Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Blogg

Gode innslag til sommerfesten

Tilbake til blogg

29. oktober 2019

Av Rigmor Sørensen

Planlegger du underholdning til sommerfesten? For å sikre deg god underholdning kan det være lurt å begynne tidlig. Sommerfesten er en hyggelig sammenkomst hvor dine ansatte får muligheten til å bli bedre kjent med hverandre og samholdet i bedriften styrkes.

Vi har noen av landets beste underholdere. I rekkene våre finner du alt fra humorister, stand-up komikere og musikere, til tryllekunstnere. Nedenfor finner du et utvalg av noen av våre foredragsholdere og underholdere som passer som gode innslag til sommerfesten. 

Er du fortsatt usikker? Våre rådgivere har god kunnskap om de forskjellige foredragsholderne og hjelper deg gjerne med å finne den som passer best til nettopp ditt arrangement. Bare løft røret og del dine idéer med oss!

Anders Martinius Tangen – Foredrag, stand-up og skjult teater

Anders Martinius Tangen

Anders er en profesjonell komiker med humor for næringslivet som sin spesialitet. Sammen med blant andre Janni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med å starte Norges største stand-up-klubb i 1994. Gjennom foredrag, stand-up og skjult teater har han utviklet sin helt unike stil som edutainer. 

Klikk her for å lese mer om Anders. 

Jon Ensor – Tryllekunst og underholdning

Jon Ensor

Jon er en tryllekunstner og underholder i det internasjonale toppsjiktet. Han har hatt opptredener for alt fra kongehus til bedrifter, og inspirerer med både show og foredrag. Om du skal organisere et arrangement som vil engasjere publikum, stille med underholdning og ha fokus på relevante og lærerike temaer, er Jon det rette valget for deg. 

Klikk her for å lese mer om Jon. 

Erlend Osnes – Stand-up

Erlend Osnes

Erlend er en historieforteller av rang og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen. Han er fulltidskomikeren som på kort tid har blitt godt kjent på mange scener landet over. Om det gjelder radio, stand-up-scener eller konferanser vet Erlend hvordan man stiller med den beste underholdningen. Med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor, kan Erlend være underholderen du er på utkikk etter. 

Klikk her for å lese mer om Erlend.

Alex Rosén – Stand-up, musikk & foredrag

Alex Rosén

Alex er et kreativt multitalent med bakgrunn som komiker, musiker og forfatter. Han har også en lang karriere fra TV som programleder. Alex gjør alt fra å være konferansier på et event, toastmaster i en festmiddag, gratulatør for en jubilant eller å fylle rollen som vinekspert i et pauseinnslag. I tillegg kan han spille inn film etter ditt ønske, holde stand-up-show, delta som programleder, reiseleder eller forfatte en tekst. 

Klikk her for å lese mer om Alex.

Zahid Ali – Stand-up og foredrag

zahid_ali Cropped

Zahid er en kjent komiker og skuespiller med pakistansk bakgrunn. Han startet som stand up-komiker i 1999 og har siden levd av dette. Zahid gjorde stor suksess i programmet Rikets Røst på TV2 og senere i julekalenderen Jul i Tøyengata, som satte seerrekord. Zahid leverer latterrungende underholdning og foredrag.

Klikk her for å lese mer om Zahid.

François Sibbald – Edutainment, skjult teater & stand-up

François Sibbald

Et arrangement med François enten som seg selv eller som en av sine karakter vil overgå forsamlingens forventninger. François har med årene blitt det foretrukne valget som «edutainer» for mange selskaper og bedrifter – både i Norge og internasjonalt. Figurgalleriet til François er stort og mulighetene er mange. François’ kreativitet og innovasjon sikrer deg et uforglemmelig arrangement som dine kolleger vil ha glede av og tenke tilbake på i lang tid fremover.

Klikk her for å lese mer om François.  

André Ulevseter – Stand-up & humorforedrag

André Ulveseter

André er en energisk og observant komiker og forfatter som leverer morsomme standupshow og humorforedrag om optimisme og særskriving. Han begynte med stand-up allerede i 1997. Siden den gang har han reist land og strand rundt for å underholde alene og sammen med kjente, og ikke fullt så kjente komikere. Med André på scenen er du ikke langt unna gullkornene som til tider bare renner ut av denne observante komikeren.

Klikk her for å lese mer om André.

Dora Thorallsdottir – Underholdende foredrag

Dora Thorhallsdottir

Dora holder inspirerende og underholdende foredrag, og gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. I 2017 og 2018 var hun aktuell med suksessen  «Familiegreier» på Latter. Dora er fast gjest i flere radioprogrammer som P1, P4 og i TV2s God Morgen Norge når temaet er relasjoner. I tillegg har hun en av Norges mest populære podcaster «Relasjonspodden», sammen med Kjersti Idem. 

Klikk her for å lese mer om Dora. 

Henrik Todesen – Humorforedrag

Henrik Thodesen

Henrik er en av Norges fremste komikere kjent fra Torsdag kveld fra Nydalen, med kjempemorsom underholdning som spesialitet. Han holder foredrag om humorens historie. Foredraget passer fint inn som et pauseinnslag eller som en overraskelse på kurs, seminar, kick-off eller sommerfesten. Henrik tilpasser underholdningen til ditt event. Få et morsomt avbrekk i hverdagen med en av Norges mest populære og ettertraktede komikere!

Klikk her for å lese mer om Henrik.

No Problem – Musikk

No Problem

No Problem tilbyr gjennomarbeidet og spennende coverlåter som alle vil høre, samlet gjennom over 20 år på veien. Musikerne bak No Problem er Jan Heidenstrøm og Sverre Wiik. De fleste som har sett og hørt No Problem vil skrive under på at her oser det av sjarm og spilleglede! 

Klikk her for å lese mer om No Problem.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.