Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Inspirerende historier og stegene til livsendring og mer hverdagslykke.

Sandra Lyng

Sandra Lyng

Sandra er Indre Styrketrener, podkastvert og en influencer som bruker plattformene sine til å spre mer kunnskap innenfor psykisk helse. Lyng er også forfatter, låtskriver og artist.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Sandra Lyng

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Sandra

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Med inspirerende historier og konkrete verktøy vil du ikke glemme et foredrag med Sandra. Hun kaller seg Indre Styrketrener da hun har livsmestringkurs i mental trening. Hun er Podkastvert og en influencer som bruker plattformene sine til å spre mer kunnskap innenfor psykisk helse. Lyng er og barnebokforfatter og har utgitt 6 bøker om enhjørningen med følelsene utenpå kroppen. Hun er låtskriver (og fikk senest 2. Plass i MGP 2022) og har vært artist i snart 20 år. Dette gjør det også mulig å kombinere foredrag med en sang eller to.

Et foredrag med Sandra Lyng gir deg:

 • Inspirerende historier som vil treffe publikum midt i hjerterota
 • Enkle steg for å snu et negativt mindset
 • Sandra er en rå formidler som sier det som det er på kav nordnorsk, med en varm utstråling

Sandra har hatt lang fartstid i musikkbransjen og hennes karriere som musiker og låtskriver startet da hun kom på fjerdeplass i Idol 2004.
I tiden etter ga hun ut en rekke album og singler som har toppet hitlistene igjen og igjen.

Da hun i 2007 var åpen om at hun hadde slitt med spiseforstyrrelser på nasjonal tv – og merket ringvirkningene av det, gav det å bidra innenfor psykisk helse mersmak.
Hundrevis av brev som takket henne for åpenheten, folk kom bort på gata og sa at hennes åpenhet inspirerte dem til å søke hjelp – da skjønte hun viktigheten av å snakke om OGSÅ de vanskelige tingene i livet.

I 2020 ble hun spurt av psykiatrien om å jobbe som erfaringskonsulent der.
Siden Sandra daglig når ut til ca 300.000 følgere i sine Sosiale Medier kanaler tenkte hun at hun heller ville benytte den plattformen til å potensielt hjelpe flere på kortere tid.

Så istedet for å jobbe innenfor psykiatrien tok hun med eksperter innenfor helse, psykiatri og mental trening og dannet onlinekurset Indre Styrketrening.
Igjennom dette kurset har Sandra vært med på å endre hundrevis av liv.
Som Lena Emilie som har tatt Indre Styrketrening sier: “En enorm kunnskap vi får tilgang til. Nå forstår jeg hvordan det å være sin egen bestevenn og HVORDAN man kan komme seg dit med en dose egeninnsats.”

Sandra studerer for tiden NLP / Mental trening og RTT. Hun har også tatt utallige kurs innenfor feltet men det som gjør Sandra unik er at hun kan vise til sin historie som mobbeoffer, voldsoffer og overgrepsutsatt. Som en som har slitt med spiseforstyrrelser og selv vært så langt nede at hun nesten ikke overlevde det – Det er inspirerende å høre HVORDAN hun snudde livet fra utbrent, deprimert og traumatisert – til en lykkelig versjon av seg selv.

Nå holder Lyng foredrag om livsmestring, om stegene til hverdagslykke, om kroppspress og sosiale medienes påvirkningskraft.
Og ikke minst 4 steg til Indre Styrke.

Sandra Lyngs foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

Vis foredrag med Sandra Lyng
Sandra Lyng foredrag

4 steg til Indre Styrke

 • Finn fokuset på det gode i livet med en rå morgenrutine og takknemlighet.
 • Vi lærer magien av visualisering for reprogramering av dårlige tankemønstre.
 • Sandra snakker om teknikkene for hvordan å skaffe rå selvtillittsfølelse og energi på få minutter.
Sandra Lyng foredrag

Stegene til mer hverdagslykke

 • Hva gjør egentlig sosiale medier med oss?
 • Vi snakker om hvordan å snu måten alt for mange ser på seg selv og kroppen sin.
Sandra Lyng foredrag

Sosiale medier, dens påvirkningskraft og kroppspress

 • Hvilke vaner bør i endre på for å få bli den beste versjonen av oss selv?
 • Jeg deler min historie og hva jeg gjorde for å snu livet mitt.
Sandra Lyng annet

