Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Presentasjonsteknikker, kroppsspråk og effektive læringsmetoder

Micke Hermansson

Micke Hermansson

Micke Hermanson er foredragsholderen som ikke etterlater noen uberørt. Foredragene hans er fulle av energi og praktiske tips om hvordan du kan bli bedre på presentasjonsteknikker og retorikk.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Micke Hermansson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Micke Hermansson er en erfaren foredragsholder som har mottatt mange priser for sin pedagogiske evne som foredragsholder og lærer. Han har flere populære TED-samtaler, og med humor og engasjement formidler han kunnskap om hvordan man kan nå ut og får publikum til å lytte til seg.

Micke Hermanssons foredrag er perfekte som energiinjeksjon på en firmakonferanse eller et stort arrangement. Foredragene hans er alltid fartsfylte og inneholder mange overraskende innsikter!

Et foredrag med Micke Hermansson gir deg:

 • Ta del i Mickes energi og humor mens han enkelt forklarer hvordan du kan nå publikum på den beste måten. Med sin bakgrunn som lærer har han god forståelse av hvordan effektiv læring og kunnskapsoverføring foregår.
 • Få effektive verktøy og konkrete tips om bedre presentasjonsteknikker og retorikk som du kan bruke i din neste presentasjon.
 • Lær om historiefortelling som en effektiv metode for å nå publikum. Du vil også lære hvordan du lager den ultimate powerpoint-presentasjonen.

Av Micke lærer du mer om historiefortelling og hvordan du kan bruke den til å få publikum til å lytte oppmerksomt og ville vite mer! Du vil finne ut hvordan du bruker kroppsspråket riktig og hvordan du blir dyktigere i retorikk. Han gir også praktiske tips til hvordan du lager en virkelig god powerpoint-presentasjon. Du vil lære om hvordan den beste introduksjonen til en presentasjon ser ut og hvordan du kan bruke tekniske hjelpemidler effektivt.

Micke Hermansson holder også foredrag om forskningen bak livslang læring og hvordan det er mulig å absorbere ny kunnskap. I foredraget svarer han på spørsmål om hvordan hjernen fungerer og hvorfor noen mennesker er flinkere til å undervise enn andre.

I tillegg til å forelese på bedrifter og skoler, har Micke Hermansson laget det vellykkede konseptet «Grej of the day». Konseptet består av mikroforedrag som er knapt 10 minutter lange. Hvert mikroforedrag inneholder en ledetråd, en kort leksjon og en gjenfortelling. Det er en effektiv metode for å øke læringen både i skolen og på arbeidsplassen

Ideen til konseptet kommer fra Mickes ønske om å utvikle en måte som fremmer læring så effektivt som mulig. Micke startet med GOTD i 2009, og nå, litt over 10 år senere, er GOTD brukt i mer enn 15 land (inkludert Finland, Australia og Nederland) og nesten 90 000 lærere følger dette fenomenet via forskjellige sosiale medier. Mickes motto er «Kunnskap er kult», og han slutter aldri å bli fascinert av hvordan man kan levere kunnskap og hvordan den kan mottas.

Vis foredrag med Micke Hermansson
Micke Hermansson foredrag

Presentasjonsløftet

 • Micke Hermansson gir deg konkrete tips om hvordan du får publikum til å ikke bare ta inn budskapet ditt, men også huske det – og i beste fall gi dem lyst på mer.
 • Riktig presentasjonsteknikk og retoriske ferdigheter gir resultater som kan løfte ethvert foredrag, eller ettermiddagsmøte, fra kjedelig til strålende. Her får du verktøyene som kan transformere publikums følelse fra – «nå mistet jeg interessen» til «nå mistet jeg haka».
 • I foredraget lærer du mer om overbevisende introduksjoner, historiefortelling og effektiv bruk av tekniske hjelpemidler.
 • Det vil dreie seg om viktigheten av kroppsspråk og hvordan du lager den ultimate powerpoint-presentasjon. Basert på aktuell forskning og bevist erfaring får du løsningen til å lage bedre presentasjoner.
Micke Hermansson foredrag

Grej of the Day - GOTD

 • Micke elsker to ting – Kunnskap og emballasje. Disse to sammen skaper en appetittvekkende tilførsel av kunnskap.
 • Dette foredraget handler om hvordan man NÅR UT. Det spiller ingen rolle hvor mye kunnskap noen besitter hvis du ikke når ut og enda viktigere – NÅR ALLE.
 • Denne sannheten gjelder overalt, både i skoleverdenen, offentlige etater eller børsnoterte selskaper. De siste årene har Micke inspirert, informert og motivert som foreleser med denne metoden over hele verden. På en humoristisk, inspirerende og informativ måte når han ut med sin kunnskap om forelesningene sine. Både live, digitalt eller med TED-samtalen.
 • Dette foredraget er perfekt når du vil ha en ny spennende vinkel på å undervise, kommunisere og virkelig lykkes.
 • Micke tar deg med på en svimlende reise om hvordan læringskonseptet «Grej of the Day» (GOTD) satte spor fra Tärnaby til Tasmania, og satte Sverige på det pedagogiske suksesskartet.

Hva er «Grej of the Day»?

 • Det hele startet da ungdomsskolelæreren Micke Hermansson følte at han trengte å gjøre en radikal endring i undervisningen og bestemte at elevene skulle lære minst en ny ting hver skoledag, derav navnet Grej of the Day.
 • Konseptet inkluderer ledetråder – korte mikro-leksjoner – «wow moments» – cliffhanger-slutten og en historiefortellingsfase.
 • Delene i seg selv er alle godt etterforskede og velkjente læringsutløsere – det Micke gjorde var å sette sammen disse «akkordene» til et helt nytt kor og for en HIT det ble!
Uforpliktende forespørsel på Micke Hermansson

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Micke Hermansson