Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Sosialt ansvar

Foredragsholdere om Sosialt ansvar

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om sosialt ansvar. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Sosialt ansvar

  • Hva vil det si å ha et sosialt ansvar? Å være seg sitt sosiale ansvar bevisst? Både som privatperson, som utdannelsesinstitusjon og som bedrift.
  • Er vi sosialt ansvarlige så lenge vi bare rett og slett husker å betale skatten vår, eller skal det mer til? Har vi et sosialt ansvar av etisk karakter også, f.eks. i forhold til å hjelpe våre medmennesker når de kan ha bruk for det, av den ene eller andre grunnen?
  • Er det sosiale ansvaret en ren privat sak, eller har utdannelsesinstitusjoner, firmaer og virksomheter også et sosialt ansvar? I så fall hvilket?
  • Foredrag om sosialt ansvar behandler disse spørsmålene og sørger for å gi svar, i noen tilfeller også med konkrete råd på hvordan man lever opp til kravet om sosialt ansvar.