Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Kunsten å skape vinnerlag, med fokus på kommunikasjon og samarbeid

Roger Finjord foredrag

Roger Finjord

Foredragsholder Roger Finjord er en ekspert på menneskelige relasjoner og lagbygging. Hans unike kombinasjon av humor og visdom gir livlige og tankevekkende foredrag. Perfekt for teamutvikling!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Roger Finjord

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Roger

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Med Roger Finjord får din organisasjon unik innsikt i menneskelige relasjoner og lagbygging. Hans erfaring som toppfotballtrener kombinert med et ekte engasjement for samspill og arbeidskultur, sikrer en foredragserfaring som styrker både teamfølelse og individuell motivasjon.

Gjennom en perfekt balanse av humor og seriøsitet vil han transformere din arbeidsplass, inspirere til positiv endring og la alle føle seg sett og verdsatt. Invester i et foredrag med Roger Finjord, og se hvordan han med sin ekspertise i lederskap og kommunikasjon løfter din organisasjon til nye høyder. En garantert berikende opplevelse!

Et foredrag med Roger Finjord vil gi deg:

 • Få umiddelbare verktøy for sterkere teamdynamikk og samhold.
 • Lær effektive strategier for å bygge en positiv arbeidskultur.
 • Opplev en unik blanding av praktisk ledelsesvisdom og inspirasjon.
 • Få innsikt i å bygge respekt og tillit i ethvert team.
 • Transformer arbeidsplassen med effektive kommunikasjonsmetoder.

Forestill deg en vanlig dag på kontoret, hvor teamdynamikken ikke fungerer optimalt, og ledelsen strever med å motivere de ansatte. Dette er en situasjon hvor foredragsholder Roger Finjord kan gjøre en markant forskjell. Med sin bakgrunn som toppfotballtrener forstår han viktigheten av samarbeid, motivasjon og effektiv kommunikasjon på arbeidsplassen.

Med sine foredrag fokuserer han på å bygge sterke team, skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø, og fremme lederskap som inspirerer. Hans tilnærming kombinerer praktiske råd med inspirerende historier, noe som gjør hans formidling både engasjerende og innsiktsfull. Gjennom hans foredrag lærer deltakerne verdifulle leksjoner om hvordan man kan skape en kultur av raushet og støtte.

Når du booker Roger Finjord til ditt arrangement, investerer du i mer enn bare et foredrag. Du sikrer en opplevelse som vil etterlate varige inntrykk og praktiske verktøy for å forbedre hverdagen for din organisasjon. Hans evne til å kombinere humor med alvor gjør at budskapet treffer både hjertet og hodet.

Roger Finjord er et klokt valg for enhver organisasjon som søker å styrke sitt team og forbedre sin interne kommunikasjon. Hans erfaringer og metoder er direkte overførbare til næringslivet, noe som gjør ham til en ideell foredragsholder for et bredt spekter av bransjer og organisasjonsstørrelser. Med Finjord får din organisasjon ikke bare en foredragsholder, men en erfaren mentor som kan bidra til reell endring og vekst.

Vis foredrag med Roger Finjord
Roger Finjord foredrag

Jakten på det gode laget

Et foredrag som både gir deg humoristiske historier, og samtidig tar deg med inn i alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker. Humør og seriøsitet går hånd i hånd gjennom foredraget når det snakkes om røtter, stolthet og identitet.

 • Hvordan bygge en vedvarende kultur og  tydelig identitet
 • Hva skal til for at folka føler stolthet av røtter, jobb og drakt
 • Hva er ditt bidrag? Og hvorfor alle og enhver har et ansvar.
 • Viktigheten av et klapp på skuldra​
Roger Finjord foredrag

Å prestere på en torsdag!

Hvorfor er det slik at noen ofte klarer å gjenskape gode prestasjoner, mens andre sliter med det samme? Dette foredraget med Roger Finjord setter hverdagen i fokus. At det ikke holder å kun prestere når det gjelder, for det er flest hverdager i en uke.

 • Hvordan skape en kultur for prestasjon i hverdagen.
 • Hvor god kan vi egentlig bli? Uten å gå på akkord med kulturen.
 • Hvordan bruke kulturbevisst ledelse som verktøy. Konstant utviklingsfokus og dyrking av talentet. 
 • Hvordan lede primadonnaer. Konflikthåndtering – veien videre.
Roger Finjord foredrag

Kultur og identitet

Dette er et foredrag som tar et dypdykk innenfor utvalgte tema fra “Jakten på det gode laget”. Roger Finjord er ekspert på tilpasning og skreddersøm av  foredrag, ut ifra hva bedriften og organisasjonen trenger.

 • Involvering av deltakerne.
 • Refleksjon over egen praksis.
 • Stolthet over egen arbeidsplass.
 • Mål om at den enkelte ansatte bli bedre kjent med seg selv.
 • Arbeidskultur vs. prestasjoner
Roger Finjord tilbyr også

Konferansier

Roger Finjord er så ekte og så bra at man blir rett og slett glad. Han er trygg og ekstremt god på balansen mellom å engasjere og røre. Han er god på de røde trådene i en konferanse eller et arrangement, og klarer med enkelhet å holde på oppmerksomhet i ethvert event. Overlat konferansierrollen til Roger Finjord.

Referanser

Mange viktige ting å reflektere over i Roger sitt foredrag. Den fine måten han kombinerer humor og alvor gjør at budskapet kommer fram på en måte som setter seg i kroppen.

Arve Tokvam

Aurland Næringsråd
Uforpliktende forespørsel på Roger Finjord

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Roger Finjord