental helse som vil motivere og inspirere alle.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Jeg vil gjerne tilføye at han var svært engasjerende, dedikert og uredd. Det var flott å kunne se hvor lidenskapelig han var for turen og hvordan den så godt illustreres gjennom boken hans! Flere soldater har i ettertid sagt til meg at de gjenkjenner seg i situasjonen du var i som ungdom. Til slutt så vil jeg si at det er inspirerende å se et individ gå "all-in" for noe han elsker å gjøre. Det er mange som ikke tør å gjøre nettopp det, men han er kanskje med på å endre den trenden med sine show."

Karsten Norreen Langeby - Forsvaret Vis alle referanser

Et foredrag med Samuel Massie gir deg:

 • Engasjerende historiefortelling: Hans fengslende fortellinger fra ekspedisjoner og personlige erfaringer skaper en umiddelbar forbindelse med publikum, og fremmer læring gjennom underholdning.
 • Motivasjon og utholdenhet: Samuel deler sin reise fra en skoletrøtt ungdom til en livsglad motivator, noe som inspirerer til personlig vekst og styrker indre drivkraft.
 • Konkrete eksempler: Samuel Massies unike evne til å snu personlige utfordringer til triumfer gir publikum et levende eksempel på hvordan overvinne hindringer og utnytte potensialet sitt maksimalt.
Uforpliktende forespørsel på Samuel Massie

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Samuel Massie

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

La Samuel Massie løfte ditt arrangement med sine inspirerende foredrag. Hans unike erfaringer gir publikum verktøyene de trenger for å overvinne hindringer, inspirere til utvikling og oppnå suksess mot alle odds. En tidligere skoletrøtt ungdom, nå en karismatisk motivator. Hans historie vil engasjere og inspirere ditt team til å tenke større og handle modigere.

Et foredrag med Samuel Massie gir deg:

 • Engasjerende historiefortelling: Hans fengslende fortellinger fra ekspedisjoner og personlige erfaringer skaper en umiddelbar forbindelse med publikum, og fremmer læring gjennom underholdning.
 • Motivasjon og utholdenhet: Samuel deler sin reise fra en skoletrøtt ungdom til en livsglad motivator, noe som inspirerer til personlig vekst og styrker indre drivkraft.
 • Konkrete eksempler: Samuel Massies unike evne til å snu personlige utfordringer til triumfer gir publikum et levende eksempel på hvordan overvinne hindringer og utnytte potensialet sitt maksimalt.

Forestille deg en ansatt som står ved et veiskille, usikker på hvordan takle den stadig økende arbeidsbelastningen. Eller en student som kjemper med prestasjonspresset. Dette er hverdagens utfordringer som Samuel Massie tar for seg i sine foredrag, og kobler dem med temaet mental helse.

Samuel Massie er kjent for sin unike evne til å kombinere eventyrlige opplevelser med dyp innsikt i mental helse. Hans foredrag gir verdifulle leksjoner i hvordan man kan navigere gjennom mentale utfordringer, både i skole- og arbeidslivet.

Samuels erfaring fra ekspedisjoner under ekstreme forhold og hans reise fra en utfordret ungdomstid til en rollemodell og inspirator, gir ham et unikt perspektiv på viktigheten av mental styrke. Hans foredrag fokuserer på å utvikle en kultur med psykologisk trygghet og trivsel. Han kommer også med konkrete eksempler på hvordan håndtere stress, fremme positivt tankesett og bygge et støttende fellesskap.

Samuel Massies foredrag er en verdifull ressurs for skoler og bedrifter som ønsker å legge til rette for et miljø hvor mental helse er prioritert. Han er en foredragsholder som ikke bare inspirerer, men som garantert vil sette spor.

Vis foredrag med Samuel Massie
Samuel Massie foredrag

Arbeidskultur og mental helse

 • Med erfaring fra tøffe seilaser og TV-produksjoner, viser Samuel hvordan samarbeid, psykologisk trygghet, og effektiv kommunikasjon kan skape en sterk arbeidskultur.
 • Hans unike tilnærming til trivsel og relasjonsbygging er direkte overførbar, og kan knyttes til gode resultater i alle team eller organisasjoner som helhet.
 • Foredraget gir verktøy for å styrke mental helse i bedriften.
Samuel Massie foredrag

Hold fast! - En historie om mental helse

Samuel Massie deler sin personlige reise, fra en dyslektiker uten norskkarakterer til en forfatter og inspirator. Hans historie viser at man aldri skal gi opp, og hvordan nye utfordringer kan endre livet.

 • Hvordan man som ung i dag kan overvinne stress og usikkerhet ved å møte livet med en positivt holdning.
 • Vektlegging av mental helse, mestring og evnen til personlig utvikling hos unge.
 • Å sette og nå mål kan forandre elevers innstilling til livet og deres fremtid.

Dette foredraget er virkelig er fulltreffer for alle skoler, og setter fokus på unges utfordring i møte med mental helse i dagens samfunn.

