Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Psykisk helse

Foredragsholdere om Psykisk helse

Psykisk helse blir debattert oftere og oftere og blir relevant for flere mennesker hver dag. Det er ikke bare en definasjon av psykisk helse og emnet inneholder mange forskjellige temaer – og det vises på foredragene her på siden. Våre foredragsholdere om psykisk helse kan snakke om alt fra forebygging av stress, depresjon til scizofreni og mye mer basert på enten professionell eller personlig erfaring. Vil du vite mer om emnet eller ønsker du å gjøre hverdagen lettere for deg og dine kollegaer, så book en foredragsholder om psykisk helse.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Foredrag om psykisk helse kan ta utgangspunkt i teori eller personlige historie – og noen ganger begge. Gjennom dette får man en forståelse av, hvilke følelser man opplever, når man har en svekket psykisk helse.
  • Noen ganger kan man selv gjøre noe for å oppretholde en sunn psykisk helse. Vår foredragsholdere om psykisk helse gir gode råd og redskaper til forebygging av eventuelle problemer som stress, depresjon og lignende.
  • Kjenner du noen eller omgås mennekser som sliter med deres psykiske helse? Et foredrag om emnet kan gi deg konkrete redskaper til, hvordan du gjør livet enklere for dem.
  • Om du selv sliter med din psykiske helse kan du få en bedre forståelse av hva psykisk helse egentlig er og hva du selv kan gjøre for å få en enklere hverdag.

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.