Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Lær om de fantastiske evnene til hjernen vår dersom vi trener den

Frank Wedde

Frank Wedde

Frank Wedde brenner for å lære mennesker hvordan de kan forbedre livene sine med hjernetrening. Nå vil han spre kunnskap om fordelene hjernetrening har for din helse.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Frank Wedde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Frank

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Frank Wedde har alltid hatt lidenskap for det som i dag regnes som verdens viktigste fremtidsferdighet: akselerert læring. Han snakker åtte språk, har deltatt i VM i hukommelse og har bakgrunn som internasjonal ledelseskonsulent.

De siste ti årene har Frank Wedde jobbet som hjernetrener i Singapore. Der har de virkelig tatt det å trene hjernen og det å lære å lære på alvor – såpass at det mentale har blitt et internasjonalt konkurransefortrinn idet verden nå robotiseres.

Hans visjon er nå å gjøre det samme i Norge, og at det som ligger mellom ørene blir vårt fremtidige konkurransefortrinn. Som foredragsholder, forfatter av boken «Ligg et hode foran» og gründer av den digitale hjernegymmen Memolife brenner Frank for at du lynraskt kan lære ferdighetene du trenger for å ligge et hode foran og gjøre hverdagen din bedre.

ET FOREDRAG MED FRANK WEDDE GIR DEG:

 • Innsikt i utfordringer og forandringer fremtiden vil bringe, samt tips om hvordan man forbereder seg.
 • Morsomme og utrolig nyttige verktøy for hvordan du kan trimme hjernen og forbedre kognitive ferdigheter.
 • Enkle verktøy som kjapt kan tas i bruk for å forbedre fokus og konsentrasjon.

 

Vis foredrag med Frank Wedde

  Frank Wedde foredrag

  Konferansier

  Hvorfor skaffe en konferansier når du kan skaffe en memoransier?

  Vær helt ærlig nå, hvor mye husker du egentlig fra forrige konferanse du var på? Dersom du er som de fleste av oss, neppe så mye som du skulle ønsket. Men hva hvis deltagerne på din neste konferanse ikke bare husker det meste fra dagen mens de har det gøy, men i tillegg får a-ha-opplevelsene koblet til din merkevare i lang tid fremover?

  Med en memoransier får deltagerne nemlig også en digital variant av konferansen din på hjernegymmen Memolife. Der kan de spille seg gjennom konferansen med morsomme huskespill både på slutten av dagen og i etterkant – med co-brandete påminnelser rett før hjernen statistisk sett begynner å glemme.

  Som Norges eneste memoransier gjør Frank Wedde konferansen din til en ekstraordinær og
  minneverdig opplevelse med:

  • En underholdende konferansier med morsomme øvelser og brain facts.
  • En keynote tilpasset temaet.
  • Morsomme husketips for alle foredragene.
  • Digital oppfølging, slides og huskespill med hjernegymmen Memolife.

   

  Frank Wedde foredrag

  Er du forberedt?

  Vi går spennende og utfordrende tider i møte: eldrebølge, klimaendringer og flyktningstrømmer skjer samtidig som samfunnet i større grad automatiseres og robotiseres. 30-50 % av dagens stillinger kan være borte allerede om ti år. Alle er enige om problemene, men få snakker om løsningene. Er du rustet til å omstille deg hurtig nok?

   

  Frank Wedde foredrag

  Svaret ligger mellom ørene

  Ny innsikt om hjernen gjør det nå mulig å lære seg nye ferdigheter lynraskt. Hva hvis du kunne bli superproduktiv, takle stress med et smil, huske navnet til alle du møter, lære et nytt språk på noen måneder eller innovere og finne kreative løsninger på problemer? Hva om du enkelt kunne skape nye og meningsfulle relasjoner?

   

  Frank Wedde foredrag

  Funksjonell hjernetrening gjør det mulig

  Mange av oss holder kroppen i form, men hva gjør vi egentlig for hjernen? Foredragene til Frank Wedde gir deg morsomme og praktiske teknikker som både trener hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og topp mentalhelse. Samtidig gjør de deg rustet til de nødvendige omstillingene samfunnet stadig hurtigere må gjennom. Som bonus, vil du huske alt fra foredraget med morsomme husketeknikker.