 

Samuel Massie foredrag

Samuel og Bestefar med: Kunsten å leve

 • I foredraget «Samuel og bestefar» kan du vente deg en morsom og inspirerende tone mellom to som er blitt hverandres aller beste venner: om kunsten å leve, livsmestring og om den indre 18-åringen. Om nysgjerrighet og undring over dette store livet og mulighetene man har om man bare velger å se!
Konferansier Samuel Massie

Konferansier

 • Samuel fører dere gjennom arrangementet med stødig hånd og er både sjarmerende, engasjert og profesjonell.
Samuel Massie - How a modern day polar explorer deals with the digital world

Samuel Massie - How a modern day polar explorer deals with the digital world

Vis foredrag med Samuel Massie

Referanser

«Samuel Massie holdt et meget inspirerende foredrag for et utvalg av klubbens spillere. Samuel har på ingen måte levd et A4-liv, og det kan være gunstig for oss mennesker å høre at det finnes flere veier til Rom. Spesielt dagens ungdommer opplever ofte stort press når det kommer til prestasjon og Samuel byr på et usminket portrett fra virkeligheten, hvor prestasjon sjelden stod i fokus i de yngre årene av hans liv. Usminket, rått og ekte beretter han sin historie og det er vanskelig å ikke bli engasjert, ei heller grepet av nerven i hans beretning. Seansen ble avsluttet med en liten Haka som er en dans kjent fra Maoristammen. Oppfordringen til slutt var enkel og tydelig fra Samuel. Kan eg, kan du! Så sant, så sant. Vi takker Samuel for en time med solid begeistring.»

Ledelsen

Faaberg fotballklubb

"Om Samuel skulle ønske å bli lærer, trenger han ikke å ta noe pedagogikk: Han er et naturtalent. Han er en fantastisk formidler, snakker elevenes språk og treffer dem der de er. Noen snakker nå om at de er kjempeinspirert og har fått lyst til å gjøre noe helt annet med livet sitt! Og det er vel akkurat det som er målet til Samuel, å få ungdommen til å innse at de kan, men de må gjøre det selv. Tusen takk! (Når jeg skriver dette holder han fortsatt på, med den tredje gruppen på rappen. Det er også svært imponerende.)"

Kristine Isaksen, Formidlingsansvarleg

DKS

"Vi er strålende fornøyd! Jordnære, hyggelige og sjarmerende Samuel, tok alle med storm. Han er en troverdig og god foredragsholder som evner å engasjere ung som gammel. Han er en inspirasjon for oss alle, fortelling kommer rett fra hjertet. At han tok med sine søte og snille bestefar Arne på siste del av dagen, toppet bare det hele. Arne er en historieforteller uten like, har opplevd og vært med på mye, og vi satt som lys og lyttet."

Unni M. Salminen, Seniorkonsulent

NTL NTNU

"Tusen takk for en flott opplevelse i går kveld, for de mange gode refleksjoner og påminnelser om det som er viktig i livet. Tommelen opp for din livsglede og livsvarme! Og så skal du vite at det du formidler betyr så mye, min yngstemann er nå fylt opp med tanker om reiser sammen med sin bestefar og min eldstemann har et annet perspektiv på sin dysleksi og vanskene i skolehverdagen sin."

Marit Aune, Kommuneplanlegger

Hitra Kommune

"Samuel Massie leverer et glitrende foredrag hver gang. Han har vært hos oss flere ganger og holdt foredrag, men må si at det bare blir bedre og bedre. Samuel vinner når han entrer scenen med sin avslappende og kule figur, men han har også noe å formidle. Samuel spisset sin egen historie på en reflekterende måte slik at innholdet i historien nådde inn til ungdommen og var lett igjenkjennbar. Historien var rettet mot ungdommens utfordringer, tanker, holdninger og håp, bakt inn i Samuels egen historie. Den humoristiske tvisten på historien gjør at den fenger samtidig som den gir ungdommene noe å tenke på i etterkant av foredraget. "Samtalen" slutter ikke selv om foredraget er over."

June R. Andreassen, Rådgiver

Karrièresenter Rogaland avdeling Haugesund

Kjære Samuel, Du og din bestefar ga oss en helt spesiell opplevelse! Arne med sin lune og livslange erfaring vekket tårer i salen før foredraget hadde begynt. Når dere videre dro på med den ene følelsesladede historien etter den andre, begynte til og med banksjefene å bli fuktige i øyekroken! Din beskrivelse av de eldres betydning og viktigheten av deres historie har preget oss. Mange i salen kjente på dårlig samvittighet i forhold til egne liv og familier. I en resultatet drevet hverdag ga du oss et annet perspektiv på livet og våre nærmeste. Tusen takk Samuel!

Vidar Horne

Banksjefenes SpareBank samling 2019

"Jeg vil gjerne tilføye at han var svært engasjerende, dedikert og uredd. Det var flott å kunne se hvor lidenskapelig han var for turen og hvordan den så godt illustreres gjennom boken hans! Flere soldater har i ettertid sagt til meg at de gjenkjenner seg i situasjonen du var i som ungdom. Til slutt så vil jeg si at det er inspirerende å se et individ gå "all-in" for noe han elsker å gjøre. Det er mange som ikke tør å gjøre nettopp det, men han er kanskje med på å endre den trenden med sine show."

Karsten Norreen Langeby

Forsvaret

"Finansforbundet avsluttet sin tillitsvalgtkonferanse i Drammen med et fantastisk foredrag av Samuel Massie som virkelig anbefales. En spennende historie om å tørre, ikke gi opp, være vågal og ydmyk. Samuel sin historie, erfaringer, tips og foredrag får hver enkelt til å tenke på sin egen situasjon i jobb og livet for øvrig. Fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne på konferansen vår."

Mai Brit Staurland Strøm

Finansforbundet

"Et engasjerende foredrag og en sterk historie om personlig utvikling, og hvilke muligheter som ligger i oss. Foredraget er personlig, men også relevant for organisasjoner. Det handler om kraften i en målsetning, den enkeltes ansvar for egen læring og utvikling, og viktigheten av at vi alle tar ansvar for felles oppgaver."

