Lasting innhold ...

Ingebrigt Steen Jensen Cropped

Ingebrigt Steen Jensen

Reklameguru med over 30 års erfaring. Han har jobbet med store internasjonale bedrifter og kan nå inspirere deg

Ingebrigt Steen Jensen er reklamebransjens store ess, bestselgende forfatter og fotballentusiast. Reklamekampanjene hans omtales som noen av de mest vellykkede i norsk kommunikasjonshistorie. Nå holder han foredrag om hva du kan lære av verdens beste bedrifter.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hva kan din bedrift gjøre bedre?

Ingebrigt Steen Jensen er et av de største navnene innen norsk reklamebransje. Han har jobbet med reklame siden 1982 og samarbeidet med en rekke internasjonale bedrifter som IKEA, Braathens og Statoil. Derfor er det kanskje ikke så rart at han vet hva som gjør verdens beste virksomheter best: Men hva kan du lære av dem?

Ingebrigt Steen Jensen foredrag er svært ettertraktet og gir enkle og håndfaste råd om hva som skal til for å skape motivasjon, kraft og kultur i bedrifter og foreninger. Han snakker fra sin erfaring i reklame- og kommunikasjonsbransjen, med fokus på hvor viktig det er å kunne formidle en god historie, kunne kommunisere tydelig, ha store mål – og hvordan du kan få det til!

Ved siden av sitt arbeid med reklame er Ingebrigt en bestselgende forfatter og ihuga fotballentusiast. Han var en av lederne blant de som bestemte seg for å gjøre Stabæk Fotball til en fotballsuksess mot slutten av 1980-tallet, og har selv også spilt for laget da det lå i 4. divisjon.

I dag er Ingebrigt en aktiv samfunnsdebattant og svært ettertraktet foredragsholder.

Ingebrigt Steen Jensen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

    Ingebrigt Steen Jensen foredrag

    Hva gjør verdens beste virksomheter best?

    • Ingebrigt Steen Jensen har vært et av de største navnene i norsk reklamebransje siden 1982. Han har samarbeidet med internasjonale bedrifter som IKEA, Braathens og Statoil, og vet hva som gjør verdens beste best. I dette foredraget forteller han hva du kan lære av dem.
    • Du får enkle og konkrete råd om hva som skal til for å skape motivasjon, kraft og kultur i bedrifter og foreninger fra mannen bak tidenes beste reklamekampanjer.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ingebrigt Steen Jensen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ingebrigt Steen Jensen