Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Innsiktsfullt, engasjerende og konkrete verktøy: Gjør motgang til en styrke og skap resultater.

Tim Rudi Veiteberg

Tim Rudi Veiteberg

Erfaren mentaltrener, foredragsholder og lederutvikler, som brenner for å bidra til å skape endring i mennesker gjennom bevisstgjøring av menneskelige verdier, vaner og tankesett.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Tim Rudi Veiteberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener og lederutvikler, og en av Norges eneste eksperter på vaner. Lær hvordan du kan ta bevisste valg og ta tak i egen hverdag for å oppnå det du ønsker, gjennom positiv psykologi og verdibasert utvikling.

Et foredrag med Tim Rudi Veiteberg gir deg:

 • Innsikt og motivasjon til å ta grep i egen hverdag
 • Innsikt i hvem du er som menneske, og hvordan du best kan fungere med andre
 • Konkrete verktøy i hvordan å bruke tankesett til å gjøre motgang til en styrke

Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener og lederutvikler, og arbeider hver dag med å hente ut de beste prestasjonene i både næringslivsledere og utøvere. Han er lidenskapelig opptatt av å bidra til mennesker i vekst og utvikling og startet i 2022 selskapet og appen Heart Mentality – Norges første og eneste digitale plattform for mentaltrening. Tim Rudi jobber også som mentaltrener for Norges Fotballforbund, hvor han jobber som dedikert ressurs for å støtte de fire beste dommerne i Norge.

Tim Rudi forteller åpenhjertig om egne opplevelser av motgang, og deler hva han har lært og hvilke teknikker du også kan bruke i din hverdag, for å få en bedre hverdag. Foredragene har en god balanse mellom historiefortelling og faglig forankring i psykologi.

Han er en av Norges eneste eksperter på vaner. Han har gjennom egne erfaringer og gjennom veiledning av andre anvendt de fremste teknikkene på hvordan du kan få til den endringen du ønsker i eget liv eller jobbhverdag.

Som lederutvikler har han over 10 års erfaring med å få mennesker til å fungere på sitt beste. Gjennom positiv psykologi og verdibasert utvikling gir han deg verktøyene du trenger for å bli bedre kjent med deg selv – gjennom det å bli bedre kjent med dine egne verdier. Han mener at du gjennom å forstå deg selv, kan se sammenhenger mellom hvordan og hvorfor du fungerer som du gjør med andre.

De siste 10 årene har Tim Rudi arbeidet tett med næringslivet og norske ledere og virksomheter om å hente ut de beste prestasjonene i seg selv,

Han har selv brukt denne kompetansen og erfaringene i sitt arbeid med Heart Mentality, og formidler hvordan man kan bruke tankesett og selvledelse til å nå drømmene sine.

Tim Rudi Veitebergs foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Tim Rudi Veiteberg
Tim Rudi Veiteberg foredrag

Psykt trygg - Om psykologisk trygghet

 • Har du noen gang sittet i et rom. I et møte eller i en eller annen form for samling hvor det er flere mennesker. Og mens du har sittet der så har du hatt et spørsmål som du har villet stille, eller egentlig ønsket å svare på et spørsmål som blir stilt, men latt være, i frykt for hva andre skal tenke om deg? Da har det ikke vært trygt nok å ta den mellommenneskelige risikoen.
 • Psykologisk trygghet er alt som gjør at du tørr å vise sårbarhet, være åpen for å dele, innrømme feil og vise hvem du er.
 • Hva skal til for at dine medarbeidere tørr å melde fra om feil de eller selskapet har gjort?
 • Psykologisk trygghet på arbeidsplassen skaper åpenhet, produktivitet, kreativitet og samhold.
 • Tim Rudi tar deg gjennom teorien bak psykologisk trygghet, før han gir dere verktøyene dere trenger for å bedre dette på deres arbeidsplass.
Tim Rudi Veiteberg foredrag

Din vei til drømmen - Hvordan skape den arbeidsdagen du drømmer om gjennom nye vaner?

 • Hvordan bruke forskningsbaserte teknikker til å endre vaner eller skape nye?
 • Hvorfor er det slik at det er så vanskelig å endre en vane og hva er egentlig en vane? Vi lærer lite om hvordan hjernen fungerer og hvorfor den gjør som den gjør når vaner skapes.
 • Tim Rudi gir gjennom foredraget en teoretisk forankring i hva vaner er, praktiske eksempler på hvordan de påvirker oss i hverdagen, og konkrete verktøy som du kan bruke direkte inn i din hverdag.
Tim Rudi Veiteberg foredrag

Bli kjent med deg selv og andre gjennom dine verdier

 • Et fåtall av nordmenn har kjennskap til og forstår hvorfor vi tenker som vi tenker, føler som vi føler og gjør som vi gjør. Vi kan bli oppslukt i et type arbeid og fullstendig nedkjørt av en annen oppgave. Hvorfor er det egentlig slik?
 • Tim Rudi forklarer hvordan våre verdier og livshistorie påvirker de valgene vi tar for oss selv og i samspill med andre.
 • Innsikt, forståelse og endring får sterkest effekt når det forankres i våre verdier. Det gir oss mulighet til å hente de riktige ressursene for å gjøre de endringene vi ønsker. Vekst og utvikling kan være noe som gir oss energi.
 • Vi mennesker samarbeider 50 % mer nå enn for 30 år siden. Hvordan påvirker verdiene våre hvordan vi både ser på og samarbeider med andre? Verdier i samspill er sentralt i hvordan vi både trives og fungerer godt med noen, og også hvordan vi kan kjenne på frustrasjon og motgang sammen med andre.
Tim Rudi Veiteberg foredrag

Mindset - Hvordan stå i og håndtere motgang?

 • Hva skjer med mennesker når frykten for å mislykkes eller å miste noe blir større enn ønsker om å oppnå det?
 • Tim Rudi har gjennom sine erfaringer opplevd hvordan det er å mislykkes i karriere og hvordan det er å miste mennesker som er nær. Hvordan kan motgang brukes som en kilde til inspirasjon og læring, og heller bli en kraft, enn et nederlag?
 • Tim Rudi formidler det faglige fundamentet for hvordan vi mennesker blir påvirket av tanker og følelser og gir innsikt i hvordan denne kunnskapen kan brukes til konkrete praktiske verktøy for deg å bruke i din hverdag.
 • Foredraget vil gi deg økt forståelse av hvordan din mentale verden påvirker deg når ting blir vanskelig og hvordan indre dialog kan bestemme om du enten møter det med læring eller om du møter det med å dømme deg selv eller andre.
Uforpliktende forespørsel på Tim Rudi Veiteberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Tim Rudi Veiteberg