Lasting innhold ...

Ghopi Prabaharan

Ghopi Prabaharan

Kjent fra TV som skuespiller og programleder er denne foredragsholder også entreprenør og ekspert på digitale kanaler!

Gjennom digitale kanaler og grundig gjennomført fortellerteknikk, hjelper Ghopi Prabaharan bedrifter med å nå ut til sitt publikum. Med bakgrunn fra forskjellige bransjer har Ghopi en bred og solid evne til å kommunisere, bygge merkevare og få salg i kassa på tvers av plattformer.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kanskje kjenner du han igjen som lotto-vert fra NRK, eller som skuespiller fra Hotel Cæsar? Ghopi Prabaharan har gjort stor suksess med å hjelpe bedrifter til å nå ut til deres publikum gjennom digitale kanaler.

Ghopi Prabaharan kom med familien til Norge som ettåring, uten penger, nettverk eller forståelse for det norske språket. Han har opplevd mye motgang i starten. Folk mente han burde bytte navn om han skulle få jobb i det norske markedet. Det ville han gjøre noe med – og det er derfor han står på scenen i dag, for å vise andre hvordan de kan gjøre det.

Ghopi snakker om merkevarebygging og digitale flater. Dette er første gang i historien du faktisk kan bygge næring, selge produkter, tilby tjenester, og realisere drømmen uten at beslutningstakere og portholdere står i veien. Inngangskostnaden på digitale flater kan være 0,-. Nå blir spørsmålet bare hvordan!

Ghopi Prabahran foredrag er inspirerende, morsom, energisk og faglig sterk. Signaturen hans er at han erstatter powerpoint med live Q&A slik at han kan bringe verdi til publikum der og da.

Ghopi Prabaharan foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Ghopi Prabaharan foredrag

  Alle snakker om digitalisering – men hva gjør vi?

  • Etter mange års erfaring fra både eSport og underholdningsbransjen har Ghopi blogget, laget innhold og utviklet merkevare for seg og sine.
  • Nå har Ghopi eget byrå som hjelper andre bedrifter og merkevarer med formidling av deres produkt og tjenester på digitale plattformer.

   

  Ghopi Prabaharan foredrag

  Å TØRRE OG FØLGE DRØMMEN

  • Å følge drømmen kan ofte være utfordrende: økonomisk ustabilt, frykten for å feile, konkurranse.
  • Ghopi har gjennom årene opparbeidet endel erfaring fra forskjellige bransjer. Fra å spille med verdenstoppen innen eSport, leve fullt på sponsorinntekt, til profesjonell skuespiller, programleder på NRK. Nå også som businessutvikler.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ghopi Prabaharan