Lasting innhold ...

Jørgen Notland

Jørgen Notland

Bitcoinekspert og entusiast - han deler ut av sin viten om det moderne fenomenet bitcoins!

Mens Jørgen Notland studerte data på NTNU oppdaget han Bitcoin. Han måtte vite alt og dypdykket inn i tema, opprettet meetups i Trondheim, skrev master om valutaen og har siden reist landet rundt for å holde foredrag om dette utrolig spennende og aktuelle temaet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Jørgen Notland er 100% sikker på at Blockchainteknologier som Bitcoin og desentralisering kommer til å endre alt.

På NTNU sverget han at han aldri kom til å jobbe i et konsulentselskap, og at han ville bruke tiden sin til å gjøre verden til et bedre sted. På NTNU dypdykket han i hvordan game-theory og cryptovalutar som Bitcoin kan brukes til å redde liv. Til slutt endte han opp med å starte selskapet Flare. Flare er en crowdsourced app som spør de i nærheten om hjelp hvis man har brukket beinet, eller trenger hjelp for å avverge voldtekt.

Jørgen er grunnlegger og fast speaker hos «Open blockchain meetup Trondheim» og elsker å være påståelig på scenen. Han har ellers holdt flere foredrag for andre meetups, firmaer, organisasjoner og konferanser. Siden Blockchain er et tema for alle Jørgen Notland foredrag som treffer over hele fjøla kan Jørgen skreddersy foredraget til din event.

Jørgen Notland foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Jørgen Notland foredrag

  Bitcoin

  • Både banker og Bitcoin er enige om at Blockchain er en av de viktigste oppfinnelsene i vår tid. Hvis du bruker penger, kommer Bitcoin og andre Blockchain-protokoller til å revolusjonere livet ditt.
  • Evnen til å lagre data uten at noen kan slette, endre eller sensurere informasjonen er nyttigere enn vi tror. Bitcoin har vært oppe konstant uten nedetid i siden det ble lansert i 2009. Ingen har hacket det, ingen har okkupert det og det har aldri krasjet. 
  • Bitcoin handler ikke bare om penger, men også om makt, tillit og samfunnsstruktur. Med Bitcoin kommer vi til å endre maktbalansen vekk fra sentraliserte institusjoner og til desentraliserte nettverk lik Bitcoin, som drives av mannen i gata. Med dette kan vi bygge systemer mennesker kan ha ekstremt stor tillit til.
  • Dette Jørgen Notland foredrag forteller hva Bitcoin og Blockchain egentlig er og hvordan det kan endre måten vi lever på.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Jørgen Notland

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Jørgen Notland