Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Joshuas personlige historie om fengslingen og dødsstraffene i Kongo

Joshua French

Joshua French

Foredragsholder og dødsdømt i Kongo.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Joshua French

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Joshua

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

”Kongo-saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerne som har skjedd i moderne norsk historie. Hør Joshua Frenchs personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.

Et foredrag med Joshua French gir deg:

 • En fantastisk spennende, utrolig fortelling, fortalt av den svært kjente hovedpersonen.
 • Budskap om motivasjon, krisehåndtering og overlevelse i selv de mest ekstreme situasjoner.
 • Et gripende foredrag som virkelig vil ryste og berøre deg.

Joshua French er en tidligere soldat som satt åtte år i fengsel med fire dødsstraffer og en livstidsdom, samt et erstatningskrav på over 60 millioner dollar, i flere fengsler i den demokratiske republikken Kongo. Han klarte nesten å flykte fra fangenskapet flere ganger og opplevde at sin beste venn og kollega Tjostolv Moland døde i fengselet. Noe han også fikk skylden og ble dømt for.

Joshua French er i dag en fri mann med rent rulleblad i alle land foruten om i Kongo der dommene står fortsatt, inkludert erstatningskravet på nesten en halv milliard kroner.

Vis foredrag med Joshua French

  Dømt til døden

  • Dette er Joshuas personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.
  • Livet i fengslene i Kongo er en saga av utrolige personlige historier med fengselsopprør, fluktforsøk, drap og tortur, masseslagsmål og uutholdelige forhold uten strøm og mat i ukesvis, samt sykdom og lidelse. Det er også unike historier om sterke vennskap som utviklet seg i fangenskapet. 
  • ”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerne som har skjedd i moderne norsk historie, med stadige vendinger og dramatikk. Det er en historie om overlevelse og motgang under ekstreme forhold og hva som gjør at mennesket overlever selv i de mest håpløse situasjoner. 
  • Joshua overlevde åtte år i fengsel i Kongo, fire dødsstraffer, en livstidsdom, et erstatningskrav på nesten en halv milliard kroner og flere fluktforsøk. I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann. 
  • I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer om krisehåndtering og motivasjon og om menneskets overlevelse i et av verdens farligste land. Joshua tar deg med på en utrolig spennende reise i sitt foredrag. Gripende og rystende på en gang.

Referanser

Foredraget var veldig bra. Foredragsholder leverte og var ekte, troverdig og vi fikk en god opplevelse. Han hadde god tid til spørsmål og besvarte disse på en fin måte. Han kom i god tid og var veldig proff og hyggelig.

May Ruud Tennebø, Innkjøper

MHWirth Filosofi og litteraturgruppe
Uforpliktende forespørsel på Joshua French

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Joshua French