Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Psykisk helse

Foredragsholdere om psykisk helse

Psykisk helse er et tema som debatteres i stigende grad og blir relevant for flere mennesker hver dag. Psykisk helse er et bredt emne, med en rekke underemner og påvirkningsområder – som demonstreres av utvalget av foredrag her på siden. Våre foredragsholdere dekker blant annet forebygging av stress, depresjon og schizofreni og en rekke andre emner, basert på professionell eller personlig erfaring. Vil du vite mer om psykisk helse eller ønsker du å gjøre hverdagen lettere for deg og dine kollegaer, så book et foredrag om psykisk helse fra en av foredragsholderne under.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Foredrag om psykisk helse kan ta utgangspunkt i teori eller personlige historie – og noen ganger begge. Gjennom slike foredrag får man en  bedre forståelse av opplevelsen av å ha en svekket psykisk helse.
  • Hvis man i utgangspunktet har en god psykisk helse er det også fordelaktig å vite hvordan man opprettholder den. Våre foredragsholdere gir gode råd og redskaper til forebygging av problemer som stress, depresjon og lignende.
  • Om du kjenner noen eller selv sliter med dårlig psykisk helse gir disse foredragene deg en bedre forståelse av psykisk helse. Ved hjelp av denne forståelsen og redskapene du får, kan du hjelpe deg selv eller en venn til en enklere hverdag.

 

Syns du det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.