Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Rasisme

Foredragsholdere om Rasisme

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om rasisme. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Rasisme

  • Med rasisme henvises det til den negative forskjellsbehandlingen av folk med forskjellig etnisk herkomst og såkalt biologisk rase. Det er typisk rettet imot bestemte grupper som ofte er utsatt på grunn av både utseende, kultur eller religion.
  • Rasisme har spilt en stor rolle i de fleste land – og det har vært fremhevet i forskjellige tidsperioder i den vestlige verden – både i USA og i Europa. Det er igjennom historien atskillige eksempler på rasistiske problemer.
  • Foredrag om rasisme er ofte relatert til emner innenfor integrering og innvandring – enten i Norge eller uten for landets grenser. Det kan også være historisk gjennomgang av rasistiske tendenser i forskjellige deler av historien eller målrettede foredrag om rasisme rettet mot løsningen av rasistiske problemstillinger på arbeidsplasser og i samfunnet. Derfor kan et foredrag om rasisme være ideelt for virksomheter, for å sikre seg at ingen av personalet føler seg forskjellsbehandlet, og sikre at fremtidige problemer kan bli unngått.