Lasting innhold ...

Vidar Top

Vidar Top

Mangler du ledelsesinspirasjon? Forsker og forfatter med bakgrunn innen salgsledelse og ledelse er klar til å hjelpe deg

Vidar er forsker og forfatter som med varme og iver holder foredrag over hele verden. Fra USA til Saudi Arabia er temaet: Hvordan endre kultur og få bedre resultater?

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vidar har sin bakgrunn fra salgsledelse og andre lederstillinger i næringslivet. I dag er han Managing partner i VitalSmarts, med ansvar for virksomhetene i Norge, Danmark og Sverige.

Han har gitt ut bøker om temaer som ikke-manipulerende retorikk og energi i kommunikasjon.

Vidar er del av en internasjonal forskergruppe med prosjekter over hele verden. I Norge er han jevnlig publisert med artikler om temaer som styrearbeid, sykefravær og kulturendring. «Bedre resultater» er den røde tråden i alt han gjør.

Vidar Top foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

 

  Vidar Top foredrag

  Endringsleder i det 21ste århundre

  • Uansett hvilken endring du står overfor er spørsmålet: Hvordan endre kultur? Mer enn 30 års undersøkelser rettet mot bedre resultater har ledet forskerne til å konkludere med at kultur er svaret. All empiri ser ut til å vise at dersom du klarer å endre kulturen, da endrer du alt annet – for godt.
  • Utfordringen du står overfor som toppleder i å levere resultater i verdensklasse, er ikke organisering, arbeidsmiljø, motivasjon eller engasjement. Oppgaven er primært å definere ønsket resultat og å identifisere kulturen som fører til dette.
  • Kultur og permanent endring er ikke lenger et problem det knytter seg uklarhet om. Vidars forskningsbaserte foredrag forklarer hvordan du designer og endrer kulturen i din organisasjon slik at dere oppnår ønsket resultat.

   

  Vidar Top foredrag

  Avgjørende samtaler

  • Du kan ikke beordre åpen dialog.
  • Lær deg og dine kolleger ferdighetene for å skape eierskap og enighet ved å stimulere til åpen dialog om viktige, emosjonelle og risikable tema – på alle nivåer i din organisasjon.
  • Ved å lære hvordan man snakker sammen og blir hørt, og ved å oppfordre andre til det samme, vil dere få frem de beste ideene, øke kvaliteten på beslutningene og så gjennomføre dem som ett forpliktet team.

   

  Vidar Top foredrag

  Retorisk ledelse

  • Er ledere retoriske analfabeter? Hva ville skje om flere ledet ved overtalelse i stedet for å bruke maktposisjoner eller stilling?
  • David Isaksen, doktorgradsstipendiat ved TCU, Texas Christian University, USA, og Vidar Top, VitalSmarts, har forfattet en bok om hvordan en god leder forestår en optimal dialog i sin egen organisasjon og overfor omverdenen.
  • Dette Vidar Top foredrag berører sentrale områder som det å se retorikk i det daglige så du kan vite hvor, når og hvordan man legger inn kreftene til rett tidspunkt.
  • De presenterer de overbevisende strategier og hvordan du kan tilpasse dem til din situasjon.
  • Videre hvordan du kan finne gode argumenter som passer med hvordan folk flest tenker og sist, men ikke minst, hvordan du bør strukturere argumentet slik at det har ønsket effekt.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Vidar Top

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Vidar Top