Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Åpent og ærlig om hva frihet, kombinert med mål og vilje, kan utrette.

Kjetil Kristoffersen

Kjetil Kristoffersen

Kjetil Kristoffersen er gründer, motivator og foredragsholder. Gjennom et rørende, morsomt og inspirerende foredrag, gir han tilhørerne lyst og frihet til å prestere, og skaper meningsfulle endringer.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Kristoffersen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Kjetil

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Kjetil Kristoffersen har hatt tusenvis av deltakere fra flere hundre forskjellige virksomheter på sitt motivasjonsforedrag ”Hvem vinner til slutt?”, og har mottatt fantastiske tilbakemeldinger fra publikum. I tillegg jobber Kjetil mye med foredragsvirksomhet og salgscoaching ute hos kunder internt, og har flere av Norges største virksomheter på kundelisten.

Et foredrag med Kjetil Kristoffersen gir deg:

 • En av Norges beste motivatorer, som garantert berører og inspirerer.
 • Konkrete verktøy for endring og bedre prestasjoner.
 • En svært dyktig storyteller, som på en engasjerende måte gir konkrete eksempler og bevis på hva han tror på.

Den svenske brannmannen Lasse Gustavsons ord om å ikke bli et produkt av andres forventninger gjorde så stort inntrykk at Kjetil Kristoffersen sa opp jobben som lærer, fotballtrener på toppnivå og manager for Olympiamesteren Olaf Tufte. Med huset som innsats, gjennomførte han tidenes foredragsturné i Skandinavia, med Lasse Gustavson, der det i Norge ble solgt billetter for 30 millioner kroner.

Kjetil har gjennom sitt selskap, Publicom, arrangert en konferanse med Neil Armstrong, den første mannen på månen, som foredragsholder. Han har arrangert over 50 show i tre ulike land, med en av verdens største komikere John Cleese, og han har gjennom 150 bokutgivelser toppet boklistene i Norge en rekke ganger. På den tiden herjet forlaget bestselgerlistene i Norge, med bøker som Lasse Gustavsons Gjennom ilden, Mette-Marit i gode og onde dager og kommersielle vinnere som Hvor mye veide Elvis da han døde? og flere av de åtte påfølgende bøkene i samme serie. Sammen til verdens ende og Pappas prinsesse var også blant Publicom-utgivelsene som klatret til topps på Boklista. Nå er han aktuell som mannen bak Ingebrigt Steen Jensens bestselgerbok “Før jeg forsvinner” (2022).

Kjetil lærte å fortelle historier på en god og underholdende måte, av John Cleese. Han lærte å ikke la seg styre av frykt, av Lasse Gustavson, og han lærte å tåle motgang ved å reise seg igjen hver eneste gang noe ikke gikk som planlagt.

Han er en kremmer og selger uten sidestykke, og hjelper alle typer salgsorganisasjoner ved å ta de ansatte med på en reise innen salg, som skaper lyst til å handle, endre og skape tempo for seg selv og bedriften.

I tillegg brukes Kjetil hyppig som motivasjonsforedragsholder, med foredraget hans “Hvem vinner til slutt?” som handler om hva frihet, kombinert med mål og vilje, gjør for enkeltmennesker og grupper.

Kjetil Kristoffersen benyttes som foredragsholder av alt fra børsnoterte selskaper, til Den norske jordmorforening, med fantastiske tilbakemeldinger

 

Kjetil Kristoffersens foredrag holdes på norsk.

Vis foredrag med Kjetil Kristoffersen
Kjetil Kristoffersen foredrag

Hvem vinner til slutt?

