Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-06

Tankevekkende og gripende foredrag om konsekvensene av våre største samfunnsproblemer

unni-turrettini

Unni Turrettini

Internasjonal advokat, bestselgende forfatter og samfunnsdebattant med foredrag om ekstremisme, ensomhet og kvinner.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

“Det var en god—og sår deling, alt på en gang—med erfaringer og opplevelser som gir både kunnskap & ettertanke for oss som lytter til det Unni formidler. God kvalitet på story og budskap, ekstra glimt i øyet med rette fraspark gjorde foredraget spennende og lærerikt å delta på. Tilbakemeldingen fra ansatte er at dette likte de veldig godt. Det at Unni er personlig og deler varmt og raust, gjorde det lille ekstra, tror jeg.”

Michel Mateos - Retretten Vis alle referanser

Et foredrag med Unni Turrettini gir deg:

 • Fantastisk spennende foredrag som gjør stort inntrykk på publikum.
 • Budskap alle burde få med seg.
 • Inspirerende og energisk formidling som fanger folk.
Uforpliktende forespørsel på Unni Turrettini

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Unni

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Unni Turrettini er en ettertraktet foredragsholder i USA, og forfatteren av den amerikanske bestselgeren The Mystery of the Lone Wolf Killer, som setter søkelyset på Anders Breivik og andre såkalte lone wolf killers. Hun har lagt advokatyrket bak seg for å vie seg til skriving og foredrag rundt om i verden. Unni blogger også regelmessig for The Huffington Post. 

Et foredrag med Unni Turrettini gir deg:

 • Fantastisk spennende foredrag som gjør stort inntrykk på publikum.
 • Budskap alle burde få med seg.
 • Inspirerende og energisk formidling som fanger folk.

Verden er i krise. Det ser vi eksempler på i de som leder oss, på mobbingen som skjer på skoler og arbeidsplasser; på vold og terror. Men ikke bare det. Mange utnytter ikke potensiale sitt, men blir værende i visse roller som verken er tilfredsstillende for den enkelte eller bringer bedriften/samfunnet fremover.

Unni Turrettini kommuniserer ny innsikt i noen av våre største samfunnsproblemer – isolasjon og ensomhet. I tillegg til de enorme økonomiske konsekvensene av ensomhet, er det også en viktig faktor i ekstremisme. Unnis mål er å øke bevisstheten vår, for å skape en mer inkluderende kultur—både i bedrifter og i samfunnet generelt. 

Unnis foredrag setter fokus på hvordan du kan kommunisere bedre med deg selv og omverdenen, og de konkrete verdiene som ligger i å kultivere samhold og å bringe mennesker nærmere hverandre. Hun forteller også om hvordan kvinner må komme sammen for å styrke sin posisjon i næringslivet.

Et foredrag med Unni vil gi deg praktiske verktøy til å skape et sunnere og mer inkluderende miljø på arbeidsplassen og ellers. Unni klarer å skape underholdning av alvorlige temaer ved bruk av personlige historier, humor og selvironi.

Etter tyve år i USA, Frankrike og Sveits flyttet Unni tilbake til Norge i 2016, og bor nå i Oslo med sin Sveitsiske mann og to barn.

Unni Turrettini holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Unni Turrettini
Foredrag med Unni Turrettini

Ensomhet dreper - Betydningen av et motiverende, inkluderende arbeidsmiljø

 • Ensomhet har store økonomiske konsekvenser. I Storbritannia regner myndighetene at ensomhet koster arbeidsgivere minst $3.5 milliarder hvert år. Hvorfor? Jo, fordi ensomhet henger sammen med den mentale og fysiske helsen vår.
 • Ensomhet rammer mer enn 40% av alle voksne amerikanere. I Storbritannia er det mer enn 9 millioner briter som lider av ensomhet. Ensomhet er en epidemi som sprer seg raskt og Norge slipper heller ikke unna.
 • Ensomhet rammer mennesker i alle aldersgrupper, i alle sosiale lag og i alle yrkesgrupper. De unge lider mest, mener forskerne.
 • Hvordan kan vi snu trenden og få våre medarbeidere til å føle seg inkludert, sett, og motivert til å yte?
 • Hvordan kan ensomhet bli en styrke istedenfor en svakhet?
Foredrag med Unni Turrettini

