Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Skap resultater gjennom verdibasert utvikling

Tim Rudi Veiteberg

Tim Rudi Veiteberg

Erfaren mentaltrener, foredragsholder og lederutvikler, som brenner for å bidra til å skape endring i organisasjoner gjennom bevisstgjøring av verdier, vaner og tankesett.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Tim Rudi Veiteberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Tim

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener med over 13 års erfaring fra Forsvaret, og en ekspert på vaner. I sine foredrag tilbyr han strategier som bygger psykologisk trygghet og fremmer eksepsjonelle resultater. Tim Rudi gir ditt team teknikker for mental styrke og positiv endring, og setter nye standarder for suksess i ditt team.

 

Et foredrag med Tim Rudi Veiteberg gir deg:

 • Innsikt og motivasjon til å fokusere på eget ansvar for kollektive resultater.
 • Konkrete verktøy for å bygge en kultur av psykologisk trygghet og teambygging.
 • En verdifull opplevelse med strategier som bidrar til økt produktivitet og samarbeid.

Tim Rudi Veiteberg har lang fartstid fra Forsvaret, hvor han var en av de første profesjonelle soldatene i Kystjegerkommandoen. I årene etter operativ tjeneste i KJK arbeidet han som instruktør for norske skarpskyttere, spesialiserte og ledere, og deltok på US Marine Corps Scout Sniper School in Virginia, USA i 2004. Disse erfaringene har gitt han verdifull erfaring om hvordan man jobber både individuelt og i samspill for å skape gode team.

Han startet i 2022 selskapet og appen Heart Mentality – Norges første og eneste digitale plattform for mentaltrening. Han jobber også som mentaltrener for Norges Fotballforbund, og har gjennom egne erfaringer og veiledning av andre anvendt de fremste teknikkene på hvordan du kan få til den endringen du ønsker i eget liv eller jobbhverdag.

De siste 10 årene har Tim Rudi arbeidet tett med næringslivet og virksomheter for å skape fokus på å hente ut de beste prestasjonene i teamet. Han har selv brukt denne kompetansen og erfaringene i sitt arbeid med Heart Mentality, og formidler hvordan man kan bruke tankesett og selvledelse til å nå drømmene sine. Med bakgrunn fra veiledning og fasilitering av organisasjoner fremmer han innsikt om hvordan skape gode arbeidsmiljøer som kjennetegnes av å hente ut de beste prestasjonene i seg selv, og gjennom psykologisk trygghet skaper solide resultater.

Tim Rudi Veiteberg forteller åpenhjertig om egne opplevelser av motgang, hva han har lært og hvilke teknikker du også kan bruke for å få en bedre hverdag. Foredragene har en god balanse mellom historiefortelling og faglig forankring i psykologi.

Hans lange erfaring med menneskelig ytelse i team og verdibasert utvikling gir deg verktøyene du trenger for å bli bedre kjent med deg selv – gjennom dine egne verdier. Han mener at gjennom å forstå deg selv, kan du se sammenhenger mellom hvordan og hvorfor du fungerer som du gjør med andre.

Tim Rudi Veitebergs foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Tim Rudi Veiteberg
Tim Rudi Veiteberg foredrag

Skap et bedre arbeidsmiljø med psykologisk trygghet

Har du noen gang sittet i et rom fylt med kolleger, under et møte eller en samling, og følt deg usikker på om du skal stille et spørsmål eller svare på noe? Dette er en situasjon hvor den mellommenneskelige risikoen har vært for stor, og psykologisk trygghet har vært fraværende.

 • Psykologisk trygghet er nøkkelen som lar oss åpne opp, vise sårbarhet og dele ideer. Det er en kritisk faktor som tillater oss å ta risiko uten frykt for negativ vurdering.
 • Men hvordan kan vi skape et miljø hvor dine medarbeidere føler seg trygge nok til å rapportere feil de eller selskapet har begått?

Å skape et miljø preget av psykologisk trygghet er en investering i din organisasjons suksess. Gjennom denne forståelsen kan vi sammen skape arbeidsplasser hvor folk tør å være seg selv, bidra fullt ut, og i prosessen, nå nye høyder av innovasjon og produktivitet.

