Lasting innhold ...

Aleksander Gamme

Aleksander Gamme

Rekordvinnende ekspedisjonsfarer og programleder. Han tar dere med på en metaforisk reise over Antarktis!

Aleksander Gamme blir omtalt som landets kanskje mest allsidige ekspedisjonsfarer. Han har de siste femten årene ledet og gjennomført et bredt spekter av spektakulære prosjekter og kreative ekspedisjoner over hele verden, og lever etter mottoet «Mer galskap i hverdagen».

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Aleksander Gamme har besteget Mt. Everest og en rekke andre høye fjell. Han har også syklet tandemsykkel i Sahara, flydd med heliumballonger, padlet Mjøsa i badekar, og er utdannet safariguide i Sør-Afrika.

Han har vært programleder for NRKs program «Drømmeturen» og «Oppdrag Nansen». Sammen med kjæresten Cecilie Skog ble parets seilerdrøm dokumentert gjennom «FamilieFryd», mens hans egen serie «Ekspedisjon Dronning Maud Land» ble nominert til Gullruten 2016.

I Antarktis-sesongen 2011/2012 gjennomførte Aleksander verdens lengste skitur uten etterforsyninger og assistanse. Med denne turen ble han først i verden til å gjennomføre den siste milepælen i Antarktis – å gå fra kysten til polpunktet og tilbake igjen.

Den historiske ekspedisjonen er kjent gjennom den norske NRK-dokumentaren «Verdens lengste skitur» og National Geographics «Crossing the Ice». Disse er vist i mer enn 100 land og sett av flere hundre millioner mennesker.

Aleksander Gamme foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

  Aleksander Gamme foredrag

  Foredrag

  • Aleksander bruker turen over Antarktis som ramme for foredraget sitt, og kombinerer spektakulære eventyr med solide doser humor og galskap.
  • I et Aleksander Gamme foredrag reflekteres det rundt risiko, fokus, viljestyrke og selvledelse, og tilhørerne blir tatt med på et dypdykk i hva som skjer mellom ørene på krevende ekspedisjoner.
  • Med entreprenørbakgrunn har Aleksander god innsikt i hverdagslige problemstillinger i ulike bransjer, og tilpasser innholdet i foredraget opp mot bedriftens behov, verdier og utfordringer.
  • Perfekt som avveksling med meningsfylt påfyll i konferansen for salgsorganisasjoner, mellomledere og toppledere.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Aleksander Gamme

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Aleksander Gamme