Lasting innhold ...

Peter Hinssen

Peter Hinssen

Utdannet pedagog er denne foredragsholderen mest kjent som ekspert på teknologi og ledelsescoach!

Peter Hinssen har utbredt kunnskap om teknologi, IT og fusjonen av business og teknologi. Han er en respektert pedagog, coach og talentfull foredragsholder som fokuserer på hvordan vi kan mestre utfordringene assosiert med business og IT, og hvordan vi kan utnytte potensialet i IT og teknologi.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Peter Hinssen er ekspert på hvordan teknologi påvirker samfunnet vårt. Han fokuserer på hvordan forbrukere adopterer teknologi, innvirkningen av det nettbaserte digitale samfunnet og på tilpasningen mellom næringsliv og IT.

Peter er en lidenskapelig foredragsholder som ofte ønskes velkommen av globale CIO-forum og på utallige konferanser rundt om i verden. Han samarbeider med organisasjoner på områder som Transformation, Fusion IT, strategi og coaching, i Europa og Nord-Amerika.

Peter Hinssen var med på grunnleggingen av Across Group og er CEO av Across Technology. For øyeblikket er han involvert som coach for ledere og jobber med å utvikle fremtidige perspektiver innen innovasjon. I tillegg er han styrerådgiver på områder relatert til innovasjon og IT. Han utvikler workshops og ‘awareness sessions’ for å finne svar på bedrifters utfordringer med IT-løsninger, og også for å utnytte innovasjonspotensialet i IT.

Peter foreleser på emner som IT Strategi og Teknologi & Organisasjonen: Fremtidige Utfordringer, på flere business-skoler i Europa, som London Business School (UK) og TiasNimbas Business School (Nederland).

Peters første bok “Business / IT fusion”, kom ut i 2008 og har nylig blitt gjengitt med over 5000 solgte kopier.

Boken kartlegger hvordan vi kan tenke helt nytt og radikalt forandre IT. I hans andre bok “The New Normal” (2010), forklarer Peter the New Normal-konseptet – en idé som foreslår at vi er kommet halvveis i den digitale revolusjonen. Han forbereder leseren på fremtiden: Vi har allerede kommet igjennom en rekke endringer, men det som ligger foran oss vil være langt mer utfordrende.

Peter Hinssen foredrag holdes på engelsk.

  Peter Hinssen foredrag

  Peter Hinssen foredrag kan ta opp disse emnene:

  • IT-strategi
  • Business-IT fusjon
  • IT-ledelse
  • IT-Markedsføring og kommunikasjonen
  • Den digitale revolusjonen utover Web 2.0
  • Innhold og samarbeidsstrategier
  • Teknologi som en innovasjonsskaper
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Peter Hinssen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Peter Hinssen