Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Om viktigheten av gode relasjoner i arbeidslivet

Christina-Stielli

Christina Stielli

Atferdskonsulent og ekspert på medarbeiderskap - hun hjelper dere med å bygge opp et sunt arbeidsmiljø.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Christina Stielli

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Christina

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Et arbeidsmiljø vil ikke være bra bare fordi det er rikelig med kaffe på pauserommet og bowlingkveld hver uke. En aktiv innsats fra alle ansatte er nødvendig for å gjøre det virkelig bra. Christina Stielli, et stjerneskudd på foredragsholderhimmelen, viser hvordan du virkelig kan få det til. To år på rad har hun blitt nominert til årets foredragsholder, og flere får stadig opp øynene for hennes motiverende og underholdende foredrag.

Et foredrag med Christina Stielli gir deg:

  • Foredrag basert på ny forskning og teori, formidlet til deg på en forståelig måte.
  • Viktig budskap for alle arbeidsplasser.
  • Formidler med fokus på å levere et foredrag du kan dra faktisk nytte av, med endringer som kan gjennomføres og implementeres med en gang.

Et Christina Stielli foredrag leder oss bort fra gruppering, gnashing og misnøye på jobben til en arbeidsplass preget av motivasjon, kreativitet og samhold. På en underholdende måte får hun oss til å innse betydningen av hver ansatts ansvar for å få både humør, virksomhet og resultater til å blomstre.

To år på rad, i 2014 og 2015, har Christina Stielli blitt nominert til årets kvinnelige foredragsholder. På rekordtid har hun klart å bli en av Sveriges mest verdsatte foredragsholdere. Hun har hjulpet tusenvis av ansatte og ledere til å skape mer givende arbeidsmiljøer.

Christina har bred utdanning innen økonomi, markedsføring, prosjektledelse og atferdsvitenskap. Med sin varierte bakgrunn kan hun se utfordringene og mulighetene på arbeidsplassen fra mange ulike perspektiver. Hun skreddersyr gjerne et eget oppsettet for bedriften din.

Alle bowlingkvelder i verden kan ikke skape et godt miljø på en arbeidsplass der misnøyen råder under overflaten. Hvor det dannes grupper og folk baksnakker hverandre. Alle Christina Stielli foredrag tar utgangspunkt i nevrovitenskap når hun snakker om hvor mye vi kan påvirke oss selv og andre i hverdagen.

Christina forklarer hvorfor det er viktig at hver medarbeider og leder tar ansvar for å etablere gode relasjoner med kolleger, partnere og kunder. Samt hvilke resultater det kan føre til.

Under et Christina Stielli foredrag får du mye inspirasjon, motivasjon og konkrete verktøy. Med disse kan du øke arbeidsgleden og styrke medarbeiderskapet på arbeidsplassen. I tillegg får du et garantert underholdende innslag under neste konferanse, kick-off eller endringsprosess!

Christina Stielli holder foredrag på svensk og engelsk.

Foto: Kristian Pohl

Vis foredrag med Christina Stielli
Christina Stielli foredrag

Hvorfor er ikke alle andre normale - som meg?

  • Hvordan ser du på bedriftens kunder? Hvordan ser kollegaene dine på hverandre? Sikter dere mot samme mål?
  • Får du den takknemlighet du fortjener? Er det noen i korridorer eller undergrupper som beskytter sine “egne” interesser? Vet du hvordan et mirakel kan skje midt på dagen og hva som kreves for at du skal plystre når du går til jobb – ikke fra?
  • I dette foredraget leder Christina deg og dine medarbeidere til en mer morsom og effektiv arbeidsplass!
Christina Stielli - Nettmobbing

Christina Stielli - Nettmobbing

Vis foredrag med Christina Stielli
Uforpliktende forespørsel på Christina Stielli

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Christina Stielli