Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Søvnkvalitet

Foredragsholdere om Søvnkvalitet

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om søvnkvalitet. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Søvnkvalitet

  • Vi kan ikke klare oss uten søvn i lengden, men hvor mye søvn den enkelte har bruk for er stadig oppe til diskusjon. Kanskje varierer det også fra person til person. Helt sikkert er det, at får man konsekvent ikke søvn nok, så har det en rekke negative konsekvenser. Man mister fokus og evnen til å lære synker dramatisk. Man vil typisk være mer irritabel og mindre sosial aktiv, og til slutt vil man også kunne oppleve mer alvorlige fysiske konsekvenser.
  • Hvilken funksjon har søvnen egentlig? Den gjenoppbygger våre ressurser, men den gir oss også drømmer, og hvilken rolle spiller de?
  • Foredrag om søvn kan både ta utgangspunkt i medisinske studier av søvn, såvel som i de ulike forholdene, som kan være konsekvenser av f.eks. manglende eller for lite søvn.