Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Hvordan ble vi så opptatt med å gjøre ingenting?

Dennis Nørmark

Dennis Nørmark

Forfatter og internasjonal antropolog. Foredrag om pseudoarbeid, kultur og atferd.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Dennis Nørmark

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dennis Nørmark er en populær internasjonal antropolog, forfatter, og foredragsholder, som er aktuell med den mye roste bestselgeren, ”Pseudoarbejde – hvornår fik vi travlt med at lave ingenting?”. Boken har for alvor satt innholdet i vårt arbeid til debatt. Det har været en av Danmarks mest omtalte og solgte management bøker siden utgivelsen i 2018.

I Norge har der også været interesse for boken og Dennis sine foredrag. Bl.a. skal Dennis holde foredrag på Mjøskonferansen i Gjøvik i 2019.

Dennis har medvirket i tallrike programmer i dansk radio og tv, blant annet har han hatt fast plass i panelet Netværket på P1 og Smagsdommerne på DR 2, hvor hans faglige viten om mennesker og kultur blir formidlet på underholdende og lettforståelig vis. Det siste har også sin bakgrunn i en lang erfaring innenfor teaterverdenen som både skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør.

I Norge har emnet pseudoarbeid bl.a.være behandlet av Aftenposten.

Han holder foredrag og workshops i både det private -og offentlige næringsliv og har etablert seg som en betydningsfull konsulent i næringslivet – blant annet med et skarpt fokus på å gi råd til  toppledere om kulturforskjeller forretningslivet. Han er også nestformann i DR (Danmarks nasjonale Radio og TV).

Vis foredrag med Dennis Nørmark

  Dennis Nørmark foredrag

  Pseudoarbeid

  Aldri har vi hatt mer effektivisering og digitale løsninger som burde frisette mer tid til viktige oppgaver og aldri har vi brukt tiden vår på flere overflødige ting enn nå. Ihvertfall ifølge Dennis Nørmark, som sammen med
  filosofen Anders Fogh Jensen, har utgitt debattboken ”Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting” som øyeblikkelig gikk til topps på bestselgerlisten i Danmark og nå også har fanget interesse her i Norge.

  Gjennom foredraget stiller Nørmark skarpt på alle de overflødige oppgavene vi fyller arbeidstiden med. Alle møtene, rapportene, e-mailene, registreringene, PowerPoint-presentasjonene, målingene, prosedyrene og andre arbeidsoppgavene som forhindrer oss i å skape verdi, oppfinne og først og fremst skape en meningsfull arbeidsdag. Et problem som plager det private næringsliv minst like mye som det offentlige.

  I foredraget vil Dennis Nørmark fortelle om hva pseudoarbeid er, hvor utbredt det er og hvordan det kunne gå så galt.

  Foredraget er en provoserende og gir øyneåpnende innsikt i de arbeidsoppgavene vi sløser bort hverandres tid med og de simple endringene medarbeidere og ledere kan implementere for å redusere administrativ overflødighet og vrangforestillinger om hva som faktisk er viktig.

  Vi har det alle travelt, men hva har vi det egentlig travelt med?

   

  Dennis Nørmark foredrag

  Kulturhistorie for Steinalderhjerner

  Det kan være krevende møte folk fra andre kulturer. Både å være norsk og å møte andre norske. Ofte går det galt og man står igjen med misforståelser, frustrering og tapte sjanser etter sitt ”kulturmøte”.

  I dette foredrag forteller Dennis Nørmark om hva som skjer når vi møter andre kulturer, og hva vi kan gjøre for å forstå hverandre bedre og skape de mest optimale rammene for å samarbeide på tross av kulturforskjellen. Hjernene våre er tilpasset en virkelighet med folk som ligner oss selv, men nåtiden krever at vi forstår hvor forskjellige mennesker er her i verden, forbereder oss for denne forskjellen og handler ”kulturelt intelligent” i forhold til den. Foredraget er en bred introduksjon til disse forskjellene og hvordan vi bygger bro mellom dem.

  For én ting er sikkert. Verden blir ikke mindre global men mer, så det er på høy tid å optimere fortidens hjerner til nåtidens virkelighet.

   

   

Uforpliktende forespørsel på Dennis Nørmark

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Dennis Nørmark