Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Verdensdagen for psykisk helse

På denne siden finner du referanser fra Verdensdagen for psykisk helse. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Verdensdagen for psykisk helse eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Mange kjenner P4-Michael som en munnrapp programleder. I sitt foredrag blir du kjent med en annen siden av ham. Han forteller nært og ærlig om hvordan rusen preget livet hans, på jobb, hjemme og i papparollen. Han prøver ikke å kamuflere, han er reflektert og han utfordrer publikum. Mange vil kjenne seg igjen i hans historie, og mange vil sette pris på å høre på dette foredraget."

sitat: Le Hang Duong, Prosjektmedarbeider
Se foredragsholder
Espen O. Simonsen

Foredrag med: Espen O. Simonsen

"Espen er en sterk formidler, og løser oppdraget på en god måte. Han fenget tilhørerne, og klarer å formidle tøft stoff på en modig og varm måte. Jeg kan trygt anbefale Espen som foredragsholder."

sitat: Rikke Philippi, Prosjektleder, Verdensdagen for psykisk helse