Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Kommunikasjon

Foredragsholdere om kommunikasjon

Kommunikasjon er en essensiell del av driften av alle organisasjoner og bedrifter – både internt og eksternt. Men emnet kan være vanskelig å gjøre seg klok på, da det finnes så mange forskjellige kommunikasjonstyper. Feilkommunikajon er derfor med på å skape problemer i organisasjoner og bedrifter. Våre foredragsholdere er eksperter innen kommunikasjon og spesifikke typer kommunikasjon og når de ulike typene skal brukes.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Foredragsholdere om kommunikasjon tilbyr konkrete verktøyer og råd til hvordan din organisasjon eller bedrift kan bli bedre til å kommunisere. Dette kan være innen koordinering og evaluering av prosesser både internt og eksternt, digitalt eller ansikt til ansikt.
  • God kommunikasjon er viktig for å øke trivslen og lagfølelsen. Det fører også ofte til effektivisering fordi medarbeidere ikke skal bruke tid på å oppklare misforståelser.
  • Våre foredragsholdere om kommunikasjon fokuserer gjerne på underholdning og interaksjon i foredragene. Lyttene lærer altså nye teknikker og verktøyer mens de selv trener kommunkasjon underveis.

 

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.