Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Salgspsykologi

Foredragsholdere om Salgspsykologi

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om salgspsykologi. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Salgspsykologi

  • Hvor mye man kan selge av en spesifikk vare avhenger i høy grad av utsalgspris og etterspørsel, men det er også andre faktorer som spiller inn, nemlig de psykologiske.
  • Salgspsykologi relaterer blant annet til merker og til reklamens makt. Er merkevarene faktisk bedre? Er det så mye bedre som prisen lar antyde? Eller er det noe annet på spill?
  • Kan man gi inntrykk av positive verdier omkring sitt produkt, kan man assosiere det med positive opplevelser eller stemninger, så er det som regel enklere å selge – og man kan kanskje til og med skru prisen i været.
  • Foredrag om salgspsykologi tar fatt på emner som dette og vil kanskje også komme inn på både økonomiske og moralske overveielser.