 • Dette motivasjonsforedraget handler om hva frihet, kombinert med mål og vilje, gjør for enkeltmennesker og grupper.
 • Hva betyr lojalitet og mental utholdenhet på jobben og i livet?
 • Kjetil trykker på knapper som berører hele følelseslivet med det resultat at du har lyst til å handle etter å hørt foredraget.
Kjetil Kristoffersen foredrag

Fire faktorer som avgjør salg

 • Dette salgsforedraget er bygget opp rundt fire suksessfaktorer: FAG – FREKVENS – MARGIN – MENNESKE
 • Salg handler om frihet og prioritering. I dette foredraget går vi inn på de fire faktorene som avgjør salg.
 • Foredraget er en reise innen salg som skaper lyst til å handle, endre og skape tempo for seg selv og bedriften.
 • Den karismatiske og inspirerende gründeren serverer et annerledes foredrag, et foredrag som handler om hvordan veien blir til mens man går. Han sparer ikke på noe!
Kjetil Kristoffersen møtebooking

Møtebooking

 • Møtebooking med Kjetil Kristoffersen gir resultater.
 • Ved å skape en helt spesiell følelse i lokalet sammen med deltakerne har han gjennomført en rekke møtebooking dager med flere av Norges ledene salg selskaper.
 • Salg handler ikke om salgsteknikker. Det handler om å være seg selv og å tro på ditt produkt.

Referanser

"I en utpreget salgsorganisasjon som eiendomsmeglere opererer i, er det viktig i en hektisk hverdag med nye impulser å tenke lagspill og ikke minst noen ganger se kunder og egne ansatte med litt ”nye øyne”. Kjetil klarer på en avslappet, humoristisk men også god faglig måte å få frem dette. Ikke minst gjennom egne erfaringer som bedriftseier, men også ved å fortelle om andres suksesshistorier hvor det er relativt enkle ”formler” man lykkes med – ”det enkle er ofte det beste”. … Dette var en god investering ovenfor våre ansatte, og derved også bedriften, som kan anbefales på det varmeste!"

Geir Holland

Privatmegleren

Kjetil Kristoffersen var en fantastisk motivator som formidlet sitt budskap med humor, varme samtidig nært og menneskelig! Hans budskap om å ikke bli et produkt av andres forventninger, samtidig som en skal by på sin egen svakhet og være tilstede for hverandre, skapte mange refleksjoner og tanker hos alle som var tilstede i salen!

Kirsten Jørgensen, Leder

Den Norske Jordmorforening

Kjetil Kristoffersens foredrag er rørende, morsomt men først og fremst enormt inspirerende. Etter å ha hørt han får tilhørerne lyst til å prestere. De føler en frihet til å prestere. Han skaper endring. Jeg mener han er en av Norges beste motivatorer.

Frode Sjølander, Salgsdirektør

ABAX

"Kundene våre og vi selv satt etter en snau time litt lamslått, grepet og helt spesielt inspirert … Direkte, ydmyk og reflektert. Dette gjorde noe med oss … At vi til og med fikk en matematisk suksessformel gjorde innholdet minst like verdifullt som de beste vi har presentert. Og vi har hatt mange."

Helge Preus

PREUS PRO LAB

Et foredrag med Kjetil treffer følelser og skaper bevegelse og motivasjon for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. En svært dyktig storyteller som på en engasjerende måte gir konkrete eksempler og bevis på hva han tro på.

Kjetil Kristiansen, Daglig Leder

IFOKUS ARBEIDSINKLUDERING AS

"I en spørreundersøkelse etter foredraget hadde Kjetil en snittscore på 5,6 – der 1 var lavest og 6 var høyest. Korte beskrivelser fra publikum i spørreskjemaet var “Utrolig bra!”, “Inspirerende”, “Veldig bra, gripende og lærerikt” og “Sykt bra”

Eva Skonseng

BOOTS APOTEK

"Når Kjetil kommer til oss eksploderer salget”

Jonny Vildalen

Telia Norge

Kjetil engasjerte alle tilhørene med sine historier, og sin ujålete og ærlige presentasjon av seg selv. Han hadde mange spennende historier å by på og klarte å knytte dette til det som var viktig for oss som bedrift å ha fokus på. Vi kan virkelig anbefale Kjetil videre til andre.

Trine Buer

Kingspan Water & Energy AS

Bra foredragsholder med godt innhold.

Jan-Eirik Berntsen

Brække Eiendom
Uforpliktende forespørsel på Kjetil Kristoffersen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Kjetil Kristoffersen