Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

profile-cover-generic-02-blue

Få oppskriften på en positiv presentasjonskultur, presentert med ekte engasjement

Christian Berge

Christian Berge

Han har løftet norsk herrehåndball opp i verdenseliten og er ekspert på å skape gode team som presterer på topp.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Christian Berge

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Christian Berge har hatt suksess som håndballtrener og har løftet norsk herrehåndball opp i verdenseliten. Under hans virke tok landslaget sølv i VM 2017 og VM 2019. Nå deler han oppskriften på å bygge et team og en kultur hvor folk presterer!

Et foredrag med Christian Berge gir deg:

 • Verktøyene til å skape et team som oppnår toppresultater.
 • Innsikt i hvordan man praktiserer verdier og mål i hverdagen.
 • Sikre en god kultur hvor folk trives og yter sitt beste, hver dag.

Christian Berge har funnet en god oppskrift på å bygge lag og kulturer hvor folk presterer på topp. Å bygge det beste laget, med fokus på å skape en kultur hvor man oppnår noe, gjelder like mye i næringslivet som i idretten!

Christian Berge leder grupper med fokus på glede, humør og å bygge på positive opplevelser. I 2008 ble han trener for Elverum Håndball. Med Berge som trener vant Elverum eliteserien i 2013, og siden 2014 har han vært trener for Norges herrelandslag i håndball og løftet laget opp i verdenseliten. De som forventer et foredrag om steinharde treningsmetoder for å vinne kamper vil bli skuffet. Berges stil går ut på å få alle til å yte best mulig ut fra hver enkelts ståsted. Han har tidligere også holdt foredrag om sin vei gjennom kreftsykdom og de utfordringene han møtte der.

Dette krever at du som leder gir hver enkelt like mye oppmerksomhet, slik at du blir kjent med alles sterke og svake sider. Christian oppfordrer alle til å jobbe målbevisst med å vise hver enkelt oppmerksomhet. Selv små positive bemerkninger teller masse for personer som du er en leder eller forbilde for.

Det er like viktig for ansatte som hos hans unge håndballspillere at vi motiverer ved å gi arbeidsoppgaver og utfordringer ut i fra hver enkelts individuelle ressursnivå. Da vil folk oppleve at de får mål å jobbe mot som det er realistisk at de kan nå. Det gir resultater!

Book et foredrag og lær mer om hvordan du tilrettelegger slik at jobbhverdagen blir artig og betydningsfull for alle, gjennom mestring og fremgang.

Vis foredrag med Christian Berge
Foredrag med Christian Berge

Hvordan bygge en prestasjonskultur!

 • Hva er verdien av et godt team? Hva kan et godt team ha å si for prestasjoner på arbeidsplassen?
 • Med stort engasjement deler Christian av sin erfaring med å få team til å prestere på topp. Dette er en av hemmelighetene bak suksessen for det norske herrelandslaget i håndball. Det er en god oppskrift som du enkelt kan ta i bruk i din bedrift.
 • Fokus på prestasjoner, rollefordelinger og forventningsavklaringer, men også glede og verdien av positivitet og et godt arbeidsmiljø.
 • Det er fint med verdier og mål på papiret, men de betyr ingenting dersom de ikke har en funksjon i vårt daglige virke!
  Uforpliktende forespørsel på Christian Berge

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Christian Berge