Lasting innhold ...

Wilmer

Wilmer

Engasjerende klovn som holder foredrag for barn om mestring, hjernen og at det ikke er farlig å feile. Faglig forankret og superspennende!

Møt Wilmer! Han fikk navnet sitt fordi han Wil mer. Wilmer vil ha mer av den gode mestringsfølelsen! Dette er en klovn som lærer barn at det ikke er farlig å feile. Det er faktisk viktig å feile, og vi må øve og prøve noen ganger før vi får det til. Da er alt mulig!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Gjennom Wilmer vil barn lære om hjernen, synge, leke og ha det gøy. Det beste Wilmer vet er når barn får mer mestringsfølelse! Da blir han hoppende glad.

Når Wilmer kommer på besøk pleier han å være ved godt mot. Han gjør nemlig triks som han har øvd på noen få ganger, men det går ikke helt etter planen når han skal gjøre dem.. Så han trenger barnas hjelp til å snu sin indre dialog!

Du kan også lære mer om dette dersom du trykker deg inn på nettsiden Wilmer TV. Det er en helt ny onlineundervisning for barn, hvor du kan lære deg alt fra bevegelse, tegning og sang, til turn, sjonglering og språk.

Ved å lære barn at hjernen er formbar, vil de forstå at de bare må øve og prøve noen ganger for å klare ting. Dette er en god forberedelse til et besøk av Wilmer, og som også gjør at dere kan fortsette læringen i etterkant av besøket.

Wilmer er inspirert av Siri Abrahamsens bøker om «Gleding, Feiling og Undring». Du finner klovnen Wilmer i Feiling-boka blant annet! Dette er bøker som lærer barn sosial og emosjonell kompetanse. Konseptet er utviklet av Fearless Mind, med en faglig forankring i positiv psykologi. Ta kontakt om dere vil lære mer om den faglige forankringen.

Du kan også sjekke ut Wilmer i sosiale medier med brukernavnet @wilmermestring.

Wilmers motto er: «Læring er næring for hjernen!»

  WILMERSHOW

  Dette vil du lære når Wilmer kommer på besøk: 
  • Hjernen er formbar, og kan trenes opp
  • At det ikke er farlig å feile
  • Hvordan jeg kan prate til meg selv for å prøve igjen
  • Hvordan kan jeg lære noe nytt
  • Sang om hjernen
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Wilmer