Jan A. Grødal

Finansforbundet

"Hei Samuel og TAKK for sist! Takk for deres fantastiske bidrag på seniorkurset på Ahus! Dere har både inspirert og rørt mange deltakere! Jeg fikk utelukkende positive tilbakemeldinger på deres foredrag. Gjennom en åpen dialog med bestefar viste dere hvor unikt forhold dere har. Det traff hjerter til alle deltakere som nærmer seg pensjonsalder og har egne barnebarn hjemme. Samuel, du er kjempe flink, troverdig og morsom foredragsholder som klarer å holde oppmerksomheten til forsamlingen gjennom hele foredraget og skaper engasjement. Jeg tror at mange av deltakere fikk sett på livet sitt gjennom et nytt perspektiv etter deres foredrag. Jeg vil anbefale deg/dere på det sterkeste som foredragsholdere til liknende arrangementer!"

Natalia Ebbesen, Kunde- og salgsleder

KLP

"Samuel har en meget god evne til å nå ut til ungdommen med sitt budskap. Hans foredrag skapte stort engasjement og mange samtaler mellom elevene i etterkant."

Harald Møller, Rektor

Sandefjord videregående skole

Han tilpasset foredraget fint til vårt publikum på en engasjerende og rørende måte. Han har fått ny fanklubb nå. :)

Anne Undall

Drammen kommune

"Jeg har vært på masse foredrag, sett presentasjoner som har inspirert, motivert og gitt meg mye som jeg naturligvis tar med meg videre! Etter å ha sett Samuel i dag sitter jeg igjen med så ufattelig mye, det var så UTROLIG bra! Jeg kan faktisk ikke helt si hva det er konkret, men den reisen han dro oss med på kan umulig bare ha motivert meg! Jeg håper han fortsetter med disse foredragene, for jeg har i allefall anbefalt Samuel videre til min bedrift (FINN.no) og håper jeg får se mer av dette i fremtiden! Det er så viktig å skryte, men så fort å glemme, men her kommer det veldig fortjent skryt for timen som ble snakket, den har han all grunn til å være fornøyd med!!"

Morten

FINN.no

"Vi synes Samuel fortalte sin historie troverdig og med innlevelse. Vi ble veldig fornøyd og gleder oss til å lese boka!"

Hovedtillitsvalgt, Solfrid Borger

Norsk tjenestemannslag

"Samuel leverte i forhold til bestillingen. Svært positive tilbakemeldinger fra deltakerne (som var lærere fra to videregående skoler og tre ungdomsskoler. Alle skolene ligger i Stange kommune.) I tillegg til å fortelle en spennende og begivenhetsrik livshistorie, klarte han å spisse budskapet om ikke å gi opp (enkelt)elever som er i ferd med å ramle ut av skolen. "Er det håp for meg, så er det håp for alle"."

Assisterende Rektor Ronald Ellingsen

Stange videregående skole

"Samuel holdt et fantastisk bra og energisk foredrag hos oss under Handelens dag. Han trollbandt publikum med sin livshistorie. Vi fikk bare positive tilbakemeldinger av deltakerne. Vi håper på å få Samuel på besøk igjen ved en annen anledning."

Camilla Klovning Strømø, Leder Haugesunds Handelsstands Forening

Haugesunds Handelsstand

«Ås videregående skole hadde gleden av å ha besøk av Samuel Massie, forfatter av Hold Fast (Spartacus 2014), mandag 17. november 2014. I 90 minutter klarte han å trollbinde 100 elever fra idrettsfag, helse- og oppvekstfag og elektrofag gjennom sin historie, som for øvrig ble fortalt på en engasjerende måte, stående alene framfor elevene uten annen hjelp enn en liten filmsnutt innledningsvis. Jeg anbefaler Samuel Massie på det varmeste. Et møte med han vil kunne være motiverende og inspirerende for elever, så vel som for lærere.»

Beathe Lille, Avdelingsleder SSP og idrettsfag

Ås videregående skole

"Samuel holdt foredrag på Den norske skole Costa Blanca. Samuel fungerte som en usedvanlig inspirerende foredragsholder som engasjerte både elever og lærere på en måte vi lærere bare kan drømme om. Han formidlet på en levende måte tanker om hvordan han opplevde utviklingen fra å være en skoletrøtt 16 åring til å bli en reflektert moden 21 åring etter å ha vært igjennom opplevelser de aller færreste har mulighet til å forestille seg. Han har en svært god formidlingsevne og fikk en god morsom stemning i salen med det samme. Da jeg spurte elevene hva de likte ved foredraget svarte de: «alt!». Karakterer er en viktig del av skolehverdagen, og Massies foredrag står til en solid 6-er."

Grethe Møller, Teamleder DnsCB

DnsCB

"Super innsats av Samuel Massie som sjarmerte publikum i senk på Sigridkongressen. Samuel leverte et inspirerende og engasjerende foredrag som passet perfekt inn under temaet på kongressen ”Den dyrebare tiden”. Samuels historie viser at man kan få til det meste så lenge man evner å se muligheter, jobbe mot målet, og være åpen/ydmyk. Det er ingen øvre aldersgrense for å lage seg selv fargerike dager og få gjennomført drømmer. Vi har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra publikum og anbefaler Massie på det sterkeste til øvrige arrangement."

