Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Adil får både unge og voksne til å sitte som tente lys - foredrag som berører alle

Adil Khan

Adil Khan

Danser og skuespiller som brenner for å formidle viktigheten av relasjoner og inkludering.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Foredraget var helt fantastisk, og kan anbefales på det varmeste. Hans formidlingsevne er unik, og det er veldig spesielt at han klarer fenge publikum absolutt hele tiden, i over 2 timer uten pause. Budskapet hans er noe som alle kan kjenne seg igjen i, uansett alder, og som man kan ta til seg om man ønsker, og bruke som et nyttig verktøy i eget liv."

Bjørg Duesund, Avd.leder - Bergen kommune Vis alle referanser

Et foredrag med Adil Khan gir deg:

 • Inspirerende foredrag om å ta vare på hverandre, tro på seg selv og om å ikke gi opp drømmene sine.
 • Sterkt og rørende budskap som er umulig å ikke bli berørt av.
 • Åpen, entusiastisk og varm formidler som trollbinder sitt publikum.
Uforpliktende forespørsel på Adil Khan

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Adil Khan

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Adil Khan er for mange kjent fra programmene Dansefeber og Norske Talenter, og har siden blitt en kritikerrost skikkelse på den norske kulturscenen. I dag holder Adil khan foredrag for ungdommer og næringslivet om viktigheten av å ta vare på egen psykisk helse, om relasjoner og hvordan vi kan skape en god hverdag for andre.

Et foredrag med Adil Khan gir deg:

 • Inspirerende foredrag om å ta vare på hverandre, tro på seg selv og om å ikke gi opp drømmene sine.
 • Sterkt og rørende budskap som er umulig å ikke bli berørt av.
 • Åpen, entusiastisk og varm formidler som trollbinder sitt publikum.

Adil Khan vokste opp som norskpakistaner på «feil» side av byen. Han har kjent mye på følelsen av å ikke passe inn. Historien om innvandrergutten som ikke fant sin plass før han oppdaget dansen, er på ingen måte særegen.

I sitt ærlige og direkte foredrag tar Adil opp temaer alle vil kjenne seg igjen i. Om det å bli sett og inkludert, betydningen av et smil og et klapp på skuldra. Å bli anerkjent for den du er og hva du gjør og presterer. Det handler om relasjoner og hvordan vi er mot hverandre – noe som er viktig både på skole og i næringslivet, for at alle skal få en bedre hverdag og prestere bedre.

Adil deler også sin historie for å gi håp og inspirasjon til de som har følt seg utenfor og uten vei i livet. Adil mener det å gå egne veier ikke er feil. «Jeg er beviset på at gutten som ikke passet inn i boksen skapte sin egen vei og reise.»

Khan lærte å danse på Oslos torg og gatehjørner, og tjente sine første kroner ved å gjøre streetshows på Karl Johan. Selv om han ikke har en formell utdanning mener han at livet i Oslos gater har vært hans skole.

I 2006 danset han seg til topps i «Dansefeber». Siden den gang har han kapret roller i flere store sceneproduksjoner, blant annet «West Side Story», «Nøtteknekkeren» og «Jungelboken». Adil er den yngste norske skuespilleren som har blitt nominert til Heddaprisen i kategorien beste mannlige hovedrolle. I 2011 ble han også nominert til Gullruten for sin hovedrolle i NRK’s TV-serie Taxi.

Adil har også vært dommer på Norske Talenter og ledet sitt eget TV-program, Adils hemmelige dansere på NRK. I 2016 var Adil fast samarbeidspartner med Mental Helse Norge hvor han var på en to måneder lang foredragsturné i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.

I Adil Khans foredrag snakker han engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm.

Adil Khan holder foredrag på norsk og engelsk.

 

Kristiansand katedralskole Gimle

«I dag hadde vi foredrag om psykisk helse med Adil Khan på Kristiansand katedralskole Gimle. Det er det sterkeste jeg noen gang har vært med på. Helt slått i bakken. Se 300 robuste 16-åringer le og gråte. 300 elever satt musestille med øyne som tinntallerkener i 2 timer og 40 minutter.»

Håvard Nylund, Lærer

Vis foredrag med Adil Khan
Foredrag med Adil Khan

Foredrag med Adil Khan

Adil Khan foredrag kan bookes i diverse sammenhenger. For tiden jobber han med- og fokuserer på foredrag for unge og næringslivet. Favorittaktiviteten hans er uten tvil å kommunisere med mennesker. Han har alltid likt å formidle tanker, verdier, erfaringer og følelser.