Anders Behring Breivik: Forstå og forhindre lone wolf killers

 • Unni hadde en a-ha opplevelse da hun forsto at hun hadde mye til felles med
  Anders Behring Breivik. Hun opplevde til og med å føle empati for ham. Det
  gjorde at hun begynte å studere mange andre ensomme ulver rundt om i verden.
 • Det er mange faktorer som gjør at noen tyr til mord. Når det gjelder ensomme
  ulver og andre terrorister, bidrar samfunnet.
 • Hva er faresignalene?
 • Hvordan kan vi—du og jeg—forhindre den neste Breivik?
 • Hvordan kan vi forhindre radikalisering av unge, uansett hvilken ideologi det er snakk om?
 • Hvordan kan vi fremme og lære den neste generasjonen empati og omtenksomhet, og hvilken betydning vil det få på den verden vi lever i?
 • Bevisstgjøring er første skritt til å ta ansvar for livene våre og til å kunne ta bedre vare på de rundt oss.
 • Unni har studert mange ensomme ulver rundt om i verden og leverer et oppsiktsvekkende og oppløftende foredrag som passer for alle, også ungdommer.
Foredrag med Unni Turrettini

Kvinner som støtter kvinner

—Kvinners relasjon til andre kvinner etter #MeToo

 • Kvinnelig ledere må jobbe hardere enn sine mannlige kolleger for å bli anerkjent, viser studier.
 • Sterke kvinner blir ofte kritisert og mislikt for deres lederstil, og har dermed mindre sjanse for å rykke opp i gradene på arbeidsplassen enn menn. Disse fordommene gjør at kvinner står overfor et umulig dilemma: vær for snill og ydmyk og du blir tråkket på og tilsidesatt. Vis at du har makt og bli hatet.
 • For å endre disse fordommene holder det ikke at menn endrer seg, kvinner må også endre sine holdninger overfor andre kvinner. Skal vi oppnå reell likestilling og flere kvinner i lederstillinger, må vi snakke om relasjonen mellom kvinner. 
 • Dette foredraget inviterer til en ny samtale om tillit og makt, om kvinners holdninger og oppførsel, og om kvinners rolle i ettertid av #MeToo.
 • Kan også leveres som workshop.

  Unni Turrettini - Ensomme Ulver og Anders Behring Breivik

  Vis foredrag med Unni Turrettini

  Referanser

  Tusen takk for et engasjerende og spennende foredrag. Unni leverte på en ekte og troverdig måte. Hun berører med et tema som alle bør høre og som angår oss alle. Unni får oss til forstå at vi mennesker er knyttet sammen, vi berører hverandre på ulike måter og vi har alle et ansvar for å skape et varmere samfunn.

  May Ruud Tennebø, Styreleder

  MHWirth Filosofi og litteraturgruppe

  “Det var en god—og sår deling, alt på en gang—med erfaringer og opplevelser som gir både kunnskap & ettertanke for oss som lytter til det Unni formidler. God kvalitet på story og budskap, ekstra glimt i øyet med rette fraspark gjorde foredraget spennende og lærerikt å delta på. Tilbakemeldingen fra ansatte er at dette likte de veldig godt. Det at Unni er personlig og deler varmt og raust, gjorde det lille ekstra, tror jeg.”

  Michel Mateos

  Retretten

  “Unni Turrettini spoke at CreativeMornings Oslo's event in November 2017, and our entire team was thrilled with her talk. She was such an incredible part of our series, with her 30+ minute lecture about the dangers of perfectionism, and how isolating trying to be the best can become. Thank you so much Unni for speaking with our group of creative—you're talk is definitely a necessary voice in today’s society.”

