Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Forsvarets Høyskole – FOKUS

På denne siden finner du referanser fra Forsvarets Høyskole – FOKUS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Forsvarets Høyskole – FOKUS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Helen Eriksen

Foredrag med: Helen Eriksen

"På Forsvarets høgskole sin Kvinnecamp 2016 var vi så heldig å høre Helen Eriksens fantastiske foredrag "Forandringer spør ikke om lov, de bare kommer". Bestillingen fra arrangement komiteen til hennes innlegg var at det skulle være lærerikt, inspirerende, engasjerende, humoristisk og avslutte vår konferanse med et smell!
Forsvaret i Norge er i en omstillingsprosess, og dette berører også ansatte ved Forsvarets høgskole. Det var derfor essensielt at tilhørerne satt igjen med verktøy til for å takle endringer og vilje til se positivt på forandringene vi står overfor. Helen Eriksen fikk oss til å tenke annerledes, og se mulighetene som ligger i omstilling. Eriksens foredrag var et fyrverkeri av energi, kunnskap og latter og alt vi hadde håpet på! Eriksen traff bestillingen perfekt!
Det danske språket ble et ekstra krydder i opplevelsen som umiddelbart ga Eriksen oppmerksomhet i forsamlingen. Eriksen snakket tydelig og forståelig, samtidig som det satte oss i en aktiv lyttemodus fordi "dialekten" var noe uvant for oss nordmenn."

sitat: Anne Lise Hagen Fredriksen, Undervisningsinspektør