 • Han deler livshistorien sin hvor han går igjennom temaer som motgang, selvdisiplin, motivasjon, mestring, selvverd, mot og kjærlighet.
 • Foredraget handler om relasjoner og hvordan vi er mot hverandre – noe som er viktig både på skole og i næringslivet, for at alle skal få en bedre hverdag og prestere bedre.
 • Hva skal til for å finne styrke til å følge drømmene sine? Kan man snu motgang i livet om til en styrke? Adils historie og erfaringer dekker mange områder.
 • Adil Khan foredrag utfordrer folk til å våkne opp, ta eierskap til livene sine og ta et oppgjør med den negative indre stemmen i oss som sørger for å hindre oss i å leve det livet vi egentlig ønsker å leve.

  Referanser

  "I dag hadde vi foredrag om psykisk helse med Adil Khan på Kristiansand katedralskole Gimle. Det er det sterkeste jeg noen gang har vært med på. Helt slått i bakken. Se 300 robuste 16-åringer le og gråte. 300 elever satt musestille med øyne som tinntallerkener i 2 timer og 40 minutter.Skal møte elevene mine i morgen og er temmelig villrede hvor jeg skal begynne. Han er jo Norges største dansestjerne og brukte over halve foredraget på å fortelle om livet sitt, om veien til seier i “Dansefeber” og hovedroller på alle de store scenene men samtidig om den indre tomheten, fortvilelsen som til slutt kuliminerte med at han …..Snakket med elever etterpå som bare gråt. De hadde samme opplevelse som meg. På slutten handlet det ikke lenger om Adils liv men vårt eget. Han utfordret oss til å tenke over eget liv. Både jeg og elevene var rystet. Dette foredraget anbefales på det varmeste, men ha i bakhodet at det er tøft."

  Håvard Nylund, Lærer

  Kristiansand katedralskole Gimle

  "Flekkefjord kommune arrangerte verdensdagen 2016 i samarbeid med Flekkefjord ungdomsskole og Frisk og Frivilligsentralen. I år ønsket vi å fokusere på ungdom og psykisk helse, og Adil og hans foredrag viste seg å være akkurat det vi var på jakt etter. Han fikk en fantastisk kontakt med elevene og publikum. Det jeg vil trekke frem er hans evne til å kommunisere med elevene og hans formidlingsevne til denne gruppen. Han hadde elevene i sin hule hånd i 1,5 time. Vi har fått flere tilbakemeldinger fra foreldre at elevene hadde tatt frem tema fra foredraget da de kom hjem og diskutert videre hjemme. Vi fikk også veldig gode tilbakemeldinger fra Psykisk helsetjenester, kommunelege og skolepsykologen som også deltok på arrangementet. Vi som arrangør hadde god dialog med Adil i forkant av arrangementet. Han satte også av god tid til å møte både ungdommen og publikummet i Kultursenteret. Det satte de stor pris på."

  Marianne Hafte, Daglig leder

  Flekkefjord Frivilligsentral

  «Adil kom til oss en kveld i oktober, og det ble en uforglemmeig kveld, og han tok våre hjerter med seg. Han formidlet sin historie med gnistrende energi, med et levende kroppspråk og en utrolig ærlighet og åpenhet. Tilhørerne var som trollbundet, og det var tydelig at han “traff” oss med sin modige nærhet. Han delte med oss, både det såre og vonde, og det gode og inspirerende. Adils personlige engasjement og ekte følelser, hans hjertevarme, hans finfølelse og gode vilje, strakk seg langt ut over foredraget, for han ble hos oss hele kvelden. Han tok seg tid til å snakke med hver enkelt av de som ønsket noen ord med ham, personlig og varm. Det var lett å føle nærhet til Adil, for han delte så raust av seg selv, og det har satt spor hos oss. Kjennskap og vennskap oppsto, og vi gleder oss til neste gang han kommer.»

  Bjørg Gundersen, lokallagsleder

  Mental Helse Lørenskog

  Adil Khan holdt foredrag i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 2016, med temaet «Fordi livet forandrer seg…». Alene på scenen, uten annet enn sin historie å støtte seg til, fikk vi i salen et ekte møte med Adil. Vi fikk være med på hans reise i livet. Den reisen som synes på utsiden og kan måles i suksess og prestasjoner. Og reisen på innsiden: den som preges av negative, nedvurderende og kritiske dialoger, eller som kan trenes opp til kjærlighet til og aksept av seg selv. Folk kjenner seg igjen og kan bruke hans ord som inspirasjon og motivasjon i egne liv, og han har gitt folk noe å tenke på. Det er ikke et foredrag man drar hjem og glemmer. VG1-klassene fikk i oppgave å sammenfatte budskapet hans i en setning; Ikke gi opp, sa de da. Så han har formidlet håp! Det er dessuten sjelden vare å sitte på foredraget i 1,5 time uten pause med ungdommer som ikke blir tydelig utålmodige og rastløse. Adil klarte dette, det er i seg selv en god tilbakemelding på at det han snakket om både fenger og treffer.

