Lasting innhold ...

Halvor Haukerud

Halvor Haukerud

Sivilingeniør, kulturprodusent og rådgiver. Denne professjonelle «motarbeider» er både lærerik og underholdende!

Som gründer i firmaet Motarbeider har Haukerud de siste årene holdt over 600 «worst-shops» og «motarbeidersamtaler», og ellers jobbet med andre organisasjonsforverrende tiltak.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Som profesjonell «motarbeider» har Haukedal bred erfaring som organisasjonsrådgiver. Han har særlig jobbet med relasjons- og samarbeidsbevissthet i sammensatte fagfellesskap.

Halvor er utdannet sivilingeniør fra NMBU. I tillegg har han bakgrunn som avdelingsingeniør og studiekoordinator. Halvor har også 20 års erfaring som skuespiller, instruktør, manusforfatter og produsent.

Haukerud har blant annet skrevet manus til «Politiker for en dag» – et interaktivt besøkssenter for ungdom i Folketinget – København, og har også produsert en festforestilling i Den Norske Opera & Ballett.

Halvor Haukerud foredrag er lærerike, underholdende og fremstår med utstrakt bruk av humor for å øke den enkeltes bevissthet om sin egen rolle i et fellesskap.

Halvor Haukerud foredrag holdes på norsk.

 

  Halvor Haukerud foredrag

  Ny dag – nye nederlag

  • I en blanding av foredrag og workshop utfordres deltakerne på hva som skal til for å slå beina under samarbeid, dempe arbeidsglede, forsure arbeidsmiljø eller på andre måter sørge for å unngå utvikling og bærekraft.
  • Haukerud deler de dårligste råd gjennom 12 år med profesjonell motarbeiding og involverer deltakerne i muntre diskusjoner omkring spørsmål som «Hvordan kan man unngå samarbeid på tvers av avdelinger, fag og interesser?», «Hvordan kan man dempe tiltakslyst og virketrang?» og «Hvordan kan man ta imot en idé slik at en slipper å bli plaget med flere forslag?».
  • Spørsmål og foredrag vinkles etter oppdragsgivers behov slik at innlegget blir en tematisk riktig glipp. For å nå fram med budskapet og for å illustrere poeng er det som oftest med en pianist for å sette musikk til nedturen.
  • Kjedelig fortalt er dette en leveranse av bevisstgjøring.

   

  Halvor Haukerud foredrag

  Fra motarbeid til arbeidsmot

  • Med forretningsideen om å reise rundt for å dra ned stemningen har vi i Motarbeider jobbet for nedlegging siden oppstart. I utgangspunktet ingen god forretningsidé eller bedriftstrategi.
  • Når det allikevel er sånn at Motarbeider har gått fra å være et middels morsomt ordspill på en pub til å bli et AS, ser vi at det i stor grad skyldes de vi har hatt rundt oss. Vi ser også at det de har gjort er forsvinnende lite – men at det har vært akkurat det som skulle til der og da.
  • Her tar vi tak i begreper som «Det er da det minst jeg kan gjøre». Og spørsmålet er: Er det virkelig ikke mulig å gjøre mindre? Har vi klemt innsatsen helt ned til det marginale? «Det er for enkelt», sier andre. «Det blir for lettvint!»- ja vel? Er det strengt tatt et problem?
  • Dette er ikke et naivt foredrag om hvor enkelt det er med endring eller hvordan man kommer seg ut av vanskeligheter for sin egen del. Derimot et foredrag om hvordan du med marginal innsats kan åpne muligheter for kolleger, familie eller andre mennesker du skulle slumpe til å ha rundt deg.
  • Dette er heller ikke et foredrag om hva vi har fått til, men heller en historie om hva slags folk vi har møtt som har løftet og dyttet oss framover.
  • Også dette foredraget kommer med musikk!

   

  Halvor Haukerud foredrag

  Haukerud snakker også om disse temaene:

  • Presentasjonsteknikk:
  • Kurs i prosessledelse
  • Kurs om kurs – om oppbygging av et seminarprogram.

   

  Halvor Haukerud foredrag

  Konferansier

  • Etter å ha foreberedt noen hundretalls foredrag for omtrent like mange forskjellige oppdragsgivere, har Haukerud etter hvert opparbeidet seg bred forståelse av mekanismene i norsk organisasjonsliv.
  • I kombinasjon med sin fagbakgrunn og sceneerfaring gjør denne «mengdetreningen» ham til en aktuell konferansier i alle sammenhenger hvor forskjellige typer bidrag og bidragsytere skal sys sammen med troverdighet og underholdningsverdi.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Halvor Haukerud

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Halvor Haukerud