Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere

Blogg

Foredragsholdere som passer godt for kommuner

Tilbake til blogg

24. September 2019

visninger454 visninger

Av Rigmor Sørensen

Er du ansvarlig for å booke foredrag og workshops? Det er litt av en jobb å finne det riktige emnet og en foredragsholder som sørger for rett atmosfære. Du har sikkert noen ønsker på listen.

Det er så mange valg! Når du leter etter den perfekte foredragsholderen til din kommune er det viktig å tenke på hvilket emne du ønsker det skal snakkes om, hva målet med foredraget er og hva du vil at publikum skal ta med seg hjem.

Norges kommuner er svært mangfoldige. Alle er forskjellige og det er store variasjoner i både folketall og areal, derfor har de også helt forskjellige behov når det kommer til utfordringene de står overfor. Vi laget en oversikt over foredragsholdere som passer godt for kommuner. Foredragsholdere som har erfaring med de største og minste utfordringene, interne som eksterne – for å gjøre jobben din litt enklere.

Ivar Haugstad

Ivar Haugstad er en sosialantropolog og setter fokuset på fellesskap. Han holder inspirerende foredrag om arbeidsglede, samarbeid og individets rolle i fellesskapet. Ivar gir svært praksisnære råd og tips til hvordan dere kan skape et fellesskap der folk virker på sitt beste.

 

John Petter Fagerhaug

John Petter Fagerhaug er en faglig dyktig og engasjert foredragsholder. Han leverer konkrete verktøy slik at du kan skape mer arbeidsglede og møte endringer. Han jobber med å utvikle enkeltmennesker, par, grupper og bedrifter, og går ikke av veien for å ta tak i vanskelige konflikter. John Petters mål er å få frem ekte motivasjon og løsninger som virker, og han har en uhelbredelig trang til å ty til humor ved mulighet og umulighet.

 

Renate Skaue Jørgensen

Renate Skaue Jørgensen er bedriftsveileder og medarbeiderskaper. Hun brenner for å skape gode arbeidsdager, arbeidslyst og glede. Som foredragsholder har hun alltid som mål å skape positivitet og bevissthet om hvordan vi selv bidrar til å lage en god arbeidshverdag. 

 

Tom Åge Myhren

Tom Åge Myhren leverer foredrag om arbeidsglede med humor og alvor i skjønn forening. Han tror at den enkeltes drivkraft er bygd på livs- og arbeidsglede. At en har sosiale og kommunikative evner til å inngå i kollektive sammenhenger der en jobber sammen, samtidig og i samme retning.

 

Anders Martinius Tangen

Anders Martinius Tangen er en profesjonell komiker og foredragsholder som tilbyr humor for næringslivet og nyttige foredrag om endring og spontanitet. Gjennom foredrag, standup og skjult teater har han utviklet sin helt unike stil som edutainer. Anders kombinerer bare tull, med nyttig læring.

 

Live Landmark

Live Landmarks foredrag snakker til hjernen, hjertet og magefølelsen. Hun inspirerer hver enkelt til å ta ansvar for seg selv gjennom enkle teknikker der latter og humor er effektive virkemidler. Med humor og selvironi formidler Live empatiske spark bak til de som ønsker å gi sine ansatte noen nye tanker i hodet. I bunn ligger kjent psykologi presentert med enkle verktøy.

 

Trond Haukedal

Trond Haukedal er en populær foredragsholder med stor faglig innsikt, humor og positiv energi. Trond gjør fagstoff enkelt og tilgjengelig. Han er folkelig, bruker humor bevisst, er konkret og praktiserer storytelling. Trond har fått trampeklapp, strålende tilbakemeldinger og God morgen Solstråle! er et begrep for mange.

 

Sigurd Granmark

Sigurd Granmark er en av landets mest ettertraktede foredragsholdere. Han er opptatt av god kultur – eller en KulTur som han selv kaller det. Skap en KulTur, hvor det er høy takhøyde, dårlige forslag applauderes, hvor ledelsen forteller om sine feil og hvor latteren runger i lokalene. Det er ingen motsetninger mellom å ha det bra, og prestere bra. Det er en sammenheng.

 

Marco Elsafadi

Marco Elsafadi er opptatt av viktigheten av gode relasjoner – både på jobb og ellers i livet. Han har reist land og strand rundt og holdt foredrag for næringsliv og det offentlige – ofte med fokus på hvordan vi oppnår trivsel og arbeidsglede.

 

Er du fortsatt usikker? Våre rådgivere har god kunnskap om de forskjellige foredragsholderne og hjelper deg gjerne med å finne den som passer best til nettopp ditt arrangement. Bare løft røret og del dine ideer med oss!

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.