Tim Rudi Veiteberg foredrag

Hvordan bli mer fornøyd på jobb ved å endre vaner?

På jobb preges dagen vår av vaner. Noen vaner gjør oss effektive og lar oss prestere godt, mens andre vaner kan skape stress og hindre oss i å gjøre en god jobb. Tenk om vi kunne endre de dårlige vanene og bli enda bedre på det vi gjør?

 • Hvordan bruke forskningsbaserte teknikker til å endre vaner eller skape nye?
 • Hvorfor er det slik at det er så vanskelig å endre en vane og hva er egentlig en vane? Vi lærer lite om hvordan hjernen fungerer og hvorfor den gjør som den gjør når vaner skapes.
 • Tim Rudi gir gjennom foredraget en teoretisk forankring i hva vaner er, praktiske eksempler på hvordan de påvirker oss i hverdagen, og konkrete verktøy som du kan bruke direkte inn i din hverdag.

I foredraget vårt tar vi også en titt på arbeidsvaner. Vi lærer mer om hvilke vaner som kan hjelpe oss til å bli mer effektive, og hvordan vi kan bytte ut vaner som skaper stress med vaner som gir oss mer ro og oversikt. Bli med oss for å lære hvordan du kan bruke vanene til å skape et bedre arbeidsmiljø og bli mer fornøyd på jobb.

Tim Rudi Veiteberg foredrag

Styrk samarbeidet gjennom å bli kjent med dine verdier

Vi mennesker samarbeider 50 % mer nå enn for 30 år siden. Hvordan påvirker verdiene våre hvordan vi både ser på og samarbeider med andre? Og hvordan påvirker det din egen trivsel og dine prestasjoner?

 • Lær hvordan dine verdier og livserfaringer former de valgene du tar – både for deg selv og når du samhandler med andre.
 • Forstå hvorfor du reagerer som du gjør i ulike situasjoner. Denne forståelsen kan være nøkkelen til å gjøre de endringene du ønsker i livet ditt. Hva om du kunne hente fram de ressursene du trenger for å vokse og utvikle deg på en måte som gir deg energi?
 • Få en dypere forståelse av hvordan verdiene dine kan være både kilden til glede og samarbeid, men også til frustrasjon og motgang.

Foredraget vil gi deg en ny måte å se på deg selv og dine relasjoner på – en måte som kan åpne opp for vekst, utvikling og et bedre samarbeid med dine kollegaer.

Tim Rudi Veiteberg foredrag

Få selvstendige og selvsikre medarbeidere med riktig tankesett

Med sin bakgrunn fra forsvaret har Tim Rudi erfart hvor viktig tankesett er for å stå i motgang og oppnå resultater. Han formidler det faglige fundamentet for hvordan vi mennesker blir påvirket av tanker og følelser og gir innsikt i hvordan denne kunnskapen kan brukes i praksis på arbeidsplassen. Fordelene er mange:

 • Styrket selvledelse: Bevissthet rundt tankesettet gir effektiv selvledelse.
 • Styrket lederskap: Bevissthet rundt tankesettet styrker lederegenskaper og resultater.
 • Forbedret kommunikasjon: Bevissthet rundt tankesettet fører til bedre mellommenneskelig kommunikasjon.

I dette foredraget deler han konkrete og forskningsbaserte verktøy for hvordan du kan jobbe med tankesettet i din bedrift.

Referanser

Tim Rudi kjem med fantastisk mykje kunnskap om menneske og samspel. Veldig god på å leie gruppearbeid og å utfordre med kunnskap om forskning og emperi. Skal du utvikle leiarar eller leiargrupper, då er Tim Rudi den rette personen.

John Arne Lillestøl

Vestland fylkeskommune

"Det ingen lærte meg om mindset"

Boken som går rett til kjernen av dine begrensninger og lærer deg å åpne opp for mulighetene!

Uforpliktende forespørsel på Tim Rudi Veiteberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Tim Rudi Veiteberg