Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Alle hverdager mellom 08:00-16:00
profile-cover-generic-05
Joshua French

Joshua French

Foredragsholder og dødsdømt i Kongo

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Joshua French

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerne som har skjedd i moderne norsk historie. Hør Joshua Frenchs personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.

Joshua French er en tidligere soldat som satt åtte år i fengsel med fire dødsstraffer og en livstidsdom, samt et erstatningskrav på over 60 millioner dollar, i flere fengsler i den demokratiske republikken Kongo. Han klarte nesten å flykte fra fangenskapet flere ganger og opplevde at sin beste venn og kollega Tjostolv Moland døde i fengselet. Noe han også fikk skylden og ble dømt for.

Joshua French er i dag en fri mann med rent rulleblad i alle land foruten om i Kongo der dommene står fortsatt, inkludert erstatningskravet på nesten en halv milliard kroner.

Vis foredrag med Joshua French

  Dømt til døden

  • Dette er Joshuas personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.
  • Livet i fengslene i Kongo er en saga av utrolige personlige historier med fengselsopprør, fluktforsøk, drap og tortur, masseslagsmål og uutholdelige forhold uten strøm og mat i ukesvis, samt sykdom og lidelse. Det er også unike historier om sterke vennskap som utviklet seg i fangenskapet. 
  • ”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerne som har skjedd i moderne norsk historie, med stadige vendinger og dramatikk. Det er en historie om overlevelse og motgang under ekstreme forhold og hva som gjør at mennesket overlever selv i de mest håpløse situasjoner. 
  • Joshua overlevde åtte år i fengsel i Kongo, fire dødsstraffer, en livstidsdom, et erstatningskrav på nesten en halv milliard kroner og flere fluktforsøk. I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann. 
  • I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer om krisehåndtering og motivasjon og om menneskets overlevelse i et av verdens farligste land. Joshua tar deg med på en utrolig spennende reise i sitt foredrag. Gripende og rystende på en gang.
Uforpliktende forespørsel på Joshua French

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Joshua French