Alvhilde Austad, Sigridkongressen

Sigridkongressen

"Samuel Massie er en frodig historieforteller både i bokform og som muntlig formidler i foredraget "Hold fast". Med masse humor, innsikt og refleksjon forteller han om sine veivalg og livserfaringer som har vært med på å forme ham som et menneske som setter seg meningsfulle mål. Samuel Massie har besøkt videregående skoler i Aust-Agder gjennom Den kulturelle skolesekken, og har fått strålende tilbakemeldinger fra skolene han har besøkt. Flere elever har uttrykt at dette har vært et av de mest interessante og spennende foredragene de har hørt."

Hege Solli, Fagkonsulent

DKS Aust-Agder

"Takk for nok et fantastisk foredrag - igjen traff du blink! De to gutta som ikke hadde lest før, leste ferdig boken din på 4 dager. Vi vil gjerne at du kommer igjen til høsten. Du gjør en kjempejobb!"

Elin Schau

Larvik fengsel

"Samuel fenget elevene bra. Han er åpen, ærlig og gir noe til ungdommene - en tro på at ting kan gå bra, men at du må ta tak i ting selv."

Ass. Rektor Renate Lunde

Jønsberg vgs

"Foredraget var kjempebra og motiverende."

Pia Litleskare, Programme Coordinator for Sjoggfest

Lillehammer OL 2016

"Fantastisk avslutning med Samuel. Verdt hele dagen!" "Bra dag! Inspirerende! Viktig! Sterk historie fra Samuel." "Samuel Massie - fantastisk inspirerende!!! Eller en veldig flott nærværsdag!"

Ansatte

NAV møre og romsdal

"Takk for sist. Det var inspirerende å høre på deg. Du har en god historie å fortelle! Og alle aldersgrupper blir minnet på valgene vi tar og følgende de får, og har fått, for ens liv. Det vil også si for vårt fremtidige liv. Det er jo tross alt aldri for seint å ta valg, og å gjøre noe med en egen situasjon!"

Tone Merete Worren

Folkehelse og Levekår

"Vellykket åpning av Ung lounge på Eidsberg bibliotek. Totalt 250 personer fikk oppleve den energiske, engasjerende og inspirerende formidleren Samuel Massie. Arrangementet var åpent for alle, men 9. og 10. trinn fra Eidsberg ungdomsskole var spesielt invitert til den offisielle åpningen av bibliotekets nye ungdomsavdeling, Ung lounge. Samuel Massie har skrevet boken Hold fast!, og hans historie fikk publikum til å sitte musestille. For en fantastisk historie, og en inspirerende fyr! Fra første øyeblikk fanger han oppmerksomheten til alle i rommet. Han forteller engasjerende om sitt eget liv og sin historie. Han leser utdrag fra boken sin, og alle følger nøye med. Dette var gøy!"

Elin Brandsrud, Biblioteksjef

Eidsberg bibliotek

«NAV-kontorene på Nordmøre og Kulturenheten i Kristiansund kommune inviterte ungdommer mellom 18 og 25 år til en motivasjons- og inspirasjonsdag. Massie fortalte på imponerende vis om sin reise fra skoletaper til verdenserobrer med sin egen bok, «Hold ut», som bakteppe. Han ga forsamlingen en troverdig og engasjerende fortelling om hvordan han gjenvant troen på seg selv og sitt liv, om det å mestre tross dårlige odds og forandre seg gjennom den rette motivasjonen. Hans sluttappell sa egentlig alt: «Når jeg klarte det, så kan alle klare det!» Ungdommene var svært fornøyde etter foredraget, og Massie hadde helt klart nådd frem med sitt budskap. Ungdommene sto og ventet over en halvtime for en mulighet til å snakke med Samuel, få en «selfie» og få kjøpe boken hans. Dette til tross for at mange av dem sliter med angst og sosiale problemer! «Beste foredraget jeg har vært på» og «Nå skal jeg kjøpe boka hans – det blir den første boka jeg har kjøpt… og lest!» var blant kommentarene fra ungdommene i etterkant."

Idar H. Olsen, Avdelingsleder / mottak

NAV Kristiansund

"Samuel Massie holdt høsten 2016 foredrag i Hammerfest for elever på videregående og i ungdomsskolen. Foredragene fungerte fantastisk for målgruppen vår. Han hadde god kontakt og en egen evne til å engasjere publikummet sitt. Positiv og blid å jobbe med for oss som var arrangører. Samuel Massie ga mye av seg selv og vi kan varmt anbefale han som foredragsholder."

Hilde Therese Normo, Virksomhetsleder

Ungdomstjenesten Hammerfest kommune

"Samuel traff veldig godt våre studenter med sin utrolige historie. Han evner å engasjere, motivere og inspirere! Han tok seg også tid til å snakke med de som ønsket det etter foredraget. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive - kjempebra foredrag!"

Sissel Larsen, Studiesjef

Handelshøyskolen BI

"Fantastisk foredrag som engasjerte både elever og lærere. Det traff dem, og håper de tar med seg budskapet om at "du får til alt du vil" videre i livet."

Hedda Seljeseth, Kommunikasjons Rådgiver

Ungt Entreprenørskap

"Takk for at du øser av dine erfaringer til "våre" ungdommer, som av ulike årsaker har falt utenom den videregående skolen i Lillehammer-distriktet. Jeg er helt sikker på at dine foredrag har ført til at mange ungdommer nå er mer motivert for videre skolegang, og for å komme seg videre i livet!"

