Lasting innhold ...

Samuel Massie

Samuel Massie

Verdenserobrer, forfatter, foredragsholder og konferansier

Samuel Massie er den bergenske sjarmøren fra Skal Vi Danse. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Book et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alle skal med, heter det i Norge, men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket Samuel oftere enn han var på skolen og havnet i politiets søkelys. Først da moren gikk bak ryggen hans og sendte inn søknad til Folkehøgskolen 69 grader nord, ble livet hans snudd opp ned.

Redningen ble et år på folkehøyskole og møtet med Jarle Andhøy. To år senere har Samuel skrevet testamente og står til rors på seilskuta «Berserk» med kurs for Sydpolen. Da skuta og tre av kameratene forsvant, ble livet igjen snudd på hodet for 18-åringen.

I 2014 skrev han boken «Hold fast!». Dette er Samuels egen historie om hvordan han gjenvant troen på seg selv og eget liv. Budskapet hans er enkelt: Kan jeg få det til, så kan alle.
Boken er tatt inn som pensumlesing på flere norske skoler.

Siden 2014 har Samuel holdt nærmere 1000 foredrag for små og store bedrifter og skoler. Han snakker uten manus, så du kan aldri høre to like foredrag, og han vinkler sine opplevelser og erfaringer inn mot tilhørerne – og tilpasser gjerne etter kundens ønsker og behov. Han er en foredragsholder med utrolig fleksibilitet, engasjement og humor!

Samuel holder foredrag på norsk og engelsk.

  Hold fast!

  • I dette foredraget forteller Samuel Massie om hvordan nye omgivelser og utfordringer sakte men sikkert endret hele hans innstilling til livet.
  • Dette er en historie om hvordan en dyslektiker uten norskkarakterer kunne ende opp med å skrive bok.
  • Samuels historie inspirerer til aldri å gi opp menneskene rundt oss.
  • Foredraget handler om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring.
  • Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem.
  • Om hvordan å ta ansvar for eget liv – og hvordan det gikk opp for Samuel.

  Konferansier

  Samuel er et hot TV-navn om dagen. Denne høsten debuterer han som programleder i ikke mindre enn to programmer; Skal vi Danse, som han leder med Katrine Moholt, og Rett fra hjeret som han leder med Solveig Kloppen. Samuel fører dere gjennom arrangementet med stødig hånd, og fremtrer som sjarmerende, engasjert og profesjonell.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Samuel Massie

Les mer...

Foredragsholdere relatert til