Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-06

Om å prestere på sitt aller beste - og enda litt til!

Gjert Ingebrigtsen

Gjert Ingebrigtsen

Ettertraktet trenerprofil og "Årets trener" i 2019, Gjert Ingebrigtsen deler hemmelighetene bak det å prestere på toppnivå.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Gjert Ingebrigtsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gjert Arne Ingebrigtsen er en profilert og ettertraktet friidrettstrener som har trent tre av sine sønner, Jakob, Henrik og Filip til flere gullmedaljer og gode prestasjoner i friidrett. Han er kjent for sin spesielle evne til å få folk til å prestere på sitt aller beste.

Et foredrag med Gjert Ingebrigtsen gir deg:

 • En av Norges mest profilerte idrettspersonligheter.
 • Et innblikk i treningsfilosofien som har gjort sønnene hans til verdensmestere.
 • En foredragsholder som formidler på en kunnskapsrik og underholdende måte.

I 2019 ble Gjert Ingebrigtsen tildelt prisen “Årets trener” på Idrettsgallaen etter å ha vært nominert i både 2017 og 2018. Gjert mener at med den rette innstillingen kan man oppnå resultater som kan virke umulige – dette er innstillingen han har gitt sønnene under oppveksten og i treningen. Som følge har de vunnet flere gullmedaljer i blant annet EM. Sønnene Jakob og Filip har også  ranket som to av de fem beste 1500-meter løperne i verden med Gjert som trener. Det er ganske utrolig!

De gode resultatene kommer fra et helt spesielt treningsregime – Gjert er nemlig kjent for sine uortodokse treningsmetoder. Han har blitt beskrevet som nådeløs og brutal, men på en velmenende måte. Selv har Gjert beskrevet sin motivasjon for treningen som “bunnløs kjærlighet”, og det ligger ingen tvil i at han har en lidenskap for å utvikle og trene sønnene. 

Gjert har også skrevet boken “Kunsten å oppdra en verdensmester”, der han snakker om opplevelsene og erfaringene trenerjobben har gitt han som far.

Vis foredrag med Gjert Ingebrigtsen
Foredrag med Gjert Ingebrigtsen

Kunsten å oppdra en verdensmester

 • I dette foredraget snakker Gjert Ingebrigtsen om historien sin som trener og far.
 • Å trene tre sønner til toppnivå er ingen lett sak og krever mye hardt arbeid, dedikasjon og lidenskap. Gjert har gjort det ut av kjærlighet og et ønske om å se sønnene oppnå drømmene de har satt for seg selv. Man får et unikt innblikk i Gjerts treningsfilosofi og mange gode historier.
 • Foredraget handler om hvordan du kan utvikle deg til å nå dine ytterste grenser, og hvordan du skal vite hvor grensen går. Gjert har mye innsikt i hvordan man kan utvikle andre basert på erfaringene han har gjort seg. Ikke bare har han han hjulpet sønnene utvikle seg, han har også vokst og bygget seg selv som person.
 • Historien om familien Ingebrigtsen er fascinerende, spennende og lærerik – og du kan forvente deg en utrolig opplevelse.
  Uforpliktende forespørsel på Gjert Ingebrigtsen

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Gjert Ingebrigtsen