   

  Frank Wedde foredrag

  Digital hjernegym-oppfølging med Memolife

  De fleste av oss husker svært lite av etforedrag og omdanner enda mindre av det vi får med oss til faktiske vaner. Derfor vil du med foredragene til Frank Wedde også få gratis tilgang til den digitale hjernegymmen Memolife som gir deg akselerert læring og vaneendring av de viktigste fremtidsferdighetene i etterkant av foredraget. For å ligge et hode foran er du nødt til å trene hjernen, og alt du trenger er 5 minutter om dagen.

   

  Frank Wedde foredrag

  På date med hjernen

  Med basis i Frank Weddes bok «Ligg et hode foran» får du hurtig innsikt innen funksjonell hjernetrening – med praktiske og morsomme teknikker som trener hjernen til en bedre hverdag og bedre mentalhelse.

   

  Frank Wedde foredrag

  Bedre fokus og konsentrasjon

  For hver gang vi blir forstyrret tar det ca. 25 minutter før vi er tilbake i dybdefokus. Det blir mange bortkastede timer i uken og uker i året det! Heldigvis finnes det håp med enkle og morsomme teknikker.

   

  Frank Wedde foredrag

  Økt produktivitet med et smil

  Hvor mange av oppgavene du gjør per dag har egentlig topp prioritet? Med riktig hjernetrening går både produktiviteten og motivasjonen gjennom taket.

   

  Frank Wedde foredrag

  Kreativ problemløsning

  Kreativ problemløsning er det Elon Musk mener blir det eneste faget i fremtidens skoler. Så, med disse morsomme teknikkene blir du så godt som fremtidssikker.

   

  Frank Wedde foredrag

  Land budskapet med nevro-kommunikasjon

  Hva hvis du hurtig kunne tilpasse kommunikasjonen din slik at du nesten uansett klarer å lande budskapet ditt? Svaret finnes mellom ørene.

   

  Frank Wedde foredrag

  Motivasjon og lykketrening

  Ny forskning viser at både produktiviteten og salget går opp mer enn 30% når du investerer i motiverte ansatte. Har du råd til å la være?

   

  Frank Wedde foredrag

  Relasjonsbygging

  Frank Wedde har skrevet forordene i bøkene til relasjonsbygger-pioneren Dale Carnegie. Kombinert med det siste innen funksjonell hjernetrening blir foredraget om temaet en no-brainer. Som bonus vil du mestre kunsten å huske folks navn!

   

  Frank Wedde foredrag

  Vekst-tankesett

  Hjerneforskningen viser at de som har det lykkes, og de som ikke har det står stille. Ikke rart verdens mest suksessrike selskaper har det i sitt kulturelle DNA. Veien til å få det i ditt DNA er fylt med spennende øvelser.

   

  Frank Wedde foredrag

  Vaneendring

  Hvor mange nyttårsforsett har du egentlig realisert? Grunnen til at de fleste av oss er tilbake til gamle vaner allerede innen februar er at vi ikke har forstått hvordan hjernen kan endre vaner. Her lærer du hvordan – på en morsom måte.

   

  Frank Wedde foredrag

  Kunsten å ta gode beslutninger

  Hjernen følger som regel minste motstands vei, som ofte fører til dårlige beslutninger. Veien til solide beslutninger går via morsomme teknikker med intuitiv, logisk og kreativ tankegang. Hvorfor lærer vi ikke dette allerede på skolen?

   

  Frank Wedde foredrag

  Akselerert læring og lynhukommelse

  Innovasjonsselskapet Nesta rangerer denne som den viktigste av alle fremtidsferdigheter. Evnen til å lære lynraskt gir deg superstyrke som alle arbeidsgivere og samfunnet som helhet trenger. Ikke rart dette endelig vektlegges på skolene rundt omkring.

   

  Frank Wedde foredrag

  Nevro-salg: når kunden closer seg seg selv

  Hva hvis du kunne tilpasse budskapet slik at kundene får a-ha-opplevelser som gjør at de selv ber om ordren? Svaret finner du i praktiske teknikker basert på det siste innen hjerneforskning.

   

  Nevro-ledelse = fremtidens ledelse

  Mener du det er en god idé å oppføre seg mot andre som du vil andre skal oppføre seg mot deg? De fleste svarer ja, men når vi tenker på hvor forskjellige folk faktisk er faller det tilbake på sin egen urimelighet. Når du snakker til hele hjernen og til forskjellige hjernetyper på riktig måte vil du lykkes med fremtidens ledelse.

