Lasting innhold ...

Liv_Arnesen

Liv Arnesen

Internasjonalt anerkjent og etterspurt foredragsholder innen motivasjon og mestring. Lær om ledelse og måloppnåelse!

Liv Arnesens liv er rikt på erfaringer, ekspedisjoner og andre arenaer som har gjort henne internasjonalt anerkjent som leder og rollemodell. Hun er en etterspurt foredragsholder på tema rundt motivasjon og mestring.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Liv Arnesen er først og fremst opptatt av menneskers utvikling, voksne som ungdom. Gjennom sine ulike roller som eventyrer, pedagog, kurs- og foredragsholder, inspirerer Arnesen andre til å se mål og muligheter utenfor egne trygghetssoner. Ved bruk av ekspedisjoner som metaforer viser hun hvordan drømmer kan nås.

Liv holder de fleste kursene sine innendørs, men føler det blir best resultater når temaene kombineres med  ”walk-and-talk” der bedriften eller teamet ikke bare jobber etter prinsippet, men fysisk går en tur og diskuterer ønsket problematikk. Forskning viser at en gåtur forløser mer kreativ tekning.

Liv startet sitt eget AS etter soloturen til Sydpolen i 1994. Etter flere ekspedisjoner, og med faglig påfyll fra BI’s masterprogram (”Samspill og ledelse” og ”Coaching”) holder hun kurs og foredrag ut fra tanken om at som skjer i en ekspedisjon også skjer i en organisasjon: Du må ha målet klart for deg, hva er visjonen, hvilket team trenger vi, hvordan ønsker vi å kommunisere, hvordan takler vi motstand etc. Det er prosjektledelse i praksis!

I tillegg til ekspedisjoner har Liv jobbet som kursleder, foredragsholder og coach siden 1995, vært langrennstrener på høyt nivå og jobbet med rehabilitering av stoffmisbrukere. Hun har også undervist på videregående skole i over 10 år, og er cand. mag med fagene norsk, historie, idrett og rådgivning.

Liv har også gitt ut flere bøker, blant annet “Snille piker går ikke til Sydpolen(1994), “Motivasjon & Mestring” med Jon Gangdal (2000), “No Horizon is So Far” med Ann Bancroft og Cheryl Dahle (2003) og barnefaktaboken «Sydpolen» (2006).

Hun er tildelt en rekke priser, blant annet “Peace Builder” fra Pacific Lutheran University (2005), og i 2001 ble hun utnevnt som Glamour Magazine’s “Woman of the Year».

Liv Arnesen foredrag holdes på norsk eller engelsk.

  Liv Arnesen foredrag

  Hvor vil jeg?

  • Hvor vil jeg? Og hvor vil bedriften?
  • Foredrag, kurs og redskap om å finne: drømmen, visjonen, mål og delmål, ambisjoner, tro og tvil, og forventninger

   

  Liv Arnesen foredrag

  Hvem er jeg?

  • Foredrag, kurs og redskap om temaene: ego eller lagspiller, laget, medarbeiderskap, lederskap

   

  Liv Arnesen foredrag

  Hva må jeg gjøre for å komme dit jeg vil?

  • Foredrag, kurs og redskap om temaene: planlegging, motivasjon, risiko og redsel, trening, belønning, vilje og stress

   

  Liv Arnesen foredrag

  Hva er målet når toppen er nådd?

  • Foredrag, kurs og redskap om temaene: evaluering, suksess, nederlag, krisehåndtering, nye drømmer og mål.

   

  Liv Arnesen foredrag

  I medvind og motvind

  • Rene ekspedisjonsforedrag, eller med ønsket innhold fra turene over Sydpolen, Nordpolen, Mount Everest eller Svalbard.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Liv Arnesen