Espen Larsen, Sosialpedagogisk rådgiver

Lillehammer videregående skole

"Samuel har en veldig inspirerende historie, som han forteller på en særdeles god måte. 70 ledere satt som tente lys i en time. Det er mye i Samuels historie som har overføringsverdi til vår hverdag. Vi – og da snakker jeg for alle – opplevde foredraget som en skikkelig vitamininnsprøytning."

André Tangerud, Adm. direktør

ASKO ØST AS

"Vi samarbeidet med Samuel på You Explore konferansen i Grieghallen. Her var det rundt 6.000 ungdommer innom og Samuel ledet dem gjennom konferansen med profesjonalitet og humor. Han byr på seg selv og er flink til å engasjere publikum. Samuel er en dyktig og omgjengelig konferansier å samarbeide med og vi i Fot i Bakken gir ham våre beste suksessmål."

Dag Ketil Grønnesby, Daglig Leder

Fot i Bakken AS

Kommentarer fra konferansen: «Avslutningen med Samuel Massie var helt fantastisk.» «Samuel Massie var uten tvil den som det var mest inspirerende å høre på, og poengene hans sitter best i!!» «Jeg elsket avslutningen med Samuel Massi som ga meg mange tanker om det å være barnet og ungdommen med utfordringer.» «Samuel Massie var fantastisk. Han var både personlig og engasjerende. Han gav meg håp i hverdagen.» «Fantastisk med Samuel Massie. - Tusen TAKK.» «Samuel Massie sin forelesning var meget inspirerende og tilsvarer en "sekser".» «Samuel Massie - for en formidlingsevne og viktig budskap "Når jeg kan - kan alle!"

Marthe Lybak Greve

STATped

"Samuels foredrag gikk rett hjem hos de fremmøtte. Veldig bra levert! Vi er veldig tilfreds med at vi landet på han denne kvelden. Fantastisk historie, og temaet var veldig aktuelt i forhold til konferansen og utfordringer vi står ovenfor. Håper også at Samuel syntes det fungerte bra."

Roger Vestrum

Søndre Land Kommune - ASAK konferansen

"Vi på Sande videregående skole har i dag hatt besøk av Samuel Massie i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Vi opplevde en energisk foredragsholder som er en svært god formidler av sin fortelling. Han fanger sitt publikum (som bestod av over 500 ungdommer) med humor, alvor, gjenkjennelige situasjoner og et tydelig budskap. Samuel tok seg god tid til å snakke med elever i etterkant og stilte villig opp på bilder. Dette satt mange pris på. Han møter elevene med varme og interesse. Vi vil på det varmeste anbefale å bruke Samuel til foredrag for ungdom. Tidligere har vi brukt Samuel til foredrag for personalet –også dette var en suksess. Lærere lot seg bevege og ble nysgjerrige på de råd han med sin erfaring kunne gi til oss som jobber med ungdom. Vi kontakter gjerne Samuel Massie igjen ved en senere anledning."

May-Bente Jansson, Studierektor

Sande videregående skole

"På kort varsel stilte Samuel Massie opp da en annen foredragsholder måtte melde avbud under Kundeservicedagene i Bergen september 2017. Samuel tok forsamlingen med storm, og vant konferansedeltakerne både med sin energi, sin naturlige sjarm og en spennende og utrolig sterk historie om sine egne reiser. Han fikk svært gode tilbakemeldinger, og vi gir ham de aller beste anbefalinger."

Steinar B. Christensen

Kundeservicedagene i Bergen 2017

"Samuel er utrolig positiv og imøtekommende. Han er kjempegod på å formidle sin historie."

Anne Lise Lassen, Rådgiver

Norges idrettsforbund

“Oslo fylkeslag Norges Blindeforbund hadde besøk av Samuel Massie på vårt høstmøte for våre medlemmer lørdag 11.11.17. Det var et utrolig engasjerende og humoristisk foredrag. Samuel Massie forteller varmt og levende sin historie og om boken sin Hold fast som handler om mestring og målbevissthet, og om å ta ansvar for sitt eget liv. Han inspirerte oss alle med sin historie og livlige beretning. Dette er virkelig et foredrag som kan anbefales.”

Bjørn Roger Trollnes, Styreleder

Norges Blindeforbund

"Vi er superfornøyd med ditt bidrag. Du er utrolig inspirerende å høre på og du traff målgruppen veldig godt! Full pott på evalueringen fra ungdommene. Kontakten med deg i forkant var også veldig bra! Du var rask og veldig imøtekommende! Helt topp at du bidro med å lage video til markedsføring! Vi konkluderer med at du er en veldig hyggelig kar og takker for ditt bidrag her på palmekysten! Velkommen tilbake ved en annen anledning!"

Anne Lise Lassen, Rådgiver idrett

Vest-Agder idrettskrets

"Innhold som traff målgruppen, ungdommer i Østfold, midt i blinken. Han tok seg god tid til å prate med ungdommene i etterkant. Naturlig og "nedpå" med en flott formidlingsevne og også et tydelig budskap. Flotte tilbakemeldinger fra ungdommene etterpå. "Dette var den beste dagen..."På vår Inspirasjonsdag hadde vi tre foredragsholdere, Samuel Massie, Mia Tørnblom og Milad Mohammadi. Utrolig god kombinasjon. "Samme budskap" formidlet på tre veldig ulike måter, slik at de til sammen traff de 600 ungdommene som var til stede. Vi satt opp busser t/r, flere steder i fylket for å frakte ungdommene og på morgenen var de veldig stille og satt hver for seg i bussene og det ble ikke sagt mye. På returen var de oppglødde, pratet på tvers av bekjentskaper og kultur etc. Flere ga uttrykk for at de ville i gang med å legge en plan for livet videre. Disse tilbakemeldingene var de beste vi kunne få :-)"

Anne Nordahl, Rådgiver

NAV Østfold

"Samuel traff veldig godt våre studenter med sin utrolige historie. Han evner å engasjere, motivere og inspirere! Han tok seg også tid til å snakke med de som ønsket det etter foredraget. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive - kjempebra foredrag!"