   

  Frank Wedde foredrag

  Mentalhygiene og stressmestring

  Ny forskning om stress viser at det sjeldent er stresset i seg selv som er grunnen til denne nye folkesykdommen, men snarere hvordan vi tolker stresset. Løsningen til god mentalhygiene og stressmestring ligger ikke overraskende mellom ørene.

   

  Frank Wedde foredrag

  Flow

  Flow er den deilige følelsen av at tiden forsvinner og både kreativiteten og produktiviteten går gjennom taket. Nyere forskning viser hvordan du kan trene hjernen din til å trigge flow hver dag – og virkelig slippe løs din indre superhelt.

   

  Frank Wedde foredrag

  Freestyle presentasjoner

  Lær kunsten å huske hva du skal si på en brøkdel av vanlig tid, og bruk resten av forberedelsene dine på å mestre hvordan du skal si det med riktig presentasjonsteknikk. På den måten kan du tilpasse deg publikum og freestyle presentasjonene dine slik at deltagerne blir fornøyd hver gang.

   

  Frank Wedde foredrag

  Livsdesign og måloppnåelse

  Studier viser at det mennesker angrer på i sine siste dager på jorden er svært likt. Med fasiten i hånd lærer du her hvordan du kan trene hjernen din til et liv som gjør at du unngår de vanligste dødsangrene og isteden lever et liv du virkelig ønsker.

Referencer

Frank er en ener. Han leverer, helt enkelt. Har vært så heldig å ha Frank på scenen på to konferanser, og begge gangene overleverte han. Skaper god stemning i salen og gir mye av seg selv. Trenger du et sikkert kort til ditt event, så er Frank your man!

Lucas Weldegebriel, Gründer av Shifter og konferansen The Shift

The Shift

Frank er en veldig kunnskapsrik, karismatisk og morsom foredragsholder som evner å engasjere de han snakker til. Vi inviterte Frank til et kundearrangement der han tok oss med på en «date med hjernen». Hans innlegg var både veldig underholdene og ikke minst fult av konkrete tips. Frank har en avslappet stil som fungerte veldig godt, også i hans rolle som «memoransier», der ha hjalp oss å huske kveldens viktigste poenger.

Anna-Lena Nordling, Communication Manager

Danske Bank

Frank har virkelig evnen til å engasjere, lære bort, inspirere og formidle kunnskap på en morsom og intelligent måte. Selv de som var litt skeptiske ble ivrige deltagere og lot seg imponere av hans samlende engasjement. At folk virkelig fikk en mestringsopplevelse gjennom workshopene skadet heller ikke. Anbefales på det sterkeste både for å utvikle medarbeidere og ledere i jobben – både faglig og sosialt.

Magnus Gillebo-Blom, Head of Casualty Underwriting

If Skadeforsikring (2018)

Nylig fikk jeg, og 100 andre kvinner i Oda-nettverket, oppleve Frank Wedde sitt super-engasjerende foredrag om 10 ferdigheter du trenger før robotene tar over. Inspirerende, lærerikt og morsomt! Og overraskende hvor mye jeg faktisk husket av foredraget ved hjelp av hans teknikker. Dette var rett og slett skikkelig bra og har høy relevans i en rekke ulike bransjer og fagområder. Anbefales!

Wenche Irene Knoph, Sales Development Manager

Telenor Norge

Vi er svært fornøyd med foredragene til Frank Wedde som vi har hatt med kunder og internt. Frank har en unik måte å presentere sitt budskap på om hvordan snakke til hele hjernen og hva det innebærer i praksis. Han bruker en teknikk som gjør at du husker budskapet slik at foredraget også blir relevant i etterkant. Stor inspirasjon til både jobb og privat. Anbefales på det sterkeste!

Heidi Gusfre Skårdal, Customer Channel Manager

Johnson & Johnson Nordic

Denne uken deltok jeg på et arrangement hvor Frank Wedde gav et foredrag på hvordan man kan lykkes i en verden i konstant endring gjennom 10 nyttige triks. Foredraget var engasjerende, informativt og gav meg nyttige triks som jeg kan bruke i hverdagen. Jeg likte hvordan han inkorporerte triks for husk og tankemønster i foredraget, og endte sesjonen med å bevise for oss på slutten at teknikkene faktisk fungerer. Anbefales.

Sigrun Nilsen Rodrigues, Markedsdirektør

Microsoft Norway

Eventet var rett og slett det beste vi har hatt.

Gisle Jentoft, CEO

SuperOffice
Uforpliktende forespørsel på Frank Wedde

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Frank Wedde