Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Prestasjonsforbedring og måloppnåelse gjennom lidenskap og samhold

Fritz Aanes foredrag

Fritz Aanes

Fritz Aanes er dønn ærlig om hva han mener skal til for å oppnå resultater, og hans evne til å skape samhold og prestasjonskultur er direkte overførbar til enhver arbeidsplass.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Fritz Aanes

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Fritz

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Foredragsholder Fritz Aanes har lang erfaring fra å lede norske brytere til internasjonal suksess, det gir ham en autentisk og inspirerende stemme som kan motivere ditt team til å nå nye høyder.

Fritz Aanes har en lidenskap og en unik tilnærming til prestasjonsforbedring og teambygging, som vil gi organisasjonen den nødvendige drivkraften for suksess.

Et foredrag med Fritz Aanes gir deg:

  • Innsikt i samarbeid som et viktig verktøy for måloppnåelse
  • Konkrete tips til hvordan skape mer lidenskap og motivasjon
  • Kunnskap fra toppidretten overført til næringslivet

Fritz Aanes var grunnlegger og hovedtrener av Norges bryteforbunds elitesatsning “Sentraliseringen” i 2016, som førte til OL-medalje i Rio. Han har vært en sentral brikke i å bygge opp en sterk kultur hos det norske bryterlandslaget med fokus på tett samarbeid og prestasjonsutvikling, noe som har ført til store resultater. 

Selv har Fritz Aanes vunnet 8 verdenscupgull, 8 NM-gull, ble Nordisk mester 2005, og vant kongepokal fra 2002 og 2004. Og da Fritz Aanes i 2012 ble ansatt som landslagstrener sørget han for at lille Norge for alvor markerte seg på brytekartet, for i  perioden med Aanes som landslagstrener leverte de norske bryterne gode internasjonale resultater med flere medaljer blant utøverne i EM, VM og OL. 

Han ble for alvor kjent for allmennheten, gjennom NRK-dokumentaren “Hodet i klemme” sammen med Stig-André Berge, hvor han vekket stor oppsikt som brytelandslagets trener. Han gjorde sitt for å presse utøverne til det ytterste slik at de skulle prestere. Og er derfor en foredragsholder som forstår verdien av hardt arbeid, disiplin og målrettet innsats.

Fritz Aanes holder foredrag på norsk og tilpasser foredragene sine etter målgruppe.

Vis foredrag med Fritz Aanes
Fritz Aanes foredrag

Ærlighet med kjærlighet

Fritz Aanes har en unik tilnærming til prestasjonsforbedring og et litt annerledes syn på hva som skal til for å lykkes. Dette foredraget tar deg gjennom hans reise sammen med brytelandslaget, og hva han mener er viktig  for å kunne levere toppresultater. 

  • Klare forventninger til målsetting. Alle må være med på, og klar over, verdiene til organisasjonen eller laget.
  • Ærlighet og klar tale. Det må være rom for tydelighet og ærlig tilbakemeldingskultur, så lenge man kan klare å skille mellom arbeidsoppgaver og vennskap. 
  • Samhold og lidenskap. Hvordan kan man få alle til å ville litt mer, prestere litt bedre og stå på litt ekstra?

Med Fritz sin innstilling og lidenskap til det han snakker om så er dette et foredrag som virkelig får alle framover på stolene. Foredraget kan også tilpasses til idrettsutøvere, idrettsklubber og idrettsforeninger.

Fritz Aanes konferansier

Fritz & Trine Lise rasere Nord-Norge

  • Du finner ikke større motsetninger i verden! Denne dynamiske duoen trudde du aldri skulle samarbeide om noe, men nå setter de fyr på stemningen og raserer publikum.
  • Book Trine Lise Olsen og Fritz Aanes som konferansierer til ditt event i Nord-Norge, og få et event du og gjestene dine sent vil glemme.

Referanser

Ved valg av Fritz ønsket vi oss helt annen vinkling enn hva vi er vant til og gi grunn for gode dsikusjoner. Jeg merket at gruppen synes hans vinkling og innlegg var spot on. Bra :-) For en utrolig dedikert type :-)

Tor Olav Brustveit

Aker Solutions

Veldig flink, gjorde alle arbeidsoppgavene og lagde god stemning!

Ingrid Skjei

Nugla
Uforpliktende forespørsel på Fritz Aanes

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Fritz Aanes