  Anne Lise Pedersen, Arrangementansvarlig for Verdensdagmarkeringen 2016

  Suldal kommune

  "Foredraget var helt fantastisk, og kan anbefales på det varmeste. Hans formidlingsevne er unik, og det er veldig spesielt at han klarer fenge publikum absolutt hele tiden, i over 2 timer uten pause. Budskapet hans er noe som alle kan kjenne seg igjen i, uansett alder, og som man kan ta til seg om man ønsker, og bruke som et nyttig verktøy i eget liv."

  Bjørg Duesund, Avd.leder

  Bergen kommune

  "Forfriskende ærlig - berørte alle. Våre kulturskolelærere gikk hjem med en sterk bevissthet om at de har en viktig jobb, og at de kan utgjøre en forskjell for mange."

  Hanne Gundersveen, Rådgiver

  Norsk kulturskoleråd

  "Et veldig bra foredrag med masse energi og følelser. Publikum gav bare positive tilbakemeldinger, men vi merket kanskje at det ble i lengste laget for noen på en slik kveld. Tenker at 2,5 time passer best på konferanser men kan kortes litt ned når det er åpent kveldsarrangement som vi hadde. Uansett var alle fornøyd."

  May Linn Heggertveit, Bydelsansvarlig

  Skien Kommune

  "Til Mulighetskonferansen i 2014 engasjerte vi Adil Khan til å holde et inspirasjonsforedrag. Vi opplevde samarbeidet med Adil som svært konstruktiv og givende. Han forstod raskt hva vi var ute etter og leverte et profesjonelt opplegg og en sterk historie som vi opplevde traff deltagerne veldig bra i deres virkelighet. Adil ble en stor suksess på konferansen det året, og han var raus med tiden sin og imøtekom deltakerne på en proff og svært vennlig måte både før og etter innlegget sitt. "

  Hege Fostervoll, Prosjektleder Mulighetskonferansen

  NAV

  "Adil Khan har vært foredragsholder på Nydalen vgs to ganger – høsten 2014 og høsten 2015. Foredragene har vært knyttet opp til skolens arbeid innenfor psykisk helse og som et ledd i å markere "Verdensdagen for psykisk helse". Adil kommuniserer svært bra med ungdom og lærere. Han er åpen, ærlig og tydelig i sitt budskap rundt viktigheten av å ta vare på egen og andres psykiske helse, ha tro på seg selv og følge drømmene sine. Ved å gi mye av seg selv og være personlig har han nærmest "trollbundet" tilhørerne ved Nydalen vgs. Ungdom kan kjenne seg igjen og identifisere seg med mye av det Adil formidler, og således er innholdet i hans foredrag svært relevant i forhold til arbeid med psykisk helse. Elevene ga også svært gode tilbakemeldinger vedr. foredragene i etterkant, og lærerne kunne bruke dette i sitt videre arbeid."

  Grethe Rostad, Ass. rektor

  Nydalen videregående skole

  «Veldig bra. Alle som deltok var begeistret.»

  Hilde Skogli Ødemark, Koordinator

  Vestre Toten kommune

  "Vi hadde svært høye forventninger til dette foredraget, og Adil innfridde og vel så det. Han engasjerer, han er en strålende formidler og han er ærlig. Han setter ord på de vanskeligste følelsene og ufarliggjør begrepet "psykisk sykdom". Budskapet hans er så viktig, at jeg unner alle ungdommer å få høre ham. Men hans historie berører også voksne tilhørere. Vi har fått så gode tilbakemeldinger fra publikum, at vi gjerne ønsker å få ham til kommunen vår også ved en senere anledning."

  Vigdis Ødegård, Biblioteksjef

  Vestnes folkebibliotek

  "Elevgruppa melder tilbake at føredraget var svært godt. Både tematisk, men og framføringa til Adil. Også svært mange del av skulen sine tilsette deler denne oppfatninga."

  Terje Lydvo, Avdelingsleiar

  Voss gymnas

  "Foredraget til Adil var rørende og sterkt. Det var lett å henge med og 2 timer gikk veldig fort. Det var noe alle kunne kjenne seg igjen i og det traff målgruppen ( studenter / unge voksne)."

  Eli Anne Løksa, Sosionom

  Studentsamskipnaden i Volda

  "Helt supert - budskap er tilpasset godt til vår organisasjon og egne verdier/kultur."

