Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Småbarn

Foredragsholdere om Småbarn

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om småbarn. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Småbarn

  • Småbarnsstadiet er typisk omkring det tidspunktet hvor barna har lært å gå og også til en viss grad å snakke. Barna går seg kommunikative erfaringer, og de beveger seg rundt og føler, i bokstavelig forstand, verden.
  • En vesentlig del av småbarns hverdag er leken, som samtidig er uhyre viktig, for det er igjennom leken at barna lærer å bruke deres fantasi. Og skulle man være i tvil, så er det i høy grad våres fantasi som har hjulpet oss med å overleve som art alle disse årene.
  • Men hva med oppdragelsen? Den skal vel nettopp sette inn for alvor i disse årene? Og hva vil det egentlig si å oppdra et barn? Finnes det visse teknikker eller tommelfingerregler?
  • Foredrag om småbarn vil typisk ta utgangspunkt i disse emnene, og sannsynligvis også presentere andre. Det er nok å gripe fatt i.