Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Pårørende

Foredragsholdere om pårørende

Å være pårørende til et menneske i personlig krise kan være ekstremt krevende og skremmende. Man kan blant annet være pårørende til mennesker utsatt for fysisk eller psykisk sykdom, vold og død. 

Hvordan er du en best mulig støtte for den syke og hvordan tar du vare på deg selv i rollen som pårørende? Våre erfarne foredragsholdere holder lærerike foredrag om hvordan det er å være pårørende og hvordan man best mulig takler den rollen.

Book en av våre foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om pårørende

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om pårørende til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om pårørende

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om pårørende til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om pårørende (18)

Hjelp meg å velge
no-image

Terje Lund-Sandal

Terje har jobbet mye med endringsarbeid, og har bred erfaring innen psykiatri. Han har holdt mange foredrag om hvordan man gjør kloke valg og hvordan man kan forstå seg selv og de rundt seg.

...

no-image

Igor Dunderovic

Dramatiker, komiker og sivilingeniør, kjent for sine harselerende betraktninger av Norge og norsk flerkultur.

...

no-image

Christian René Wold

Fra et liv i rus og kriminalitet til å utdanne seg som sosionom og bli en ressurs for andre som ønsker å bryte negative handlingsmønstre.

...

no-image

Veronica Tisløv-Rømo

Med smittende latter og spennende livshistorier deles dype innsikter som inspirerer mennesker til å hente ut sitt fulle potensial.

...

no-image

Mats Grimsæth

Bli med på en visuell og sterk reise når du lytter til Mats sin historie, en historie som vil få deg til å le, gråte og føle på hvordan livet egentlig er.

...

no-image

Per Arne Dahl

Anerkjent forfatter, formidler, TV-personlighet og prest, med lang leder- og veiledningserfaring. Per Arne har i en årrekke hjulpet ledere med selvutvikling, refleksjoner og konkrete verktøy for fremgang.

...

no-image

Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh er en gripende og inspirerende vlogger, inspirator og up-stander, med over 1000 foredragsshow bak seg. Opplev noe helt utenom det vanlige!

...

no-image

Heidi Skutlaberg Wiig

Kreftsykepleieren som har bred kompetanse på å kommunisere med mennesker i alle mulige livssituasjoner. Få et hjertevarmt og tankevekkende foredrag om kommunikasjon og relasjonsforståelse.

...

no-image

Sofie Frøysaa

Engasjert samfunnsdebattant, komiker, forfatter og foredragsholder kaster lys på tema andre ikke tør å snakke om.

...

no-image

Oddvar Vignes

Oddvar Vignes virket som en helt vanlig person for venner og familie, før han en dag forsøkte å ta livet sitt. Nå holder han foredrag om psykisk helse og viktigheten av å snakke om følelsene sine.

...

no-image

Hedda Kise

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hør et interessant og godt formidlet foredrag.

...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege, mentor og filosof med foredrag om blant annet helse, kropp, hjerne og psyke, og hvordan vi kan leve meningsfulle liv.

...

no-image

Ingebrigt Steen Jensen

Reklameguru, bestselgende forfatter og fotballentusiast, som nå snakker om livet og hverdagen med Alzheimers sykdom, både for ham selv og hans nærmeste.

...

no-image

Espen O. Simonsen

Bestselgende forfatter og coach med bakgrunn i Forsvaret. Foredrag som vekker motivasjon, prestasjon og kommunikasjonsevner.

...

no-image

Samuel Massie

Han snudde livet sitt opp ned, erobret hele verden og skrev en bok om det. Bli inspirert til å ta ansvar for eget liv!

...

no-image

Trond Haukedal

Prisvinnende foredragsholder kjent fra TV og som forfatter med erfaring innen psykologi og ledelse.

...

no-image

Rigmor Galtung

Norges første kvinnelige stand-up komiker. Leverer sårbare og morsomme foredrag til mye latter og aha-opplevelser!

...

no-image

Bianca Simonsen

Etterspurt foredragsholder med en helt spesiell kompetanse innen kommunikasjon, relasjoner og endring.

...

Pårørende
Pårørende
5 av 5 stjerner

"Veldig god oppfølging både før og etter foredraget."

Statoil ASA

Om emnet: Pårørende

Pårørende

Pårørende er et uttrykk vi bruker i forbindelse med forskjellige former for krise- eller kriseaktige situasjoner, så som f.eks. sykdom, vold og død. I den forbindelse dekker begrepet over familie og venner, typisk til en person eller personer som er syke, har vært utfor en ulykke osv. Det kan være vanskelig å være pårørende, spesielt i tilfeller hvor det er snakk om alvorlig sykdom, overfall eller døden. 

Som pårørende setter man i stor grad den andre personen i sentrum, og det kan være vanskelig å kjenne sine egne behov og ta vare på seg selv. Eksempler på dette kan være pårørende for kreftpasienter eller noen som har slitt med psykisk helse i lang tid. Det kan derfor være viktig for pårørende å huske å passe på seg selv. Dette kan inkludere å dele ansvaret med å passe den syke, ta seg tid til sine egne hobbyer eller gå i terapi hos en psykolog og få delt sine tanker og bekymringer.

Foredrag om pårørende kan gripe fatt emnet fra mange forskjellige vinkler; hvordan agerer man som pårørende, kan man selv få hjelp. Et eksempel på et fokus kan være hvordan tenker man pårørende inn i behandling av pasienter. Det kan også handle om hvordan man best mulig tar vare på seg selv i rollen som pårørende. Book et foredrag om – og evt. for – pårørende hos Athenas!

Våre foredragsholdere er eksperter i pårørende, og tilpasser gjerne foredragene sine slik at det blir så relevant som mulig for publikum. Lær mer om rollen som pårørende ved hjelp av et foredrag. Om du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder fra utvalget over, kan vi hjelpe deg med å finne den som passer best til ditt event.

Forespørsel om pris og dato