Sissel Larsen, Studiesjef

Handelshøyskolen BI, Campus Bergen

"...Æ e ikke like stolt av alle karakteran som kommer til å stå på vitnemålet mitt, og æ går ofte rundt å tenker at det er de tallan på det papiret som betegne mæ som menneske. Du fikk mæ til å innse at det ikke er sånn det er, og at det dessuten ikke er forseint å gjøre no med. Som du sa på foredraget i Hammerfest her om dagen har jeg gjentatt for meg selv siden. "Kan eg få det til, så kan alle". Æ har alltid hatt lyst til å bli politi, og det har æ nå bestemt mæ for å klare, selv om noen tviler på at æ er i stand til å klare det! Folkehøyskolen blei redninga for dæ, og ditt foredrag blei redninga for mæ. Det høres kanskje teit ut, men du hjelper mæ masse, og du har fått mæ til å innse masse som æ nok ikke ville klart å innse aleina. Tusen tusen takk!"

Ungdom

Hammerfest Kommune

"Vi hadde Samuel som foredragsholder for vårt Allmøte i Oslo. Vi har var ca. 150 tilhørere mellom 17 – 67 som fikk gleden av å høre noe av historien til Samuel fra boken «Hold Fast». Samuel fikk noe knapp tid for sitt bidrag men han utnyttet den så godt han kunne, tilhørerne ble begeistret og flere stod i kø for å kjøpe signert utgave av boken. Vi har også i ettertid solgt noen av bøkene fordi ikke alle fikk tid til dette etter foredraget. Jeg kan anbefalt Samuel som inspirator og en som levende forteller om sine erfaringer med oppgaver, mennesker og seg selv på tur i livet fra meningsløst til meningsfullt. Jeg ønsker Samuels alt godt og han er et positivt bidrag til våre egne livserfaringer."

Sidsel Thompson

Bravida Norge AS

"Samuel Massie var siste foredragsholder på Gjensidige Pensjonsforsikring sitt årlige kick off i 2018. Tema for seminaret var hvilke endringer vi må forberede oss på i tiden som kommer. Samuel fortalte en fascinerende historie om sin egen endring fra en som hadde falt ut av skolen til deltaker på sydpolekspedisjon med Berserk. Han bød på seg selv og fortalte med innlevelse og sjarm hvordan han var og hvordan han ble. Filmklippene var med på å gjøre historien enda mer levende. De som var til stede fikk høre en inspirerende og tankevekkende historie om hvordan livet kan endre seg, og hvordan man kan vokse som menneske."

Helene Bjørkholt, Direktør

Gjensidige Pensjonsforsikring

"Har hørt Samuel to ganger, like gripende og inspirerende hver gang. Han formidler sin utrolige historie på en måte som treffer både unge og de mer erfarne, og man blir rett og slett nødt til å relatere til eget liv. Hvis man ønsker å bli utfordret, styrket og motivert til å utvikle seg er Samuel et glimrende tilskudd!"

Elin Akre Trønnes, Foreleser og veilede

BI, skolen

"Som medlem av Lisa gruppen i Bergen fikk jeg mulighet til og delta på et foredrag av Samuel! Som tidligere storkriminell og rusmisbruker med 24 dommer og ca 10 år bak murene, tenkte jeg at jeg hadde vel hørt det meste. Her tok jeg feil! Vi ble med stor innlevelse tatt med i alle faser av Samuels oppvekst og forskjellige utfordringer (problemer) som meldte seg, å hvordan han med guts og tro på seg selv klarte og snu livet til det det nå er. Samtidig med en formidlingsevne jeg aldri tidligere har opplevd, gav dette meg motivasjon og videre tro på og gå den veien jeg nå går! Jeg tør påstå at Samuel er en bedre motivator enn selveste Willy Railo, å burde nesten være fast i undervisningen på ungdomsskolen mm."

Trond Einar Michelsen

Lisa gruppen i Bergen

"Fra første stund lot 500 soldater seg fascinere og inspirere av Samuels foredrag "Hold fast". Måten han fortalte om oppveksten, vendepunkter og hva som gjorde at han er kommer dit han er i dag gjorde tydelige inntrykk på oss. Hans ungdommelige, joviale og åpne væremåte gjorde det lett å komme til han etter foredraget og prate, ta bilder eller kjøpe bøker. Dette tok han seg god tid til, og det satt vi stor pris på. Bare en kort uke etter foredraget hadde mange hadde fler av soldatene allerede lest ut boka, og foredraget prates stadig om. Samuel er trivelig å forholde seg til og meget omgjengelig; en fryd for en arrangør å ha med å gjøre."