Konferansier / Panelsamtaler- og debatter / Musikalsk innslag

 • Sandra Lyng er gjerne konferansier for arrangementer, og bidrar med sitt vinnende vesen og store smil, til å gjøre dagen uforglemmelig.
 • Hun kan også bidra som deltaker eller programleder i paneldebatter- eller samtaler.
 • Om ønskelig kan Sandra ta noen låter samtidig som hun holder foredrag. (Dette krever dog litt ekstra forberedelser ift. lydanlegg).
Sandra Lyng musikk

Sandra Lyng - Kvitt Flagg

Sandra Lyng musikk

Sandra Lyng - Det bli bra igjen (Live)

Vis foredrag med Sandra Lyng

Referanser

Veldig bra foredrag og levering fra Sandra.

Line Bülow-Kristiansen

Norsk Revmatikerforbund

Sandra leverte et nydelig, rørende og morsomt foredrag for våre ungdommer, og fikk med seg alle i salen både gjennom dialog og praktiske oppgaver. Alle burde få oppleve en time med Sandra Lyng, høre hennes historie og lære av hennes reise. Anbefales!

Gaute Schrøder

Kulturløpet Gjøvikregionen

Du får ikke være med, Corny

Corny får ikke være med! Corny gleder seg sånn til å leke med Deni og Leni på lekeplassen. Deni og Leni har tatt med seg Max. Han har nettopp flyttet inn i nabohuset. Max er tøff og tør masse. Men plutselig er det ikke plass til Corny på sklia. Og ikke når de bygger snøborg heller. Bare Max og Deni og Leni. De er bestevenner, sier Max. Og Corny får ikke være med å leke.

Ark.no

Du klarer det, Corny

Corny skal sykle på stor sykkel! Det er ferie, og hele familien skal på hytta. Der skal de bare fiske og bade og leke. Og best av alt: Corny skal lære å sykle på stor sykkel. Det kan bare store barn. Men sykkelen er jo helt dum. Den virker ikke i det hele tatt. Corny faller av og skrubber kneet til og med. Au! Din dumme sykkel! Kanskje Corny ikke trenger å lære å sykle i det hele tatt?

Ark.no

Den er min, sier Corny

Corny må dele! Corny og familien får besøk. Det er spennende med besøk! I hvert fall når det er Ellie og Billie som kommer. Corny gleder seg til å leke med dem, og vise dem alle lekene sine. Særlig den fine sparkesykkelen Corny fikk i bursdagsgave. Og alle må få prøve den. Eller må de egentlig det? Det er jo Corny sin!

Ark.no

Ha det, Corny

Corny vil ikke i barnehagen! Corny skal i barnehagen. Pappa skal levere. Men Corny har ikke lyst akkurat i dag. Det er så gøy å leke med togbanen. Pappa blir streng. Nå må du forte deg, Corny, jeg har et møte. Men da de kommer frem, er de andre i gang med leken allerede. Nå kan i hvert fall ikke pappa gå!

Ark.no

Gratulerer med dagen, Corny

Bli med på Cornys glitrende bursdagsfeiring! Velkommen til enhjørningen Cornys regnbueunivers! I dag har Corny bursdag, og det skal være et stort bursdagsselskap. Corny holder på å sprekke av glede da gjestene kommer. Men vent nå litt … Hvor er bestevennene Deni og Leni fra Regnbueklubben? Av og til blir ikke bursdager helt sånn som man hadde tenkt. Våren 2020 lanserer vi de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Du kan også høre Sandras sanger om Corny på Spotify og YouTube.

 

Ark.no

God natt, Corny

Corny får ikke sove! Corny har kost seg hjemme med familien hele kvelden. Nå er det sovetid for barn og våkentid for voksne. Men er ikke det ganske urettferdig, egentlig? Og hvorfor må det være så ensomt og mørkt når man skal sove? Plutselig ser Corny en skummel skygge på veggen. Kan det være et … “MAMMAAAAA!!!” Våren 2020 lanserer vi de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Artist Sandra Lyng debuterer som forfatter med denne bildebokserien, som handler om en liten enhjørning med følelsene utenpå kroppen. Du kan snart også høre Sandras sanger om Corny på Spotify og YouTube.

Ark.no
Uforpliktende forespørsel på Sandra Lyng

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Sandra Lyng