  Elizabeth Ramsey, Founder / Director of Blank Space and CreativeMornings

  CreativeMornings

  “Unni Turrettini sitt foredrag om Løgner og Selvbedrag setter søkelys og ord på forhold som er universelt relevante, for absolutt alle. Det ble mange aha-opplevelser gjennom seansen, og når hun våger å bli personlig i sin storytelling blir man nærmest vekket fra hverdagens likegyldighet. Med relevant teori i bunnen løfter hun temaer som “roller i samfunnet” og “sosiale mønstre” til et meget høyt nivå. Deltakerne satt igjen med en overbevisning om at dette kunne implementeres umiddelbart i deres hverdag, både på jobb og privat. Foredraget skapte både selvinnsikt og –utsikt, og vi vil definitivt booke Unni igjen!”

  Hanne Marit Normann, Daglig leder

  Helt Sentralt

  “Unni Turrettini is an exceptional speaker. She has that rare gift of making the individual universal. She spoke at Mt. San Antonio College about Anders Breivik and a mass shooting in Norway, but she might as well have been talking about anywhere, and my students were riveted.”

  John Brantingham Professor

  Mount San Antonio College

  “Unni Turrettini’s presentation was clear and energetic and fully held the student and faculty audience’s attention. She ably fielded questions after her initial remarks, and made a strong impression. I would highly recommend her as a speaker to academic and general audiences.”

  Ambassador Derek Shearer

  Occidental College

  “Unni is a confident, poised speaker with great stage presence and an engaging style — and she has something to say!”

  Michael Robert Gray, Headmaster

  Institut Le Rosey

  “Unni’s talk was inspirational and incredibly relevant in today’s world. She inspired our audience to truly contemplate their own communities. Her talk was considerate and poised, and truly made the audience think.”

  Blake Grossman, student

  Institut Le Rosey

  “Mrs. Turrettini was a speaker in our 2016 TEDx event and, according to me, was really interesting as she had a lot to say about her book, which I have read and am really fond of. I also feel like I speak on behalf of all the people who attended the event and I’m sure that all of them really enjoyed her talk.”

  Prithish Chowdhary, student

  Institut Le Rosey

  "Takk for et meget interessant og spennende foredrag om Anders Behring. Det ga virkelig en god bakgrunn og forståelse for å «forstå og forhindre» personer som han, og en bedre forståelse av din bok. Spesielt var det interessant å få belyst hvor lite det faktisk skal til for at personer som har tanker som Anders Behring Breivik ikke blir som han, dersom vi er litt mer oppmerksom i våre omgivelser og nære relasjoner. Jeg ønsker deg lykke til med fremtidige foredrag og kan på det varmeste anbefale foredraget til andre. "

  Arild Persson

  Odd Fellow Ordenen

  “Unni Turrettini’s presentation was clear and energetic and fully held the student and faculty audience’s attention. She ably fielded questions after her initial remarks, and made a strong impression. I would highly recommend her as a speaker to academic and general audiences.”

  Derek Shearer, Ambassador

  McKinnon Center for Global Affairs

  “Unni’s talk was inspirational and incredibly relevant in today’s world. She inspired our audience to truly contemplate their own communities. Her talk was considerate and poised, and truly made the audience think.”

  Blake Grossman

  Student at Institut Le Rosey

  She’s not only a great storyteller, but talented evangelist with a powerful and inspiring mission to help keep the world a connected place. Unni’s message resonates within each of us, offering a new level of awareness that can only be brought to life by someone with extraordinary talent.

  Trent Huffman, Executive Advisor & Global Brand Strategist

  USA Today Network

  Unni captured the room with her powerful storytelling, and left the ladies of HER Oslo in awe of her vulnerability and magical presence.

  Andrea Belck-Olsen, Founder HER Oslo, Director of Sales, THE THIEF

  HER Oslo
  Uforpliktende forespørsel på Unni Turrettini

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989
  Unni Turrettini
  Unni Turrettini

  5 ut av 5 stjerner

  “Det var en god—og sår deling, alt på en gang—med erfaringer og opplevelser som gir både kunnskap & ettertanke for oss som lytter til det Unni formidler. God kvalitet på story og budskap, ekstra glimt i øyet med rette fraspark gjorde foredraget spennende og lærerikt å delta på. Tilbakemeldingen fra ansatte er at dette likte de veldig godt. Det at Unni er personlig og deler varmt og raust, gjorde det lille ekstra, tror jeg.”

  Michel Mateos - Retretten Vis alle referanser

  Foredragsemner med Unni Turrettini