Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Gode og konkrete råd om hvordan du holder motivasjonen oppe

Johan Remen Evensen

Johan Remen Evensen

Tidligere verdensmester i skihopp Johan Remen Evensen vet hvordan det er å miste motivasjon og fokus - lær deg å sette nye mål.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Johan Remen Evensen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Johan Remen Evensen er tidligere verdensmester i skihopp og har en lang karriére med motgang bak seg. Å fullføre sitt livsmål tidlig i livet ga han et unikt perspektiv på motivasjon og hva som holder oss gående. I foredraget "Best i prosess" kommer han med sine råd om hvordan du best holder motivasjonen oppe.

Johan Remen Evensen er en av få som har fullført en av sine største drømmer da han satte verdensrekorden i skihopp i 2011, med et imponerende hopp på 246,5 meter.

Johan vokste opp i Molde, og dedikerte livet til skihopping i ung alder. Allerede som 15-åring flyttet han hjemmefra for å fokusere på hoppingen, men tiden ville by på store utfordringer. 15 år gammel sprakk Johan nyren i en hoppulykke. Legene sa det var tvilsomt han ville kunne hoppe igjen, men Johan hadde satt seg et mål og var tidlig ute i bakken igjen. Viljestyrke er en av Johans sterkeste sider, og fokuset hans er like imponerende enten det er skihopp eller foredrag det er rettet mot.

Da Johan oppnådde drømmen i 2011 med verdensrekord i skihopp og 1. Plass i verdenscupen var han på toppen av karrièren. Ett år senere kom derfor nyheten om at han la opp hopp-karrièren som et sjokk for mange. Johan har en imponerende karrière, og er svært erfaren med motgang både i hverdagen og i det lange løp.  Å oppnå sin drøm fikk Johan til å realisere hvordan mennesker alltid streber mot et mål – noen ganger er ikke resultatet av å fullføre dette helt som forventet.

Johan opplevde hvordan han måtte finne seg nye mål etter at det forrige var fullført og at dette ble den naturlige prosessen i livet hans. For han er det naturlig at mennesker trenger nye mål og motgang i prosessen om å oppnå disse. Som skihopper erfarte han hvordan motgang var en del av veien til målet, og har fått dyp innsikt i å takle motgang og gjøre dette til noe produktivt.

Vis foredrag med Johan Remen Evensen

  Johan Remen Evensen foredrag

  Best i Prosess

  Mange sliter med å yte sitt beste i hverdagen, eller strever med å finne nye mål etter at de gamle er oppnådd. Tidligere verdensmester i skihopping Johan Remen Evensen hjelper deg finne arbeidsvanene som gir best ytelse og resultater. Å sette seg nye mål er noe alle trenger både private og bedrifter – Johan skreddersyr foredraget etter behovet.

  Johan har sett hvordan mange ikke setter nye mål for seg selv etter at de gamle er oppnådd, og dermed mister motivasjonen til å fortsette arbeidet. I dette foredraget viser han hvordan alle kan yte sitt beste og forbli fokusert og motivert mot et personlig eller felles mål.

  Med dette foredraget lærer du:

  • Kunnskap om hvordan mennesker lever i en kontinuerlig prosess og trenger stadig nye mål for å holde seg motivert og ytende
  • Livet er som en sirkel – prestasjoner fullføres for å følges opp av nye
  • At motgang er en naturlig del av livet – utfordringen er å gjøre det om til noe positivt
  • Hvordan motgang er selve jobben, skal man holde seg motivert må man lære å takle det
  • Hvordan man setter seg nye mål etter at de forrige er oppnådd – ofte jobber man dårligere etter å ha fullført et mål
  • Hvor viktig det er for en gruppe som jobber sammen å kontinuerlig sette seg nye mål for å holde oppe
Uforpliktende forespørsel på Johan Remen Evensen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Johan Remen Evensen