Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere

Blogg

Nye foredragsholdere i Athenas

Tilbake til blogg

22. November 2023

visninger944 visninger

Vi ønsker tre nye foredragsholdere velkommen til Athenas!

Her har du tre nye foredragsholdere som alle leverer topp kvalitet om spennende og viktige temaer. Du kan lese mer på hver enkelt profil ved å trykke på bildene, og hvis du er interessert i å booke en eller fler av de til ditt neste arrangement, kan du sende oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarest.

Harald Eia er kjent for sin evne til å kombinere humor og kunnskap på en unik og engasjerende måte. Han er mest kjent for humorprogrammer på TV, men har også en lidenskap for å formidle kunnskap på en underholdende måte, blant annet gjennom foredrag.

Et foredrag med Harald gir deg tilgang til en ekspert som har begeistret og inspirert publikum i over 30 år.

Kaja Melsom er en norsk filosof, samfunnsdebattant og forfatter av boken «Den fordømte friheten – et oppgjør med dagens selvrealiseringstyranni».

Hun er hyppig gjest i NRK P2, hvor hun reflekterer over temaer som frihet, ensomhet, lykke, skam og håp. Å lytte til Kajas foredrag kan få deg til å senke skuldrene på en positiv måte. Foredraget kan gi de ansatte et nytt syn på livet, som gjør at de fungerer bedre på jobb og privat.

Marius Thorkildsen er en hysterisk morsom og erfaren komiker. Han har blant annet vært med på flere sesonger av NRK-serien Latter Live, og solgt ut Julelatter på Latter på Aker Brygge, med gode tilbakemeldinger.

Marius har også lang erfaring som leder i Schibsted, noe som gir ham et unikt perspektiv på arbeidslivet og humor. Han er kjent for å kombinere erfaringen fra arbeidslivet med ferdighetene innen stand up til å lage underholdende foredrag om viktige temaer. Dette gjør Marius til en perfekt underholder for konferanser, firmafester og seminarer.

Vi ønsker alle tre velkommen til Athenas!

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.