  Helene Muri Skalmerås, Adm Leder HR

  TrønderEnergi AS

  "I forbindelse med Mangfoldskonferansen i Bergen for barnehagelærere, lærere i grunnskolen, vgs og voksenopplæringen, valgte vi å invitere Adil til å formidle sin fortelling. Det Adil formidler gjennom sin fortelling treffer oss rett i hjertet, og det berører oss alle sammen. Foredraget er viktig for alle som jobber med barn og unge, for å kunne forstå noe av det presset enkelte unge som vokser opp i en krysskulturell oppvekst opplever. Videre er det sterkt å høre fortellingen til en som har vært helt der nede og kjempet for livet. Den ærlige, direkte og sterke fortellingen åpner opp noe i oss, og kanskje blir det rom for mer kjærlighet oss imellom gjennom dette foredraget? Det var i alle fall veldig mye klemming lærerne imellom etter foredraget!"

  Vibeke Solbue

  Høgskolen på Vestlandet

  "Adils foredrag berørte oss sosialarbeidere, men også oss som kollegaer, foreldre, naboer og samfunnsborgere. Han mestret på en utmerket måte å få frem hvor viktig det er at vi bryr oss om hverandre, om hverandres barn, oss kollegaer i mellom, familien osv. Han minnet oss på vårt samfunnsansvar for å avverge mobbing, hvilken mediekultur barna våre vokser opp i, prestasjonskultur, likes osv. Hvor viktig det er at vi snakker om hvordan vi egentlig har det og hvor viktig det er å lære barna, spesielt gutter å sette ord på sine følelser, slik at de kan utvikle et språk for det som skjer på innsiden. Adil traff en nerve i oss med sin gode formidlingsevne. At ungdom rundt omkring på skoler kan få høre hans historie, kan bidra til at flere tørr å snakke åpent om hvordan livet kan være, på godt og vondt. Han er en flott representant for håpet! "

  Eira Nybø, Barnevernleder

  Gamle Oslo Barneverntjeneste

  "Foredraget traff elevane våre svært godt. Adil snakka for ei lydhør forsamling i 2,5 time. Elevane ga foredraget svært gode tilbakemeldingar. Temaet engasjerte dei, og med Adil sin entusiasme og formidlingsevne vart dette både sterkt, inspirerande og lærerikt. Vi vaksne i forsamlinga synest kanskje foredraget vart litt langt, og at det kunne ha hatt ein strammare regi. Sidan Adil er dansar og bruker kroppen som verktøy hadde det også vore moro om han kunne vist litt meir av dette undervegs i foredraget. Adil var ein utruleg sympatisk person som det var svært lett å kommunisere med. Han tok seg god tid etter foredraget og stilte opp for alle elevane som ønska å snakke med han."

  Ingunn Selås, Rådgiver

  Flora videregående skole

  "Fantastisk opplevelse for både ungdommer og voksne. Imponert over at Adil klarte å holde konsentrasjonen til ungdommene i så lang tid og tilbakemeldingene fra ungdommene i etterkant har kun vært positive."

  Mari Prytz Malmanger, Sosialkurator

  Uteseksjonen - Stavanger kommune

  Et meget bra foredrag, som traff ungdommene veldig godt! Han snakket blant annet om at han ikke tok av seg på overkroppen, pga komplekser med brystet. Dette var kanskje ikke noe han tenkte over, men veldig mange av våre ungdommer gjør heller ikke det, pga operasjonssåret de har. Veldig bra at han fokuserte på dette med dagens normer, hvordan samfunnet vil at vi skal være/gjøre/se ut. Motivere de til å stå i mot, ta egne valg. Vise følelser og ta vare på hverandre. Viktig at han tok seg tid til å snakke med ungdommene i etterkant, ga de en klapp på skulderen og var så imøtekommende. Kjekt med bilder også!

  Organisasjonskonsulent, Torunn Fjær-Haugvik

  Foreningen for hjertesyke barn

  Adil leverte igjen! Han hadde elevene i sin hule hånd og da han ba om ekstra tid, etter å ha snakket i 2 timer, var det et unisont JA fra salen. Helt fantastisk!

  Elin Skogen, Daglig Leder

  Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning

  Adil var veldig engasjert og alle som var til stede var kjempefornøyd.

  Eva Brekkke Voss, Pensjonist

  LEVE Buskerud

  Alt i alt eit svært bra foredrag med ei sterk historie som rørte ved folk. Folk både gret og lo.

  Ola Bergset Ulvedal, Dagleg Leiar

  Hornindal Frivilligsentral
  Uforpliktende forespørsel på Adil Khan

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989
  Adil Khan

  5 ut av 5 stjerner

  "Foredraget var helt fantastisk, og kan anbefales på det varmeste. Hans formidlingsevne er unik, og det er veldig spesielt at han klarer fenge publikum absolutt hele tiden, i over 2 timer uten pause. Budskapet hans er noe som alle kan kjenne seg igjen i, uansett alder, og som man kan ta til seg om man ønsker, og bruke som et nyttig verktøy i eget liv."

  Bjørg Duesund, Avd.leder - Bergen kommune Vis alle referanser

  Foredragsemner med Adil Khan