Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-01-blue

Lær om hemmelighetene til kunstig intelligens

Morten Goodwin

Morten Goodwin

En ekspert på kunstig intelligens som formidler foredrag på en humoristisk og lærerik måte.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Morten Goodwin

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Morten Goodwin er en av Norges fremste eksperter på kunstig intelligens. Han er en aktiv forsker med mye humor, og veksler tiden sin mellom å være underviser, samfunnsdebattant, formidler, og forsker. Han har med seg 15 års akademisk erfaring, en doktorgrad, og mer enn 70 fagfellevurderte artikler. I tillegg holder han opp mot 100 populærvitenskapelige foredrag årlig, og har fokus på de enorme fremskritt som skjer både i forskningen og den praktiske nytten av kunstig intelligens. Du finner foredrag fra Morten på YouTube, og han dukker jevnlig opp på radio og TV.

Et foredrag med Morten Goodwin gir deg:

 • Underholdende samt lærerike opplevelser.
 • Gode råd om hvordan du skaper suksess i en digital verden.
 • Et helt nytt perspektiv på kunstig intelligens.

Goodwin liker ikke «hype». Kunstig intelligens trenger ikke «hype». Han gir isteden en oversikt over forskningsfronten, teknikker i produksjon samt hva kunstig intelligens forventes å bidra med i fremtiden på en humoristisk måte.

Vis foredrag med Morten Goodwin

  Morten Goodwin foredrag

  Sannheten om kunstig intelligens

  «Hypen» om kunstig intelligens har gått over alle støvleskaft. Ofte fremstilles algoritmene som nærmest bevisste menneskelige vesener. Kunstig intelligens trenger ikke å bli «hypet» opp. Kunstig intelligens er verktøy. Enormt kraftige verktøy, men ikke noe annet enn verktøy. Det er verktøy som allerede gjennomsyrer din hverdag. Vil du vite sannheten om kunstig intelligens? Sannheten er mye mer fantastisk enn du kan forestille deg.

   

  Morten Goodwin foredrag

  Nøkkelen til suksess i algoritmenes tidsalder

  Fremskrittene innen kunstig intelligens skjer så hurtig at det er vanskelig å spå om fremtiden. Se for deg en verden uten en datamaskin på kontoret eller Internett i lomma. Snart er det like rart å se tilbake på en hverdag uten kunstig intelligens. Algoritmestyrte firmaer som Snapchat, Uber, og Facebook har nærmest ingen ansatte. Regnskap- og HR-oppgavere forsvinner til algoritmer. Det er bare toppen av isfjellet. Nøkkelen er å forstå hvor algoritmene er overlegne og la de overta.

   

  Morten Goodwin foredrag

  Hemmeligheten bak kunstig intelligens

  Kunstig intelligens er i ferd med å revolusjonere det meste av arbeid. Hvis du tror at ditt yrke er for unikt til å automatiseres er du blant de naive. I samspill med oss mennesker har vi et nytt enormt kraftig verktøy som lever av data. Mark Zuckerberg bygger enorme datasentre for å få til virkelig god kunstig intelligens. Cambridge Analytica var bare toppen av et enormt isfjell. Kina kan kategorisere hver eneste innbygger øyeblikkelig. Hemmeligheten bak kunstig intelligens er data — mye data.

Uforpliktende forespørsel på Morten Goodwin

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Morten Goodwin