Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
metoo

Foredragsholdere om #metoo

Å bli utsatt for seksuell trakassering er ekstremt krenkende og derfor noe mange holder skjult – #metoo-kampanjen kom på banen som en reaksjon og viktig bevegelse mot dette.

Foredragsholderne her på siden tar for seg ulike emner knyttet til det vi har lært fra #metoo. De kan fokusere på hvordan man avdekker seksuell trakassering på arbeidsplassen, eller hvordan man forebygger at problemet oppstår. Foredragene kan også fokusere på viktigheten av å snakke ut om og skape oppmerksomhet rundt upassende oppførsel og maktmisbruk. 

Book en av våre dyktige foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om #metoo

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om #metoo. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om #metoo

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om #metoo. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om metoo (8)

Hjelp meg å velge

Om emnet: metoo

metoo

#metoo var en verdensomspennende kampanje i sosiale medier i 2017, som skulle sette fokus på seksuell trakassering. Det startet med anklager om seksuelt misbruk mot filmprodusent Harvey Weinstein. Deretter ble hashtaggen brukt for å signalisere at man selv hadde opplevd uønsket seksuell oppmerksomhet, og signaliserte støtte til andre ofre. #metoo har skapt stor debatt om seksuell trakassering internasjonalt, med dramatiske konsekvenser og avsløringer i en rekke industrier.

Seksuell trakassering er svært skadelig både for arbeidsmiljøet hvor det forekommer, men ikke minst personen som blir utsatt for det. Seksuell trakassering er knyttet til psykiske og fysiske helseplager, stress, nedsatt trivsel og engasjement i jobben og avgang fra yrket. Det er derfor en stor fordel både for de ansatte og arbeidsplassen at det blir gjort forebyggende tiltak. Hvis det likevel skulle oppstå tilfeller av seksuell trakassering er det viktig at arbeidsgiver tar ansvar og sørger for at det blir håndtert på en ordentlig måte. 

Hva kan vi lære av metoo? Hvordan varsler man egentlig seksuell trakassering på arbeidsplassen? Hvordan unngår man at det skjer i utgangspunktet? Book et foredrag om #metoo i dag og få svar på disse spørsmålene og mye mer! Våre dyktige foredragsholdere har lang erfaring og kan tilpasse foredragene sine til dine ønsker. 

Synes du det er vanskelig å velge en foredragsholder? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den som passer best til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato