Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Mental trening i praksis. Skap endring og vekst

Lasse Gustavson profilbilde

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson, en av Skandinavias mest ettertraktede foredragsholdere, tar i bruk humor, medmenneskelighet og ekspertise i sine foredrag. Han er en foredragsholder som virkelig gjør en forskjell.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Lasse Gustavson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Med sin unike bakgrunn som brannmann og overlevende, kombinert med dyp kunnskap i motivasjonspsykologi og mental trening, tilbyr Lasse Gustavson mer enn bare et foredrag; han gir en opplevelse som inspirerer, motiverer og endrer.

Hans personlige reise fra tragedie til triumf, kombinert med 40 års erfaring i toppsjiktet av foredragsholdere, gjør ham til en uunnværlig ressurs for enhver organisasjon som søker vekst og forbedring. Hans engasjerende stil og evne til å formidle komplekse temaer med humor og medmenneskelighet, sikrer at hans budskap ikke bare blir hørt, men også husket og anvendt.

Et foredrag med Lasse Gustavson gir deg:

 • 40 Års Erfaring på Toppen: Med fire tiår som en av de mest etterspurte foredragsholderne, har Lasse bevist sin evne til å inspirere og motivere et bredt spekter av publikum.
 • Mester i Mental Trening: Hans dyptgående kunnskap og anvendelse av motivasjonspsykologi i praksis har hjulpet utallige individer og organisasjoner å oppnå sine mål.
 • Skreddersydde Foredrag: Hvert av Lasses foredrag er tilpasset organisasjonens spesifikke behov, sikrer relevant og umiddelbar påvirkning på ditt team.

Lasse Gustavson er en svensk foredragsholder og forfatter som har hatt stor suksess med sine foredrag for næringslivet i Norge. Med en historie som er like dramatisk som den er inspirerende, kobler Lasse hverdagens utfordringer med de ekstraordinære omstendighetene han selv har overvunnet.

Lasse Gustavson er ikke bare en foredragsholder; han er et levende eksempel på motstandsdyktighet og mental styrke. Etter å ha overlevd en nær dødelig ulykke som ung brannmann, hvor han ble alvorlig skadet, har Lasse brukt sin erfaring til å inspirere og motivere andre. Hans foredrag er ikke bare historiefortelling – de er kraftfulle leksjoner i personlig og profesjonell vekst.

Når du booker Lasse Gustavson til ditt arrangement, får du mer enn bare et foredrag. Du får en opplevelse som vil resonere med hvert medlem av ditt team, uavhengig av deres rolle eller bransje. Lasse Gustavson foredrag fokuserer på mental trening, motivasjon, og hvordan man kan overvinne hindringer – ferdigheter som er uvurderlige i dagens forretningsverden.

Med over 40 års erfaring som foredragsholder, kombinerer Lasse Gustavson sin personlige historie med sin faglige bakgrunn i motivasjonspsykologi og helsepedagogikk. Dette gir et unikt perspektiv som er både dyptgående og relevant for enhver organisasjon.

Ved å booke Lasse Gustavson ditt neste bedriftsarrangement investerer du i dine ansattes velvære og din organisasjons fremtid. Han tilbyr ikke bare innsikt og inspirasjon, men praktiske verktøy som kan anvendes direkte i arbeidslivet for å skape en mer robust og motstandsdyktig organisasjonskultur.

Vis foredrag med Lasse Gustavson
Lasse Gustavson foredrag

Psykologisk trygghet, om samhold og yrkesstolthet

Et foredrag som har fokus på K O N T A K T.

 • Kontakt med deg selv, sånn att du tidlig forstår hva kroppen prøver å fortelle deg. Alt i fra påbegynnende stress, pust, puls, muskelspenninger. Men også mer subtile signaler som magefølelse og intuisjon.
 • Kontakten mellom kollegaer, sånn at du/de kjenner seg sett, hørt og verdsatt. Men også blir satt pris på for sin kompetanse.
 • Kontakt med felles arbeidskultur, slik at dere forstår og deler en helhetsopplevelse og betydningen av det dere sammen leverer.
 • Kontakt når vanskelige beskjeder skal gis, angående interne/eksterne endringer, som kan påvirke medarbeiderne på forskjellige måter. Både privat og arbeidsmessig.

Lasse kan skreddersy foredragene sine til å passe de aller fleste organisasjoners behov.

Lasse Gustavson foredrag

Jeg skulle bare..!

Et inspirerende foredrag, med fokus på atferd, kollegialitet og eget ansvar.

Det er ikke nok med tydelig lovgivning, godt utviklede retningslinjer og passende verneutstyr. Vi trenger også å ta det siste viktige steget og sammen utvikle en atferd og en kultur som skaper sikkerhet og proaktivt forutser ulykkesrisikoer.

Hovedpunktene i foredraget:

 • Å bryte negative vanemønstre og tendenser.
 • Ansvar, bevissthet og konsekvenstenkning.
 • Automatisere riktig atferd i risikomiljøer.
 • Åpenhet og støttende kollegialitet.
 • Styrende verdier utvikler sikrere rutiner.
Lasse Gustavson foredrag

Kreativitet, en 7-trinns modell for bevisst nyskaping.

 • Hva er den største forskjellen mellom oppfinnere og vanlige mennesker? Det spørsmålet fikk Lasse Gustavson da han gikk en lengre utdanning i mental trening. Oppfinnere tar ideene sine på alvor, var svaret!!
 • Det betyr at vi alle kan finne opp eller skape løsninger og nå mål i våre liv. Men vi må ta ideene våre på alvor, og det innebærer at vi trenger innsiktsfull forståelse av den kreative prosessen.
 • Dette foredraget beskriver de 7 stegene vi trenger å ta for å gå fra idé til handling og fullførelse.
Uforpliktende forespørsel på Lasse Gustavson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Lasse Gustavson