Helene Fossum Grønseth, Soldat

Forsvaret 2018

"Vi var så heldige å få motivasjonsforedrag av Samuel på vår nasjonale konferanse for lærere, rådgivere og administrasjon i opplæringskontor for elektrofagene. For en flott avslutning det ble på konferansen! Samuel er engasjert og gir av seg selv på scenen, han forteller sin spennende historie fra skoletaper til polfarer og programleder på en energisk og engasjerende måte. Han er en dyktig formidler og holder publikum engasjert gjennom hele foredraget. På tross av sin unge alder, har han flere erfaringer i livet enn mange av tilhørerne. Samuel gir tilhørerne mange gode tips, tanker og ideer til hvordan man kan snakke med, inspirere og hjelpe unge mennesker med varierende utfordringer og problemer. Han har også skrevet en inspirerende bok om sitt eget liv – denne kan absolutt anbefales!!! Foredraget fikk svært gode tilbakemeldinger fra alle som var tilstede og vi kan absolutt gi Samuel våre beste anbefalinger."

Ann Elin Hansen, Rådgiver

Opplæringskontoret for Elektrofag i Bergen og Omegn

"Foredraget var veldig spennende med mye humor og interessante historier! Samuel var perfekt for våre deltakere med feststemt humør. Han vet virkelig å treffe energinivået som var ønsket!"

Sindre Røkke, Student

NTNU Alumni Handelshøyskolen

"Bra foredrag morsomt og samtidig spennende!"

Thomas Berger, Administrerende Direktør

H.C ThauglandS Trælastforetning

"Vi fikk et ekte og nært foredrag, med selvinnsikt og glimt i øyet. Samspillet mellom Samuel og Arne er fantastisk, og vi skulle ønske vi hadde mer tid til de. Anbefales!"

Henning Owen, Markeds- og kommunikasjonssjef

Ikomm

"Aldersspennet på publikum i salen var fra 15 til 95 år. Foredraget gir alle en påminnelse om hvor viktig det er å følge drømmene, ta egne valg og leve livet - uansett alder. Samuel og bestefar viser gjennom en munter og god dialog på scenen at de er hverandres bestevenner. Dette er et foredrag som inspirerer, motiverer, og hjelper til med å se muligheter og ikke begrensninger! Kjempebra!"

Kristin Haave

Regionkontoret

Engasjerende og innholdsrikt foredrag. de ga ettertanke og refleksjon.

Marianne Berg-Hansen, Helsesykepleier

Bindal helsestasjon

Vi har fått bare gode tilbakemeldinger fra de som var på forestillingen. Stående applaus etter forestillingen forteller at folk er fornøyde.

Else Beate Dignes, Pensjonist

Holmestrand Pensjonistforening

Hos Frydenbø holdt Samuel foredrag om det å ta ansvar for egen situasjon, viktigheten av mestringsfølelse og menneskets evne til forandring. Det ble en fortelling om det å bryte med fordommer og begrensninger for å finne tilbake til den barnslige gleden man bør ha over livet. Det å ta et skritt i feil retning definerte ikke kursen for resten av hans liv. Han satte seg nye mål, lærte seg å ta sin del av arbeidet i teamet og høstet gleden i kameratskapet som fulgte med. Samuel viste oss at å gå ut av komfortsonen for å følge sine drømmer gav ham ekstraordinære opplevelser på både godt og vondt. Samuel er en inspirerende foredragsholder med utrolig engasjement, ærlighet, hjertevarme og humor. Foredraget knyttes fint til både hverdags- og arbeidssituasjoner og kan absolutt anbefales.

Mona Kristin Schnell

Frydenbø

Traff veldig godt med tema og passet godt til våre VG1 og VG2 elever. Er levende og ungdommelig i formidlingen. Engasjerer og motiverer. Er også åpen for kontakt med publikum etter foredraget, noe flere benytter seg av. Flott fyr som vi har hatt her tidligere og som vi sikkert kommer til å benytte oss av igjen.

Håvard Løvmo, Avd. leder idrett

Horten VGS

Innfridde absolutt forventningene våre. Åpent, ærlig og lærerikt. Så fantastisk at dere ønsker å dele med oss hvordan en kan oppnå stor endring, økt livskvalitet og helse om en bare tørr å satse. Blir veldig inspirert og berørt av å høre på dere, og gleder oss til del to av deres eventyr kommer på tv!

Cecilie Almli, Leder

Fagforbundet Tysvær og Bokn

Under Arendals uka 2019 ble Samuel Massie leid inn som et av avslutningsforedragene. Først hadde han et opplegg på seilskute Christian Radich sammen med 50 ivrige NAV tilknyttede ungdommer hvor han brukte god tid på alle sammen og delte refleksjoner fra egen skolegang, før så alle skulle på hotellet hvor han skulle holde et åpent foredrag. Vi hadde håpet på at kanskje et sted mellom 100-200 mennesker skulle dukke opp da det er hva som regnes som et godt oppmøte på Arendals uka - men da Samuel grep scenen var salen som tar 500stk proppfull. Flere måtte snu i døren og de som kom seg inn stod entusiastisk i over en time og hørte på en engasjerende unggutt som virkelig kunne det å inspirere både ung og gammel. Vi satt som tente lys! Virkelig vellykket arrangement og Massie stod igjen etterpå og tok bilder, signerte bøker og DVDer og svarte på alle spørsmålene fra et rørt publikum. Terningkast 6 av 6 og vi kommer til å bruke ham flere ganger i fremtiden.

Nina H.

Arendalsuka 2019

Samuel gjør en utrolig god jobb. Han ble benyttet som både konferansier og foredragsholder. Som konferansier så gjør han en fin jobb og har gode spørsmål til deltakerne og under foredraget sitt om sin reise så høster han enorm applaus. Vi er veldig fornøyde!

