Lasting innhold ...

Adil Khan

Adil Khan

Danser og skuespiller som brenner for å formidle viktigheten av relasjoner og inkludering.

Adil Khan er for mange kjent fra programmene Dansefeber og Norske Talenter, og har siden blitt en kritikerrost skikkelse på den norske kulturscenen. I dag holder Adil khan foredrag for ungdommer og næringslivet om viktigheten av å ta vare på egen psykisk helse, om relasjoner og hvordan vi kan skape en god hverdag for andre.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Adil Khan vokste opp som norskpakistaner på «feil» side av byen. Han har kjent mye på følelsen av å ikke passe inn. Historien om innvandrergutten som ikke fant sin plass før han oppdaget dansen, er på ingen måte særegen.

I sitt ærlige og direkte foredrag tar Adil opp temaer alle vil kjenne seg igjen i. Om det å bli sett og inkludert, betydningen av et smil og et klapp på skuldra. Å bli anerkjent for den du er og hva du gjør og presterer. Det handler om relasjoner og hvordan vi er mot hverandre – noe som er viktig både på skole og i næringslivet, for at alle skal få en bedre hverdag og prestere bedre.

ET FOREDRAG MED ADIL KHAN GIR DEG:

 • Inspirerende foredrag om å ta vare på hverandre, tro på seg selv og om å ikke gi opp drømmene sine.
 • Sterkt og rørende budskap som er umulig å ikke bli berørt av.
 •  Åpen, entusiastisk og varm formidler som trollbinder sitt publikum.

Adil deler også sin historie for å gi håp og inspirasjon til de som har følt seg utenfor og uten vei i livet. Adil mener det å gå egne veier ikke er feil. «Jeg er beviset på at gutten som ikke passet inn i boksen skapte sin egen vei og reise.»

Khan lærte å danse på Oslos torg og gatehjørner, og tjente sine første kroner ved å gjøre streetshows på Karl Johan. Selv om han ikke har en formell utdanning mener han at livet i Oslos gater har vært hans skole.

I 2006 danset han seg til topps i «Dansefeber». Siden den gang har han kapret roller i flere store sceneproduksjoner, blant annet «West Side Story», «Nøtteknekkeren» og «Jungelboken». Adil er den yngste norske skuespilleren som har blitt nominert til Heddaprisen i kategorien beste mannlige hovedrolle. I 2011 ble han også nominert til Gullruten for sin hovedrolle i NRK’s TV-serie Taxi.

Adil har også vært dommer på Norske Talenter og ledet sitt eget TV-program, Adils hemmelige dansere på NRK. I 2016 var Adil fast samarbeidspartner med Mental Helse Norge hvor han var på en to måneder lang foredragsturné i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.

I Adil Khans foredrag snakker han engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm.

Adil Khan holder foredrag på norsk og engelsk.

 

Kristiansand katedralskole Gimle

«I dag hadde vi foredrag om psykisk helse med Adil Khan på Kristiansand katedralskole Gimle. Det er det sterkeste jeg noen gang har vært med på. Helt slått i bakken. Se 300 robuste 16-åringer le og gråte. 300 elever satt musestille med øyne som tinntallerkener i 2 timer og 40 minutter.»

Håvard Nylund, Lærer

  Adil Khan foredrag

  Foredrag

  • Adil Khan foredrag kan bookes i diverse sammenhenger. For tiden jobber han med- og fokuserer på foredrag for unge og næringslivet. Favorittaktiviteten hans er uten tvil å kommunisere med mennesker. Han har alltid likt å formidle tanker, verdier, erfaringer og følelser.
  • Han deler livshistorien sin hvor han går igjennom temaer som motgang, selvdisiplin, motivasjon, mestring, selvverd, mot og kjærlighet.
  • Foredraget handler om relasjoner og hvordan vi er mot hverandre – noe som er viktig både på skole og i næringslivet, for at alle skal få en bedre hverdag og prestere bedre.
  • Hva skal til for å finne styrke til å følge drømmene sine? Kan man snu motgang i livet om til en styrke? Adils historie og erfaringer dekker mange områder.
  • Adil Khan foredrag utfordrer folk til å våkne opp, ta eierskap til livene sine og ta et oppgjør med den negative indre stemmen i oss som sørger for å hindre oss i å leve det livet vi egentlig ønsker å leve.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Adil Khan

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Adil Khan