Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Håndball

Foredragsholdere om håndball

Som en av Norges fremste idrettsgrener kan håndball lære oss en hel del om teamwork, motivasjon og målsetning. Våre foredragsholdere har stått for noen av Norges største idrettsprestasjoner og er eksperter på indre styrke og målrettet trening. 

Foredragene kan være håndball- eller sportsfokuserte og ta for seg hvordan man blir den beste spilleren mulig, eller så kan de fokusere på hvordan man anvender kunnskap og metoder fra håndball for å oppnå suksess i næringslivet.

Book en foredragsholder fra utvalget under!

Book en foredragsholder innenfor håndball

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om håndball. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor håndball

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om håndball. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Alle forelesere om håndball (4)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Håndball

Håndball

Håndball er en populært sport. I håndball spiller to lag med seks utespillere og en målvakt på hvert lag mot hverandre. Det handler om å score flest mål. Håndball er en veldig fysisk sport, men også en sport som krever mye taktikk, teknikk og kognitive ferdigheter. 

Som håndballspiller må man nemlig være sterk psykisk. Det hjelper ikke å kun være godt trent fysisk, da man også må gjennomgå en hel del mental styrketrening. Dette er viktig for å kunne motivere seg selv til å nå de målene man har satt seg. Det er avgjørende at man opparbeider seg en indre styrke, så man kan overvinne alle de utfordringene man møter på veien. 

Foredrag om håndball vil typisk fremføres av tidligere spillere eller trener på toppnivå, eller noen som på en annen måte har direkte erfaring fra håndball. Slik er du garantert at foredragsholderne faktisk er eksperter i håndball, og dermed kan svare på alle spørsmål.

Foredragene kan være rettet mot håndballspillere eller trenere, og gi råd om hvordan man blir eller skaper verdens beste håndballspiller. Eller de kan bruke erfaring fra håndball til å inspirere teamwork, målrettet trening og motivasjon i ditt miljø. Foredragene kan også fokusere på emner som homofili, politikk eller doping i håndballverdenen. 

Om du synes det er vanskelig å velge foredragsholder kan vi hjelpe deg med å finne den som passer best til ditt arrangement, basert på dine behov og ønsker.

Forespørsel om pris og dato