Line Rygh

Holmestrand Næringsforening

Veldig flott foredrag som treffer alle uavhengig av yrke og personlig bakgrunn. Mange gode tilbakemeldinger som gikk på at det var godt innhold, flott personlighet av foredragsholder der han hadde publikums oppmerksomhet 100% under hele foredraget.

Leder, Anne Mette Foshaugen

Fagforbundet Åseral-Lindesnes

Samuel leverer alltid, også live på nett. Han er stappfull av energi, har en sterk historie og et bra og folkelig budskap. I mars brukte vi han på live-sending på Facebook og han er en av få personer som klarer å engasjere på denne plattformen også. Han klarer å komme ut av skjermen og inn i stua vår. Samuel har en sterk historie, et sterkt budskap og en like sterk utstråling. Anbefales!

Øystein Vegge, Inspektør

Sunnmøre folkehøgskule

Samuel var fantastisk. Flott formidlingsevne og masse gode tilbakemeldinger. Fauske Kommune hadde en fantastisk dag sammen med Samuel, han gir ekstremt mye av seg selv, så dette foredraget er gull verd får oss. Dette gir mersmak for barnevernstjenesten for videre arrangementer. :)

Stian Olsen

Fauske Barnevernstjeneste

Karmøy folkebibliotek inviterte Samuel Massie til Haugalandet for å holde foredrag ute i fem forskjellige arenaer i forbindelse med et prosjekt om psykisk helse. Publikum varierte fra ungdomsskoleelever til ungdom i videregående skole, folkehøyskole, pasienter og helsepersonell på DPS, barnevern, kommunalt helsepersonell og vanlig betalende publikum. Samuel byr på seg selv, han ser alle og har en fantastisk formidlingsevne. «Du kan ikke endre sidene som er skrevet, men du kan begynne på et nytt kapittel», sa Samuel. Jeg tror mange ble inspirert til å begynne på et nytt kapittel etter å ha hørt Samuel Massie formidle budskapet sitt på Karmøy og Haugalandet.

Hanne Mulelid, Biblioteksjef i Karmøy kommune

Karmøy folkebibliotek

Strålende!

Harald Borge

Christi Krybbe skoler

Samuel er foredragsholderen som holder liv i publikummet sitt! Han byr på seg selv, og vi har allerede hørt at elever utfordrer seg litt mer etter at de har hørt foredraget.

Elise Skjenald

Bømlo FHS

Dette var et utrolig fint foredrag! Både rørende, tankevekkende og interessant. Samuel var også god på å avrunde hele foredraget slik at hans innhold passet spesielt godt mtp vårt arbeid. Vi er strålende fornøyde!

Susanne Urberg

Oslo Sanitetsforening

Det var helt slik vi hadde forventninger om. Samuel er et fyrverkeri og gøy å høre på. Bestefar er det flott å høre på, tenk å stå på en scene og formidle sine opplevelser i en alder av 86 år. Det gav inspirasjon til oss alle til å leve ut drømmer og leve livet så mye vi kan. Vi blir aldri for gammel til det. Vi anbefaler dem på det varmeste.

Edel Johannessen

Brystkreftforeningen Bergen

Samuel Massie er en god formidler av budskapet sitt. Han gjør det på en lett, uformell og morsom måte, likevel oppfattes et alvorlig budskap. Traff vår målgruppe godt. Anbefales.

Monica Kopperstad

Utdanningsforbundet

Veldig fornøyd. Engasjert, inspirerende, og tok seg god tid til å prate med oss før og etter. Sendte også melding dagen etter for å høre om vi var fornøyd. Satt veldig pris på det.

Kenneth Stallvik

Ramirent AS

En sprudlende og engasjerende foredragsholder som var veldig lett å snakke med og komme med tilbakemeldinger til.

Maria Turmo Hatten

Vefsn Kommune

Herlig foredrag med Samuel og bestefar. Flotte karer begge to. Godt perspektiv å ta med seg videre. Fin veksling mellom film og foredrag. For de av publikum som ikke har sett TV serien kan det tåle noe mer filmklipp.

Karin T. Olsen

Istindportalen

Takk for godt samarbeid med både Athenas og ikke minst det flotte foredraget til Samuel Massie. Han har et stort engasjement og hans foredrag "Hold Fast" passet veldig flott til våre deltakere på Inspirasjonsdagen i Arendal. Hans fortelling om utfordringer i oppvekst og skolegang til beskrivelse av turen med Berserk m.m. gjorde inntrykk, noe som ble forsterket med filmsnutter. Anbefaler hans foredrag!

Ellen Varberg

Opplæringskontoret for offentlig sektor i Agder
Uforpliktende forespørsel på Samuel Massie

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Samuel Massie
Samuel Massie

4.75 ut av 5 stjerner

"Jeg vil gjerne tilføye at han var svært engasjerende, dedikert og uredd. Det var flott å kunne se hvor lidenskapelig han var for turen og hvordan den så godt illustreres gjennom boken hans! Flere soldater har i ettertid sagt til meg at de gjenkjenner seg i situasjonen du var i som ungdom. Til slutt så vil jeg si at det er inspirerende å se et individ gå "all-in" for noe han elsker å gjøre. Det er mange som ikke tør å gjøre nettopp det, men han er kanskje med på å endre den trenden med sine show."

Karsten Norreen Langeby - Forsvaret Vis alle referanser

Foredragsemner med Samuel Massie